Voordelig parkeren in de buurt van Schiphol kan bij 247 Parking

Aanbiedingen van 247 parking

Ga jij op vakantie of heb je een zakenreis met het vliegtuig? Dan ga je natuurlijk het liefste met de auto naar de luchthaven toe. Het nadeel hiervan is alleen dat parkeren vaak erg duur is. Gelukkig is daar 247 Parking. Dit is de oplossing wanneer jij vliegt vanaf Schiphol. Dit is namelijk een stuk voordeliger en jouw auto is ook nog eens beveiligd. Het is dus zeker een slimme keuze om te gaan voor 247 Parking. Je weet dan namelijk zeker dat je niet teveel betaald en jouw auto veilig is. Het terrein van 247 Parking zit in Badhoevedorp. Je hebt verschillende manieren van parkeren bij 247 Parking. Hieronder leggen we meer uit hierover.

 

Ga voor basic en kies voor 247 Shuttle van 247 Parking

Het voordeligste optie die ze bij 247 Parking hebben is 247 Shuttle. Wanneer je voor dit pakket gaat kun je uitgaan van het volgende. Je kunt gratis gebruik maken van de shuttle bus, je reis naar Schiphol duurt tussen de 7 en 9 minuten. Daarnaast moet je online vooruitbetalen, betalen op locatie is bij dit pakket niet mogelijk. Ook is deze optie niet restitueerbaar. Wel geniet jij van geasfalteerde parking. Goed om te weten is dat jij je auto zelf mag parkeren en de sleutel gewoon mee mag nemen. Uiteraard kun je hem ook achter laten in een kluisje.

Kies voor 247 Shuttle Plus voor iets meer mogelijkheden

Bij 247 Parking hebben ze ook het 247 Shuttle Plus pakket. Wanneer je hiervoor kiest maak je ook gebruik van de gratis shuttle bus. Ook in dit geval duurt de reis naar Schiphol tussen de 7 & 9 minuten. Een voordeel van dit pakket is dat je direct kunt betalen maar ook later. Daarnaast zijn er diverse annulerings opties. Uiteraard staat ook bij dit pakket je auto op een geasfalteerd parkeerplaats. Je mag je auto hier zelf parkeren en de sleutel mee nemen op je reis. Laat je hem liever achter? Dan kan dat in de kluis.

Ga voor meer comfort en kies voor 247 Valet Parking

Wil jij liever niet met een shuttle bus? Dan kun je er ook voor kiezen om te gaan voor het 247 Valet Parking pakket. Kies je hiervoor, dan kun je gewoon aanrijden bij de vertrekhal. Daar wacht een vakkundige chauffeur op je. Hij neemt jouw auto mee en parkeert hem in Badhoevedorp. Het voordeel hiervan is dat je direct op het vliegveld bent. Het nadeel is dat jij er niet voor kunt kiezen om je autosleutel mee te nemen. Je vertrouwt in dit geval dus helemaal op het bedrijf 247 Parking. Wanneer je hier geen vertrouwen in hebt kun je beter gaan voor één van de eerder genoemde pakketten.

Voordelig je auto parkeren met 247 Parking

Wil jij dus zorgeloos op vakantie, dan is 247 Parking echt een aanrader voor jou. Bekijk daarom snel de tarieven van de verschillende pakketten op de website van hen en boek direct. Zo wordt jouw vakantie nog beter en dat voor slechts een klein bedrag. Betaal dus niet de hoofdprijs bij Schiphol zelf, maar kies voor voordeel en kies 247 Parking.