Shop vandaag nog de beste deals, kortingen en aanbiedingen bij 2L Home

Aanbiedingen van 2L Home

Wil je een perfect sfeertje in huis en in de tuin, ben je op zoek naar textiel voor in de woning of heb je een palletbank zonder kussen? Dan zit je goed bij 2L Home. Op de site: 2lhome.nl vind je alles wat je nodig hebt om de ultieme sfeer in en om je huis te creëren. Je bent bij 2L Home aan het juiste adres als je op zoek bent naar onder andere de volgende artikelen.

  • Vuurschalen
  • Terrasverwarming
  • Gordijnen
  • Tafellakens
  • BBQ's & Rookovens
  • Palletkussen

Uiteraard is het assortiment van 2L Home veel ruimer dan enkel bovenstaande producten. Het is daarom zeker de moeite waard om het assortiment van 2L Home te bekijken. 2L Home vindt het belangrijk dat iedereen producten aan kan schaffen voor de inrichting en decoratie van de tuin. Daarom bieden ze de beste producten aan tegen de scherpste prijs.

 
Zitzak Loungekussen Jus de Myrtille
Nu voor:
39.95
Logo 2l home
Zitzak Loungekussen Jus de Myrtille
Zitzak Loungeskussen Jus de Myrtille Comfortabele loungestoel van Today: mooi, stijlvol en uniek. Met deze luxe loungekussen Jus de Myrtille, ook wel zitzak genoemd, poeft u even heerlijk weg. De loungestoel is binnen en buiten te gebruiken. De loungestoel past zich perfect aan de vorm van jouw lichaam en laat jong en oud heerlijk tot rust komen. De loungestoel is in verschillende kleuren beschikbaar. Door deze variatie aan frisse kleuren is er altijd een kleur die bij je past. Kies uit oranje, magenta of oceaanblauw. De zitzak is gemakkelijk te reinigen met een microvezeldoekje.Met een microvezeldoekje is de zitzak gemakkelijk te reinigen. Today Today is een Frans woonmerk. Met Today creëer je de leukste en kleurrijkste interieuren. Met de collectie voor wonen, slapen en de keuken kan je jouw huis compleet maken. Today kenmerkt zich door vrolijke en gezellige basic kleuren. Van taupe tot aan aqua of feloranje. Met Today komt je huis tot leven.
Nu voor: 39.95
Koop deze Zitzak Loungekussen Jus de Myrtille
2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkergroen 120 x 80cm
99.95
89.95
Logo 2l home
2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkergroen 120 x 80cm
2L Home & Garden Palletkussen Velvet Donkergroen - 120 x 80cm Staat je nieuwe loungeset van pallets al klaar? Maak je lounge compleet met deze donkergroene palletkussens. De 2L Home & Garden Palletkussens Velvet hebben een mooi egale velours stof. Het palletkussen is gemaakt van een water repellent stof. Hier blijven watedruppels wel op liggen, maar het kussen is niet 100% waterdicht. De afmetingen van het kussen is 120cm x 80cm. Het kussen is te gebruiken als zitkussen op je loungeset. Het palletkussen wordt per stuk geleverd. De stof van de kussenhoes is gemaakt van een hoog kwaliteit polyester. Ook is de stof sterk genoeg voor intensief gebruik. Het kussen heeft een verwisselbare hoes. De hoes kan gewassen worden in de wasmachine. Voordelen De velours stof geeft een luxe uitstraling Het kussen is water repellent, waardoor druppels water op het kussen blijft liggen Sterke stof voor intensief gebruik Heeft een verwisselbale kussenhoes De hoes kan gewoon in de wasmachine Belangrijkste specificaties Afmetingen zitkussen: 120 x 80cm Gemaakt van polyester Kussenvulling: polyester Kleur: donkergroen Verpakkingsinhoud 1 palletkussen Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden de mooiste palletkussens voor scherpe prijzen zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Nu voor: 89.95
Koop deze 2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkergroe
2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkergroen 120 x 40cm
Nu voor:
59.96
Logo 2l home
2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkergroen 120 x 40cm
