Contactlenzen en lenzenvloeistof koop je bij 123 Lens

Aanbiedingen van 123 Lens

Bij vele komt er een moment in het leven dat je zicht minder wordt, je hebt moeten met lezen of juist om dingen op afstand te zien. Dit zal in eerste instantie misschien een schok voor je zijn, gelukkig zijn er vele oplossingen die ervoor zorgen dat jij je zicht weer terug hebt.

Lenzen bestellen doe je bij 123lens.nl

Eén van de oplossingen zijn contactlenzen, deze plaats je voorzichtig op je oog, andere zullen niet zien dat jij zicht verlies hebt. Er zijn verschillende contactlezen, je hebt bijvoorbeeld daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Lenzen zul je ten aller tijden moeten vervangen, je koopt de lenzen voordelig bij 123 Lens.

De voordelen van een contactlens t.o.v. een bril

Wanneer je gebruik maakt van een bril zul je als geen ander weten dat ze snel vieze glazen hebben, deze moet je vervolgens schoon maken voor goed zicht. Daarnaast kan je bril gemakkelijk kapot gaan tijdens het sporten, dit wil je natuurlijk niet. Als je gebruik wilt gaan maken van lenzen heb je hier geen last van. Voordat je optimaal kunt genieten van de voordelen zul je eerst je ogen moeten laten wennen aan de contactlenzen.

Ook lenzenvloeistof en oogdruppels verkrijgbaar

Als je lenzen gaat gebruiken zul je ook lenzenvloeistof en oogdruppels gaan gebruiken. Ook dit koop je voordelig en gemakkelijk online bij 123lens.nl. Zij hebben een breed assortiment zodat altijd het geen dat jij zoekt erbij zit. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden, dat is nog eens snelle service.

Worden contactlenzen vergoed door de zorgverzekeraar?

Wanneer je bij je zorgverzekering aanvullende verzekeringen hebt is de kans groot dat je een vergoeding krijgt voor contactlenzen. Uiteraard is het slim om dit even uit te zoeken want hierdoor kun je een hoop geld besparen. Eén ding is zeker of het nu wel of niet vergoed wordt, contactlenzen zijn echte aanraders wanneer je ogen achteruit gaan. Bestel ze dus gemakkelijk online bij 123 lens.

Bekijk de aanbiedingen

€ 12.83

123 Daily BIO is vanaf 1 januari 2020 niet meer leverbaar.Onze excuses voor het ongemak 123 Daily BIO zijn één-daglenzen die speciaal ontworpen voor lensdragers met gevoelige ogen. 123 Daily BIO zijn gemaakt van een materiaal dat lijkt op het natuurlijke traanvocht van het oog en is daardoor uiterst geschikt voor lensdragers wiens ogen gewoonlijk droog aanvoelen. De afwerking van de lens gaat zogenaamde sferische afwijking tegen, wat de scherpte verbetert. De daglens 123 Daily BIO wordt gefabriceerd door CooperVision en wordt door CooperVision onder de merknaam Biomedics 1 day Extra verkocht.
Bekijk op 123 Lens

€ 14.95

AOSEPT PLUS HydraGlyde flight pack, volledig voorbereid op reis!Ideaal. Uw favoriete lenzenvloeistof AOSEPT PLUS HydraGlyde in twee handige flaconsOp grote hoogte kunnen uw ogen droog aan gaan voelen, dus het uitnemen van uw contactlenzen kan dan een zeer ontspannende werking hebben. Het geeft u ook de mogelijkheid om even te slapen. Omdat u tijdens uw vlucht geen vloeistoffen mee mag nemen van meer dan 100ml, is er een flight pack van AOSEPT PLUS HydraGlyde lenzenvloeistof ontwikkeld. U ontvangt 2x een flacon (heen- en terugvlucht) van 90ml met 2x een lenshouder.Bestel uw AOSEPT PLUS HydraGlyde travelpack mee met contactlenzen en ontvang € 5,00 korting per flight pack
Bekijk op 123 Lens

