Tests en online trainingen volg je gratis of tegen kleine betaling bij 123test

Aanbiedingen van 123test

Soms heb je van die moment dat je echt even niet meer weet wat je moet doen en juist dan kom 123test om de hoek kijken. Bij 123test kun je namelijk verschillende testen doen zoals de beroepskeuzetest, klassieke IQ test, kerntyperingstest, persoonlijkheidstest, assessmenttests en de loopbaanscan. Weet jij bijvoorbeeld niet welk beroep het beste bij jou past, je komt er dan achter door de beroepskeuzetest te doen. Zo word jij de juiste kant op gestuurd, uiteraard kun je dan altijd nog zeggen dat het niet bij jou past. Volg nu dus snel een gratis test online.

 

123test uitgebreide professionele tests

De tests van 123test zijn helemaal gratis, je kunt bijvoorbeeld je persoonlijkheid meten of voor een assessment oefenen. Naast de verschillende gratis tests zijn er ook professionele tests waar een kleine vergoeding voor betaald moet worden. Uiteraard staat dit altijd goed aangegeven. Deze tests van 123test worden ook gebruikt door loopbaanadviseurs, psychologen en coaches voor coaching, loopbaanadvies en vragen over persoonlijke ontwikkeling en studiekeuze. Wanneer jij persoonlijke begeleiding wil voor een loopbaan, dan vind je er altijd één in de buurt met de gids voor loopbaanbegeleiding.

Ruim 60 verschillende tests bij 123test

De keuze aan verschillende tests bij 123test is super groot, ze hebben namelijk ruim 60 verschillende test zodat er altijd een test voor jou bij zit. De test zijn onderverdeeld in verschillende categorieën zodat jij gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Wil je toch alles tests zien die ze hebben, dan kun je kiezen voor alle tests, je hebt dan één overzicht met alle testen die je kunt doen. Je kunt zoveel testen doen als dat jij wil, het leuke van deze tests is dat je er ook nog het een en ander van leert. Je wordt er dus zeker niet slechter van en je leert jezelf ook weer eens wat beter kennen. Kies daarom vandaag nog een test van 123test en voer hem direct online uit.

Verhoog je IQ score en scoor beter bij een assessment

Eén IQ test is eigenlijk een test om te kijken hoe slim je bent. Het gemiddelde IQ is 100, scoor je hoger, dan ben je slimmer dan de gemiddelde persoon. Heb jij een lager IQ, dan ben jij (wat) minder slim, uiteraard is het maar een IQ test en heeft dit niks met jou als mens te maken. Gelukkig hebben ze bij 123test een IQ test training, daarmee kun jij je IQ verhogen. De IQ test training van 123test is uitgeroepen tot de beste online assessmentvoorbereiding van Nederland. Het loont dus zeker om deze training te doen. Door deze training te doen verhoog jij gegarandeerd je scoren bij een IQ en capaciteitentest. Deze training is wel tegen betaling, echter voor een klein bedrag kun jij deze training al doen.

Bekijk snel het aanbod aan tests en trainingen van 123test en wordt wijzer, slimmer en leer jezelf beter kennen. Het grootste deel van de tests is niet alleen professioneel maar ook nog eens gratis.