2L Home & Garden Rugkussen Velvet Donkergroen - 120 x 40cm Staat je loungeset van pallets al klaar? Maak je lounge dan compleet met deze donkergroene palletkussens. De 2L Home & Garden Rugkussen Velvet heeft een prachtige stijlvolle velours stof. Het palletkussen is gemaakt van een water repellent stof. Hier blijven watedruppels wel op liggen, maar het kussen is niet 100% waterdicht. De afmetingen van het kussen is 120cm x 40cm. Het kussen is te gebruiken als rugkussen op je loungeset. Het palletkussen wordt per stuk geleverd. De stof van de kussenhoes is gemaakt van een hoog kwaliteit polyester. Ook is de stof sterk genoeg voor intensief gebruik. Het kussen heeft een verwisselbare hoes. De hoes kan gewassen worden in de wasmachine. Voordelen De prachtige stof geeft een luxe uitstraling Het kussen is water repellent, waardoor druppels water op het kussen blijft liggen Sterke stof voor intensief gebruik Heeft een verwisselbare kussenhoes De hoes kan gewassen worden in de wasmachine Belangrijkste specificaties Afmetingen zitkussen: 120 x 40cm Gemaakt van polyester Kussenvulling: polyester Kleur: donkergroen Verpakkingsinhoud 1 rugkussen Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden de mooiste palletkussens voor scherpe prijzen zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Nu voor: 59.96
Koop deze 2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkergroe
2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkergroen 60 x 40cm
34.94
29.95
Logo 2l home
2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkergroen 60 x 40cm
2L Home & Garden Rugkussen Velvet Donkergroen - 60 x 40cm Staat je loungeset van pallets al klaar? Maak je lounge dan compleet met deze donkergroene palletkussens. De 2L Home & Garden Rugkussen Velvet heeft een prachtige stijlvolle velours stof. Het palletkussen is gemaakt van een water repellent stof. Hier blijven watedruppels wel op liggen, maar het kussen is niet 100% waterdicht. De afmetingen van het kussen is 120cm x 40cm. Het kussen is te gebruiken als rugkussen op je loungeset. Het palletkussen wordt per stuk geleverd. De stof van de kussenhoes is gemaakt van een hoog kwaliteit polyester. Ook is de stof sterk genoeg voor intensief gebruik. Het kussen heeft een verwisselbare hoes. De hoes kan gewassen worden in de wasmachine. Voordelen De prachtige stof geeft een luxe uitstraling Het kussen is water repellent, waardoor druppels water op het kussen blijft liggen Sterke stof voor intensief gebruik Heeft een verwisselbare kussenhoes De hoes kan gewassen worden in de wasmachine Belangrijkste specificaties Afmetingen zitkussen: 60 x 40cm Gemaakt van polyester Kussenvulling: polyester Kleur: donkergroen Verpakkingsinhoud 1 rugkussen Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden de mooiste palletkussens voor scherpe prijzen zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Nu voor: 29.95
Koop deze 2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkergroe
2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkerblauw 120 x 80cm
Nu voor:
99.95
Logo 2l home
2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkerblauw 120 x 80cm
2L Home & Garden Palletkussen Velvet Donkerblauw - 120 x 80cm Staat je nieuwe loungeset van pallets al klaar? Maak je lounge compleet met deze donkerblauwe palletkussens. De 2L Home & Garden Palletkussens Velvet hebben een mooi egale velours stof. Het palletkussen is gemaakt van een water repellent stof. Hier blijven watedruppels wel op liggen, maar het kussen is niet 100% waterdicht. De afmetingen van het kussen is 120cm x 80cm. Het kussen is te gebruiken als zitkussen op je loungeset. Het palletkussen wordt per stuk geleverd. De stof van de kussenhoes is gemaakt van een hoog kwaliteit polyester. Hierdoor is deze extra kleur vast in zonlicht. Ook is de stof sterk genoeg voor intensief gebruik. Het