€ 45.00

AIR OPTIX for Astigmatism laat tot 5x meer zuurstof doorUw ogen worden met AIR OPTIX for Astigmatism maandlenzen beschermd tegen symptomen zoals: irritatie, droogte en rode ogen AIR OPTIX for Astigmatism hoog zuurstof doorlaatbare contactlenzen van Alcon zijn vervaardigd van geavanceerde lensmaterialen die ervoor zorgen dat de contactlenzen tot 6-maal meer zuurstof doorlaten dan traditionele zachte contactlenzen - voor ogen die er gezond uitzien en natuurlijk aanvoelen. Alcon heeft de verpakking van AIR OPTIX aangepast. Hier ziet u de oude verpakking en de nieuwe verpakkingBeide verpakkingen zijn in omloop en u kunt dus beide versies krijgen Ogen moeten ademen. Om goed te kunnen functioneren en gezond te blijven hebben ogen zuurstof nodig, ze moeten als het ware kunnen "ademen". Het hoornvlies (voorste, doorzichtige deel van het oog, ook wel "cornea" genoemd) haalt de nodige zuurstof uit de lucht: deze lost op in het dun laagje traan op het oog, en kan zo worden opgenomen door de cellen van het hoornvlies. Hoogzuurstofdoorlaatbare maandlens met het AQUA Moisture systeem voor extra comfort de gehele dag Overdag dragen, hoe lang de dag ook duurt Maandelijks vervangen De lens AIR OPTIX for Astigmatism werd eerder uitgebracht door fabrikant CIBA Vision. Door een overname wordt deze lens voortaan verkocht onder fabrikant naam Alcon. Beide namen kunt u op de verpakkingen aantreffenExcuses voor eventuele verwarring
Bekijk op 123 Lens

€ 156.71

Hydron | CooperVision heeft de productie van Actifresh 400 gestoptDe lens Actifresh 400 is door Hydron | CooperVision per december 2008 uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd Wij adviseren u om over te stappen naar de lens Proclear. Deze maandlens is qua comfort en prestaties beter dan Actifresh 400 en zal dus zeer waarschijnlijk voor u een goede vervanging zijn voor de Actifresh 400 lenzen die u tot dit moment heeft gedragen. Middels de volgende link komt u op de pagina om een proefpaar van de Proclear lenzen te bestellen en zo zelf te ondervinden dat deze lenzen een goed alternatief voor u kunnen zijn: Proclear Onze excuses voor uw ongemak Klik hier voor een overzicht van alle maandlenzen
Bekijk op 123 Lens

€ 11.25

Alcon stopt met productie OPTI-FREE GP De lenzenvloeistof OPTI-FREE GP is door Alcon uit het assortiment gehaald en wordt dientengevolge niet meer geleverd Onze excuses voor het ongemak.Wij adviseren u om over te stappen naar de vloeistof Menicare PLUS van Menicon.Dit betreft ook een hoogwaardige alles-in-één vloeistof voor vormstabiele contactlenzen.U vindt deze lenzenvloeistof middels de volgende link: Menicare PLUS OPTI-FREE GP vloeistof voor harde contactlenzen biedt een alles-in-één-lensverzorging voor patiënten die 'harde', zuurstofdoorlatende contactlenzen dragen. OPTI-FREE GP, voorheen bekend als UNIQUE-pH, gebruikt dezelfde vertrouwde formule voor reinigen, herstellen en desinfecteren zodat u uw zuurstofdoorlatende lenzen de hele dag comfortabel kunt dragen. Lenzenvloeistof moet bij uw ogen passen. Hierom adviseren wij om een opticien of optometrist te raadplegen alvorens nieuwe/andere lenzenvloeistoffen te gebruiken. Ook na enige tijd gebruik is het aan te raden de opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen bij verkeerd gebruik of bij sommige allergieën irritaties of zelfs oogontstekingen veroorzaken.
Bekijk op 123 Lens

€ 9.00

De Blink Contacts zijn bevochtigende comfortdruppelsBewezen effectief om het gevoel van droge, vermoeide ogen te verminderen De Blink Contacts zijn bevochtigende comfortdruppels die zich hebben bewezen om effectief het gevoel van droge, vermoeide ogen te verminderen. De Blink Contacts zijn eenvoudig, zacht en efficiënt. Het Blink gamma met verschillende bestanddelen geeft een opkikker aan de natuurlijke traanfilm om ogen helder, fris en vol leven te houden. In de uitvoering met ampullen bevat Blink Contacts geen conserveringsmiddel en is te gebruiken zo vaak als gewenst.
Bekijk op 123 Lens

€ 42.45

Hydron | CooperVision heeft de productie van Omniflex gestopt.Omniflex is door Hydron | CooperVision per november 2015 uit assortiment gehaald en wordt niet meer geleverd CooperVision heeft besloten per 31 oktober 2015 de lens Omniflex uit het assortiment te nemen. CooperVision adviseert dragers om over te stappen naar de lens Proclear. Deze maandlens heeft eigenschappen die dicht bij de eigenschappen van Omniflex in de buurt komen. Middels de volgende link komt u op de pagina om een proefpaar van de Proclear lenzen te bestellen en zo zelf te ondervinden dat deze lenzen een goed alternatief voor u kunnen zijn: Proclear losse set Vanaf 1 november 2015 is Omniflex niet meer leverbaar.
Bekijk op 123 Lens