kussen heeft een verwisselbare hoes. De hoes kan gewassen worden in de wasmachine. Voordelen De stof is kleurvast in zonlicht De velours stof geeft een luxe uitstraling Het kussen is water repellent, waardoor druppels water op het kussen blijft liggen Sterke stof voor intensief gebruik Heeft een verwisselbale kussenhoes De hoes kan gewoon in de wasmachine Belangrijkste specificaties Afmetingen zitkussen: 120 x 80cm Gemaakt van polyester Kussenvulling: polyester Kleur: donkerblauw Verpakkingsinhoud 1 palletkussen Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden de mooiste palletkussens voor scherpe prijzen zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Nu voor: 99.95
Koop deze 2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkerblau
2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkerblauw 120 x 40cm
59.96
49.95
Logo 2l home
2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkerblauw 120 x 40cm
2L Home & Garden Rugkussen Velvet Donkerblauw - 120 x 40cm Staat je loungeset van pallets al klaar? Maak je lounge dan compleet met deze donkerblauwe palletkussens. De 2L Home & Garden Rugkussen Velvet heeft een prachtige stijlvolle velours stof. Het palletkussen is gemaakt van een water repellent stof. Hier blijven watedruppels wel op liggen, maar het kussen is niet 100% waterdicht. De afmetingen van het kussen is 120cm x 40cm. Het kussen is te gebruiken als rugkussen op je loungeset. Het palletkussen wordt per stuk geleverd. De stof van de kussenhoes is gemaakt van een hoog kwaliteit polyester. Ook is de stof sterk genoeg voor intensief gebruik. Het kussen heeft een verwisselbare hoes. De hoes kan gewassen worden in de wasmachine. Voordelen De prachtige stof geeft een luxe uitstraling Het kussen is water repellent, waardoor druppels water op het kussen blijft liggen Sterke stof voor intensief gebruik Heeft een verwisselbare kussenhoes De hoes kan gewassen worden in de wasmachine Belangrijkste specificaties Afmetingen zitkussen: 120 x 40cm Gemaakt van polyester Kussenvulling: polyester Kleur: donkerblauw Verpakkingsinhoud 1 rugkussen Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden de mooiste palletkussens voor scherpe prijzen zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Nu voor: 49.95
Koop deze 2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkerblau
2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkerblauw 60 x 40cm
34.94
29.95
Logo 2l home
2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkerblauw 60 x 40cm
2L Home & Garden Rugkussen Velvet Donkerblauw - 60 x 40cm Staat je loungeset van pallets al klaar? Maak je lounge dan compleet met deze donkerblauwe palletkussens. De 2L Home & Garden Rugkussen Velvet heeft een prachtige stijlvolle velours stof. Het palletkussen is gemaakt van een water repellent stof. Hier blijven watedruppels wel op liggen, maar het kussen is niet 100% waterdicht. De afmetingen van het kussen is 120cm x 40cm. Het kussen is te gebruiken als rugkussen op je loungeset. Het palletkussen wordt per stuk geleverd. De stof van de kussenhoes is gemaakt van een hoog kwaliteit polyester. Ook is de stof sterk genoeg voor intensief gebruik. Het kussen heeft een verwisselbare hoes. De hoes kan gewassen worden in de wasmachine. Voordelen De prachtige stof geeft een luxe uitstraling Het kussen is water repellent, waardoor druppels water op het kussen blijft liggen Sterke stof voor intensief gebruik Heeft een verwisselbare kussenhoes De hoes kan gewassen worden in de wasmachine Belangrijkste specificaties Afmetingen zitkussen: 60 x 40cm Gemaakt van polyester Kussenvulling: polyester Kleur: donkerblauw Verpakkingsinhoud 1 rugkussen Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden de mooiste palletkussens voor scherpe prijzen zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Nu voor: 29.95
Koop deze 2L Home Garden Palletkussen Velvet Donkerblau
2L Home Garden Palletkussen Velvet Bruin Grijs 120 x 80cm
Nu voor:
99.95
Logo 2l home
2L Home Garden Palletkussen Velvet Bruin Grijs 120 x 80cm
2L Home & Garden Palletkussen Velvet Bruin/Grijs - 120 x 80cm Staat je nieuwe loungeset van pallets al klaar? Maak je lounge compleet met deze bruin/ grijze palletkussens. De 2L Home & Garden Palletkussens Velvet hebben een mooi egale velours stof. Het palletkussen is gemaakt van een water repellent stof. Hier blijven watedruppels wel op liggen, maar het kussen is niet 100% waterdicht. De afmetingen van het kussen is 120cm x 80cm. Het kussen is te gebruiken als zitkussen op je loungeset. Het palletkussen wordt per stuk geleverd. De stof van de kussenhoes is gemaakt van een hoog kwaliteit polyester. Hierdoor is deze extra kleur vast in zonlicht. Ook is de stof sterk genoeg voor intensief gebruik. Het kussen heeft een verwisselbare hoes. De hoes kan gewassen worden in de wasmachine. Voordelen De stof is kleurvast in zonlicht De velours stof geeft een luxe uitstraling Het kussen is water repellent, waardoor druppels water op het kussen blijft liggen Sterke stof voor intensief gebruik Heeft een verwisselbale kussenhoes De hoes kan gewoon in de wasmachine Belangrijkste specificaties Afmetingen zitkussen: 120 x 80cm Gemaakt van polyester Kussenvulling: polyester Kleur: bruin/ grijs Verpakkingsinhoud 1 palletkussen Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden de mooiste palletkussens voor scherpe prijzen zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Nu voor: 99.95
Koop deze 2L Home Garden Palletkussen Velvet Bruin Grij
2L Home Garden Palletkussen Velvet Bruin Grijs 120 x 40cm
59.96
49.95
Logo 2l home
2L Home Garden Palletkussen Velvet Bruin Grijs 120 x 40cm
2L Home & Garden Rugkussen Velvet Bruin/ Grijs- 120 x 40cm Staat je loungeset van pallets al klaar? Maak je lounge dan compleet met deze bruin/ grijze palletkussens. De 2L Home & Garden Rugkussen Velvet heeft een prachtige stijlvolle velours stof. Het palletkussen is gemaakt van een water repellent stof. Hier blijven watedruppels wel op liggen, maar het kussen is niet 100% waterdicht. De afmetingen van het kussen is 120cm x 40cm. Het kussen is te gebruiken als rugkussen op je loungeset. Het palletkussen wordt per stuk geleverd. De stof van de kussenhoes is gemaakt van een hoog kwaliteit polyester. Ook is de stof sterk genoeg voor intensief gebruik. Het kussen heeft een verwisselbare hoes. De hoes kan gewassen worden in de wasmachine. Voordelen De prachtige stof geeft een luxe uitstraling Het kussen is water repellent, waardoor druppels water op het kussen blijft liggen Sterke stof voor intensief gebruik Heeft een verwisselbare kussenhoes De hoes kan gewassen worden in de wasmachine Belangrijkste specificaties Afmetingen zitkussen: 120 x 40cm Gemaakt van polyester Kussenvulling: polyester Kleur: Bruin/ Grijs Verpakkingsinhoud 1 rugkussen Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden de mooiste palletkussens voor scherpe prijzen zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Nu voor: 49.95
Koop deze 2L Home Garden Palletkussen Velvet Bruin Grij
2L Home Garden Palletkussen Velvet Bruin Grijs 60 x 40cm
34.94
29.95
Logo 2l home
2L Home Garden Palletkussen Velvet Bruin Grijs 60 x 40cm