€ 9.85

Met OPTI-FREE Express alle gemak en veiligheid in één flesFeel free met OPTI-FREE Express Multi-Purpose Disinfection lenzenvloeistof Gemak is een keuze. Of toch niet?Contactlenzen betekenen vrijheid. Omdat ze nooit in de weg zitten, wat u ook doet. U kunt ermee sporten, fietsen, werken, uitgaan, noem maar op. Maar hoe zit het eigenlijk met het verzorgen van uw lenzen? Lensverzorging kan u in uw vrijheid belemmeren als het veel tijd in beslag neemt. En stel dat u tijdens uw vakantie in een tent wilt bivakkeren? U kunt pas optimaal genieten van de vrijheid die contactlenzen bieden als de dagelijkse verzorging ervan net zo ongecompliceerd is. Schoon zonder wrijven, want genoeg is genoeg.Voor een goede reiniging en desinfectie was het tot nu toe noodzakelijk om de lenzen (op de handpalm) schoon te wrijven. Met OPTI-FREE Express is dat (tijdrovende) schoonwrijven nu verleden tijd geworden. Neem uw lenzen uit, spoel ze af, bewaar ze, spoel ze af en zet ze in. Een kind kan de was doen. U besteedt dus minder tijd aan lensverzorging en eindelijk kan dat geen kwaad meer. Want OPTI-FREE Express verwijdert zonder wrijven eiwitten uit het traanvocht, neerslag uit de omgeving (stof, make-up) en vetten. Daarnaast worden schadelijke bacteriën, virussen en schimmels zonder pardon vernietigd. Toch is OPTI-FREE Express zacht voor zelfs de meest gevoelige ogen. Klinkt haast te goed om waar te zijn, vindt u niet? De revolutie in contactlens verzorging heeft plaatsgevonden. OPTI-FREE Express voor een langdurig comfortHet exclusieve Alcon-bestanddeel Tetronic 1304 zorgt ervoor dat contactlenzen meer vocht vasthouden. En een vochtige lens zit gewoon lekkerder. Iedere zachte contactlens is opgebouwd uit hydrofiele gebieden en hydrofobe gebieden. Tetronic 1304 zorgt ervoor dat naast de hydrofiele ook de hydrofobe gedeeltes van het lensoppervlak vocht gaan vasthouden, zodat ze vocht gaan aantrekken in plaats van afstoten. Nadat Tetronic 1304 zijn werk heeft gedaan, bestaat de hele lens alleen nog maar uit hydrofiele gebieden. Het effect van Tetronic 1304 blijft na het inzetten merkbaar, tot maar liefst 24 uur lang. OPTI-FREE PureMoist is de verbeterde opvolger van OPTI-FREE Express. U ontvangt nu bij elke bestelling van OPTI-FREE Express gratis een proefverpakking* OPTI-FREE PureMoist om deze vloeistof eens te proberen. * Zolang de voorraad strekt
Bekijk op 123 Lens

€ 7.85

Blink refreshing eye spray voor dagelijks gebruikEen oogdruppel om vermoeide ogen licht te bevochtigen en direct op te frissen Blink refreshing eye spray is een verfrissende bio-compatibele verzachtende, verfrissende en bevochtigende oog spray als nevelvorm die ontworpen is voor personen met lichte oog irritaties. Geschikt voor gebruik met contactlenzen. Een druk op de spuitknop geeft een fijne nevel die met ogen open en dicht gebruikt kan worden. Te gebruiken voor lensdragers en niet lensdragers. Spray vanaf een afstand van circa 10 cm vanaf de zijkant op het geopende of gesloten oog voor verlichting van droog aanvoelende of geïrriteerde ogen.
Bekijk op 123 Lens

€ 14.95

COMPLETE RevitaLens MPDS flight pack, volledig voorbereid op reis!Ideaal. Uw favoriete lenzenvloeistof COMPLETE RevitaLens MPDS in twee handige flaconsOp grote hoogte kunnen uw ogen droog aan gaan voelen, dus het uitnemen van uw contactlenzen kan dan een zeer ontspannende werking hebben. Het geeft u ook de mogelijkheid om even te slapen. Omdat u tijdens uw vlucht geen vloeistoffen mee mag nemen van meer dan 100ml, is er een flight pack van COMPLETE RevitaLens MPDS lenzenvloeistof ontwikkeld. U ontvangt 2x een flacon (heen- en terugvlucht) van 100ml met 2x een lenshouder.Bestel uw COMPLETE RevitaLens MPDS travelpack mee met contactlenzen en ontvang € 5,00 korting per flight pack
Bekijk op 123 Lens