2L Home & Garden Rugkussen Velvet Bruin/ Grijs- 60 x 40cm Staat je loungeset van pallets al klaar? Maak je lounge dan compleet met deze bruin/ grijze palletkussens. De 2L Home & Garden Rugkussen Velvet heeft een prachtige stijlvolle velours stof. Het palletkussen is gemaakt van een water repellent stof. Hier blijven watedruppels wel op liggen, maar het kussen is niet 100% waterdicht. De afmetingen van het kussen is 120cm x 40cm. Het kussen is te gebruiken als rugkussen op je loungeset. Het palletkussen wordt per stuk geleverd. De stof van de kussenhoes is gemaakt van een hoog kwaliteit polyester. Ook is de stof sterk genoeg voor intensief gebruik. Het kussen heeft een verwisselbare hoes. De hoes kan gewassen worden in de wasmachine. Voordelen De prachtige stof geeft een luxe uitstraling Het kussen is water repellent, waardoor druppels water op het kussen blijft liggen Sterke stof voor intensief gebruik Heeft een verwisselbare kussenhoes De hoes kan gewassen worden in de wasmachine Belangrijkste specificaties Afmetingen zitkussen: 60 x 40cm Gemaakt van polyester Kussenvulling: polyester Kleur: Bruin/ Grijs Verpakkingsinhoud 1 rugkussen Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden de mooiste palletkussens voor scherpe prijzen zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Nu voor: 29.95
Koop deze 2L Home Garden Palletkussen Velvet Bruin Grij
2L Home Garden Palletkussen Velvet Oud Roze 120 x 80cm
Nu voor:
99.95
Logo 2l home
2L Home Garden Palletkussen Velvet Oud Roze 120 x 80cm
2L Home & Garden Palletkussen Velvet Oud Roze - 120 x 80cm Staat je nieuwe loungeset van pallets al klaar? Maak je lounge compleet met deze oud roze palletkussens. De 2L Home & Garden Palletkussens Velvet hebben een mooi egale velours stof. Het palletkussen is gemaakt van een water repellent stof. Hier blijven watedruppels wel op liggen, maar het kussen is niet 100% waterdicht. De afmetingen van het kussen is 120cm x 80cm. Het kussen is te gebruiken als zitkussen op je loungeset. Het palletkussen wordt per stuk geleverd. De stof van de kussenhoes is gemaakt van een hoog kwaliteit polyester. Hierdoor is deze extra kleur vast in zonlicht. Ook is de stof sterk genoeg voor intensief gebruik. Het kussen heeft een verwisselbare hoes. De hoes kan gewassen worden in de wasmachine. Voordelen De stof is kleurvast in zonlicht De velours stof geeft een luxe uitstraling Het kussen is water repellent, waardoor druppels water op het kussen blijft liggen Sterke stof voor intensief gebruik Heeft een verwisselbale kussenhoes De hoes kan gewoon in de wasmachine Belangrijkste specificaties Afmetingen zitkussen: 120 x 80cm Gemaakt van polyester Kussenvulling: polyester Kleur: oud roze Verpakkingsinhoud 1 palletkussen Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden de mooiste palletkussens voor scherpe prijzen zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Nu voor: 99.95
Koop deze 2L Home Garden Palletkussen Velvet Oud Roze 1
2L Home Garden Palletkussen Velvet Oud Roze 120 x 40cm
Nu voor:
59.96
Logo 2l home
2L Home Garden Palletkussen Velvet Oud Roze 120 x 40cm
2L Home & Garden Rugkussen Velvet Donkerblauw - 120 x 40cm Staat je loungeset van pallets al klaar? Maak je lounge dan compleet met deze oud roze palletkussens. De 2L Home & Garden Rugkussen Velvet heeft een prachtige stijlvolle velours stof. Het palletkussen is gemaakt van een water repellent stof. Hier blijven watedruppels wel op liggen, maar het kussen is niet 100% waterdicht. De afmetingen van het kussen is 120cm x 40cm. Het kussen is te gebruiken als rugkussen op je loungeset. Het palletkussen wordt per stuk geleverd. De stof van de kussenhoes is gemaakt van een hoog kwaliteit polyester. Ook is de stof sterk genoeg voor intensief gebruik. Het kussen heeft een verwisselbare hoes. De hoes kan gewassen worden in de wasmachine. Voordelen De prachtige stof geeft een luxe uitstraling Het kussen is water repellent, waardoor druppels water op het kussen blijft liggen Sterke stof voor intensief gebruik Heeft een verwisselbare kussenhoes De hoes kan gewassen worden in de wasmachine Belangrijkste specificaties Afmetingen zitkussen: 120 x 40cm Gemaakt van polyester Kussenvulling: polyester Kleur: oud roze Verpakkingsinhoud 1 rugkussen Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden de mooiste palletkussens voor scherpe prijzen zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Nu voor: 59.96
Koop deze 2L Home Garden Palletkussen Velvet Oud Roze 1
2L Home Garden Palletkussen Velvet Oud Roze 60 x 40cm
34.94
29.95
Logo 2l home
2L Home Garden Palletkussen Velvet Oud Roze 60 x 40cm
2L Home & Garden Rugkussen Velvet Donkerblauw - 60 x 40cm Staat je loungeset van pallets al klaar? Maak je lounge dan compleet met deze oud roze palletkussens. De 2L Home & Garden Rugkussen Velvet heeft een prachtige stijlvolle velours stof. Het palletkussen is gemaakt van een water repellent stof. Hier blijven watedruppels wel op liggen, maar het kussen is niet 100% waterdicht. De afmetingen van het kussen is 120cm x 40cm. Het kussen is te gebruiken als rugkussen op je loungeset. Het palletkussen wordt per stuk geleverd. De stof van de kussenhoes is gemaakt van een hoog kwaliteit polyester. Ook is de stof sterk genoeg voor intensief gebruik. Het kussen heeft een verwisselbare hoes. De hoes kan gewassen worden in de wasmachine. Voordelen De prachtige stof geeft een luxe uitstraling Het kussen is water repellent, waardoor druppels water op het kussen blijft liggen Sterke stof voor intensief gebruik Heeft een verwisselbare kussenhoes De hoes kan gewassen worden in de wasmachine Belangrijkste specificaties Afmetingen zitkussen: 60 x 40cm Gemaakt van polyester Kussenvulling: polyester Kleur: oud roze Verpakkingsinhoud 1 rugkussen Over het merk 2L Home and Garden 2L Home and Garden is een woonmerk, met decoratieve artikelen voor huis en tuin. Het verfrissend assortiment wordt jaarlijks met de nieuwste trends aangevuld. Alle artikelen worden aangeboden vanuit 1 gedachte: een sfeervol thuis moet betaalbaar zijn voor iedereen. 2L Home and Garden de mooiste palletkussens voor scherpe prijzen zonder afbreuk te doen op de kwaliteit.
Nu voor: 29.95
Koop deze 2L Home Garden Palletkussen Velvet Oud Roze 6
In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Basilicum
199.94
179.94
Logo 2l home
In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Basilicum
In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Basilicum Het palletkussenset van In The Mood biedt de mogelijkheid om jouw tuin om te toveren in een heerlijke lounge-area. De multifucntionele palletkussens kun je overal op plaatsen, om een comfortabele zitplaats te creëren. Ideaal voor lange zomeravonden. Het palletkussenset is gemaakt van een schitterende velours stof. Deze is water afstotend en kunnen goed tegen zonlicht.Stel je voor, je komt thuis van een lange dag op werk. In je tuin kun je heerlijk genieten & relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. Het palletkussenset is dan ook super voor een avondje met visite over de vloer. De afmetingen van het rugkussen zijn 120cm x 40cm en het zitkussen 120cm x 80cm. Door deze afmetingen is het kussen perfect te gebruiken op een pallet of als loungekussen op de grond. De groene palletkussens hebben een afritsbare hoes. Deze kan gewassen worden in de wasmachine. De hoes en de vulling zijn gemaakt van polyester. Voordelen Een complete set voor de loungebank van pallets. Heeft een prachtige glanzende velours stof. Zeer dik gevuld en daardoor zit je erg comfortabel. De belangrijkste specificaties De set bestaat uit een rugkussen en een zitkussen. Afmetingen zitkussen: 120 x 80cm. Afmetingen rugkussen: 120 x 40cm. Gemaakt van polyester. Vulling: polyester. Kleur: groen Verpakkingsinhoud 1 x In The Mood Royal Velvet Basilicum Zitkussen van 120cm x 80cm 1 x In The Mood Royal Velvet Basilicum Rugkussen van 120cm x 40cm Het merk In The Mood Het merk In The Mood staat bekend om het creëren van een heerlijk relaxed gevoel. Het assortiment varieert van kussens tot lounge. Alleen de producten die jou echt verwennen zijn geselecteerd door In The Mood en 2L Home.