€ 7.86

EYEYE 3-N-Zym zijn proteïne reinigingstablettenvoor het verwijderen van proteïne, lipiden en mucine van vormstabiele en zachte lenzen EYEYE 3-N-Zym verlengen de levensduur van uw harde, vormstabiele en zachte contactlenzen door het intensief reinigen van proteïne (eiwitten), lipiden (vetten) en mucine. EYEYE 3-N-Zym proteïne verwijderaar doet zijn werk in 15 minuten en zorgt voor een hoog comfort, omdat de lens van binnen wordt gereinigd.
Bekijk op 123 Lens

€ 7.90

Oogdruppels voor een helderder, meer comfortabel zichtVerwijdert vuil en afzettingen op de lenzen, wat een oorzaak kan zijn van irritatie en vermindering van draagcomfort Blink blink-n-clean oogdruppels voor een helder en comfortabel zicht tijdens het contactlens dragen. Deze oog-vriendelijke druppels doen meer dan alleen maar her-bevochtigen, zij wassen opgestapeld vuil en eiwitten weg met als resultaat een zuivere, heldere en comfortabele contactlens. Dit product is specifiek nuttig voor dag- en nachtlenzen of bij lang dragen van lenzen. De druppels kunnen tijdens het dragen van contactlenzen gebruikt worden. Voor heldere, comfortabelere contactlenzen zonder ze te moeten uitnemen. Deze milde oplossing spoelt natuurlijke stofjes en eiwitten die zich opgestapeld hebben weg, zodat de lenzen opnieuw helder, fris en comfortabel zijn. Bijzonder nuttig voor lenzen voor langdurig gebruik of voor personen die lenzen gedurende een lange tijd dragen. Doe slechts één of twee druppels in elk oog. Zachte verzorging die tot 4 keer per dag gebruikt kan worden. Lees en bewaar de bijsluiter met de volledige lijst van voorzorgsmaatregelen en instructies voor gebruik. Niet gebruiken als de veiligheidsverzegeling verbroken of afwezig is.
Bekijk op 123 Lens

€ 18.57

Focus DAILIES All Day Comfortvoorheen de meest verkochte daglens  Er is ook een vernieuwde versie van de Focus DAILIES All Day Comfort:DAILIES AquaComfort PLUS. Klik hier voor meer informatie Omdat Focus DAILIES All Day Comfort verpakt zijn in individuele blisters, die moeiteloos open gemaakt kunnen worden, kunt u eenvoudig één of meerdere lenzen in uw zak of tas meenemen. Aangezien u telkens met een nieuw, steriel paar lenzen begint zijn ze super hygiënisch.Na een dag dragen worden de Focus DAILIES All Day Comfort weggegooid. U mag het in de weer zijn met flacons en lenshoudertjes dus ook alvast vergeten! U start telkens met een nieuw, fris paar lenzen.Focus DAILIES All Day Comfort zijn voorzien van een lichtblauwe handling tint: dit maakt het inzetten voortaan nog eenvoudiger!   Met DAILIES TOTAL1 heeft Alcon (voorheen CIBA Vision) de daglens met het ultieme comfort ontwikkeld:
Bekijk op 123 Lens

€ 11.82

AOSEPT PLUS with HYDRAGLYDE Moisture MatrixZorgt voor langdurige bevochtiging van de lens AOSEPT PLUS with HYDRAGLYDE Moisture Matrix is een lenzenvloeistof die gebruikt kan worden voor desinfectie, reiniging en het bewaren van contactlenzen. HydraGlyde Moisture Matrix zorgt voor langdurige bevochtiging van de lens en daardoor langdurig comfort. De HydraGlyde® Moisture Matrix technologie vindt u ook terug in andere producten van Alcon, zoals OPTI-FREE PureMoist en AIR OPTIX plus HydraGlyde. De nieuwe AOSEPT PLUS with HYDRAGLYDE Moisture Matrix beschikt niet alleen over de klinisch bewezen krachtige reiniging en grondige desinfectie van AOSEPT PLUS, maar ook over de HYDRAGLYDE Moisture Matrix, dezelfde technologie als in OPTI-FREE PureMoist Gedeponeerde formule die grondig reinigt Maakt aanslag en vuildeeltjes los Verbetert het verwijderen van proteinen Zorgt voor langdurige bevochtiging van de lens Comfort de hele dag lang Gebruiksaanwijzing AOSEPT PLUS with HYDRAGLYDE: 1. Was uw handen en droog ze af met een schone handdoek. 2. Open de met “L” gemarkeerde lenshouder en plaats uw linkerlens op het koepeltje. Sluit de lenshouder; let erop dat de lens niet klem raakt. 3. Herhaal deze werkwijze met uw rechterlens; leg deze op het koepeltje van de andere lenshouder gemarkeerd met “R”. 4. Open de sluitingsdop van de AOSEPT PLUS flacon en buig deze naar achteren en uit de weg. 5. Spoel grondig de lenzen af in de lenshouders met AOSEPT PLUS gedurende 5 seconden. 6. Vul de cup met AOSEPT PLUS vloeistof tot de markeringsstreep. NIET TE VEEL NOCH TE WEINIG VLOEISTOF 7 . Plaats de lenshouder in de AOSEPT PLUS cup en draai het deksel vast. De cup niet schudden. 8. Zet de lenscup rechtop weg. - Als er vanuit de opening bovenin het deksel van de lenscup belletjes verschijnen, kan er nog niet-geneutraliseerde AOSEPT PLUS vloeistof aanwezig zijn. Gooi de oplossing uit de lenscup weg en verwijder de gemorste resten van het oppervlak waar de AOSEPT PLUS lenscup heeft gestaan. Spoel grondig de AOSEPT PLUS cup en lenshouder met steriele zoutoplossing. Indien u gemorst heeft, ruim dit onmiddellijk op met een papieren doekje. Was uw handen grondig alvorens u uw lenzen of uw ogen aanraakt. HERHAAL DE BOVENSTAANDE DESINFECTIE PROCEDURE. 9. Laat de lenzen ten minste 6 uur (zie afbeelding 6) of gedurende de nacht ondergedompeld staan om de oplossing te neutraliseren. 10. Neem uw lenzen uit de lenshouder. 11. Uw lenzen zijn nu klaar voor gebruik. 12. Gooi de gebruikte vloeistof weg, spoel de AOSEPT PLUS cup en lenshouder met steriele zoutoplossing - GEBRUIK GEEN LEIDINGWATER OF NIET-STERIEL WATER. 13. Laat beiden aan de lucht drogen door de lenshouder naast de cup om te keren. 14. Indien u niet van plan bent de lenzen meteen in te zetten na de desinfectie/neutralisatie, kan u ze bewaren in de geneutraliseerde AOSEPT PLUS vloeistof, in de ongeopende AOSEPT PLUS lenscup tot 14 dagen. Na deze periode moet u uw lenzen reinigen en desinfecteren met AOSEPT PLUS alvorens de lenzen te dragen. Indien aanbevolen door uw contactlensspecialist: - Spoel de lenzen af alvorens ze in te zetten met een steriele zoutoplossing
Bekijk op 123 Lens

€ 3.58

TotalCare cleaner dagelijkse reinigingsvloeistof voor harde contactlenzenConserveermiddelvrije, niet schurende reinigingsvloeistof Total Care cleaner dagelijkse reinigingsvloeistof. Deze conserveermiddelvrije, niet schurende vloeistof combineert 3 krachtige oppervlakte reinigende componenten. Amfoterisch imidazolinederivaat 5,1%, anionisch alkylethersulfaat 0,64%, niet-ionische vetzuuramide 2,2%. LET OP: nieuwe verpakking. De Blink Total Care Cleaner wordt nu verpakt per 2x 15ml in plaats van 1x 30ml en heeft een nieuwe verpakking gekregen. Het Total Care systeem is ontwikkeld voor vormstabiele (harde), zuurstof doorlatende contactlenzen. Het assortiment bestaat uit een TotalCare cleaner dagelijkse reinigingsvloeistof, een TotalCare solution bewaarvloeistof met een desinfecterende, bewaar- en herbevochtigende functie en TotalCare tabletten eiwittabletten voor wekelijkse reiniging. Miracare 2MCA is de belangrijkste oppervlakte reinigende vloeistof Sipex EST-30 zorgt voor een effectieve reiniging in samenwerking met Miracare Ninol 40-CO zorgt voor gemakkelijker spoelen en bevochtigen van lenzen Voor optimaal comfort en gemak maakt u gebruik van de gehele TotalCare-familie aan lenzenvloeistof: Blink Total Care solution: bewaarvloeistof met een desinfecterende, bewaar- en herbevochtigende functie Blink TotalCare Cleaner: dagelijkse reinigingsvloeistof voor vormstabiele (harde) contactlenzen Total Care tabletten: eiwit verwijderingstabletten voor alle typen harde, zuurstof doorlatende contactlenzen.
Bekijk op 123 Lens