Nu voor: 179.94
Koop deze In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Basi
In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Honing Geel
199.94
179.94
Logo 2l home
In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Honing Geel
In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Honing Geel Het palletkussenset van In The Mood biedt de mogelijkheid om jouw tuin om te toveren in een heerlijke lounge-area. De multifucntionele palletkussens kun je overal op plaatsen, om een comfortabele zitplaats te creëren. Ideaal voor lange zomeravonden. Het palletkussenset is gemaakt van een schitterende velours stof. Deze is water afstotend en kunnen goed tegen zonlicht.Stel je voor, je komt thuis van een lange dag op werk. In je tuin kun je heerlijk genieten & relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. Het palletkussenset is dan ook super voor een avondje met visite over de vloer. De afmetingen van het rugkussen zijn 120cm x 40cm en het zitkussen 120cm x 80cm. Door deze afmetingen is het kussen perfect te gebruiken op een pallet of als loungekussen op de grond. De gele palletkussens hebben een afritsbare hoes. Deze kan gewassen worden in de wasmachine. De hoes en de vulling zijn gemaakt van polyester. Voordelen Een complete set voor de loungebank van pallets. Heeft een prachtige glanzende velours stof. Zeer dik gevuld en daardoor zit je erg comfortabel. De belangrijkste specificaties De set bestaat uit een rugkussen en een zitkussen. Afmetingen zitkussen: 120 x 80cm. Afmetingen rugkussen: 120 x 40cm. Gemaakt van polyester. Vulling: polyester. Kleur: geel Verpakkingsinhoud 1 x In The Mood Royal Velvet Honing Geel Zitkussen van 120cm x 80cm 1 x In The Mood Royal Velvet Honing Geel Rugkussen van 120cm x 40cm Het merk In The Mood Het merk In The Mood staat bekend om het creëren van een heerlijk relaxed gevoel. Het assortiment varieert van kussens tot lounge. Alleen de producten die jou echt verwennen zijn geselecteerd door In The Mood en 2L Home.
Nu voor: 179.94
Koop deze In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Honi
In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Peach
Nu voor:
199.94
Logo 2l home
In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Peach
In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Peach Het palletkussenset van In The Mood biedt de mogelijkheid om jouw tuin om te toveren in een heerlijke lounge-area. De multifucntionele palletkussens kun je overal op plaatsen, om een comfortabele zitplaats te creëren. Ideaal voor lange zomeravonden. Het palletkussenset is gemaakt van een schitterende velours stof. Deze is water afstotend en kunnen goed tegen zonlicht.Stel je voor, je komt thuis van een lange dag op werk. In je tuin kun je heerlijk genieten & relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. Het palletkussenset is dan ook super voor een avondje met visite over de vloer. De afmetingen van het rugkussen zijn 120cm x 40cm en het zitkussen 120cm x 80cm. Door deze afmetingen is het kussen perfect te gebruiken op een pallet of als loungekussen op de grond. De oranje/ roze palletkussens hebben een afritsbare hoes. Deze kan gewassen worden in de wasmachine. De hoes en de vulling zijn gemaakt van polyester. Voordelen Een complete set voor de loungebank van pallets. Heeft een prachtige glanzende velours stof. Zeer dik gevuld en daardoor zit je erg comfortabel. De belangrijkste specificaties De set bestaat uit een rugkussen en een zitkussen. Afmetingen zitkussen: 120 x 80cm. Afmetingen rugkussen: 120 x 40cm. Gemaakt van polyester. Vulling: polyester. Kleur: oranje/ roze Verpakkingsinhoud 1 x In The Mood Royal Velvet Peach Zitkussen van 120cm x 80cm 1 x In The Mood Royal Velvet Peach Rugkussen van 120cm x 40cm Het merk In The Mood Het merk In The Mood staat bekend om het creëren van een heerlijk relaxed gevoel. Het assortiment varieert van kussens tot lounge. Alleen de producten die jou echt verwennen zijn geselecteerd door In The Mood en 2L Home.
Nu voor: 199.94
Koop deze In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Peac
In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Royal Blue
Nu voor:
199.94
Logo 2l home
In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Royal Blue
In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Royal Blue Het palletkussenset van In The Mood biedt de mogelijkheid om jouw tuin om te toveren in een heerlijke lounge-area. De multifucntionele palletkussens kun je overal op plaatsen, om een comfortabele zitplaats te creëren. Ideaal voor lange zomeravonden. Het palletkussenset is gemaakt van een schitterende velours stof. Deze is water afstotend en kunnen goed tegen zonlicht.Stel je voor, je komt thuis van een lange dag op werk. In je tuin kun je heerlijk genieten & relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. Het palletkussenset is dan ook super voor een avondje met visite over de vloer. De afmetingen van het rugkussen zijn 120cm x 40cm en het zitkussen 120cm x 80cm. Door deze afmetingen is het kussen perfect te gebruiken op een pallet of als loungekussen op de grond. De blauwe palletkussens hebben een afritsbare hoes. Deze kan gewassen worden in de wasmachine. De hoes en de vulling zijn gemaakt van polyester. Voordelen Een complete set voor de loungebank van pallets. Heeft een prachtige glanzende velours stof. Zeer dik gevuld en daardoor zit je erg comfortabel. De belangrijkste specificaties De set bestaat uit een rugkussen en een zitkussen. Afmetingen zitkussen: 120 x 80cm. Afmetingen rugkussen: 120 x 40cm. Gemaakt van polyester. Vulling: polyester. Kleur: blauw Verpakkingsinhoud 1 x In The Mood Royal Velvet Royal Blue Zitkussen van 120cm x 80cm 1 x In The Mood Royal Velvet Royal Blue Rugkussen van 120cm x 40cm Het merk In The Mood Het merk In The Mood staat bekend om het creëren van een heerlijk relaxed gevoel. Het assortiment varieert van kussens tot lounge. Alleen de producten die jou echt verwennen zijn geselecteerd door In The Mood en 2L Home.
Nu voor: 199.94
Koop deze In The Mood Palletkussenset Royal Velvet Roya
In The Mood Palletkussenset Salvador Kiezel
Nu voor:
199.94
Logo 2l home
In The Mood Palletkussenset Salvador Kiezel
In The Mood Palletkussenset Salvador Kiezel Het palletkussenset van In The Mood biedt de mogelijkheid om jouw tuin om te toveren in een heerlijke lounge-area. De multifucntionele palletkussens kun je overal op plaatsen, om een comfortabele zitplaats te creëren. Ideaal voor lange zomeravonden. Het palletkussenset is gemaakt van een prachtige grove polyester stof. Deze is water afstotend en kunnen erg goed tegen zonlicht.Stel je voor, je komt thuis van een lange dag op werk. In je tuin kun je heerlijk genieten & relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. Het palletkussenset is dan ook super voor een avondje met visite over de vloer. De afmetingen van het rugkussen zijn 120cm x 40cm en het zitkussen 120cm x 80cm. Door deze afmetingen is het kussen perfect te gebruiken op een pallet of als loungekussen op de grond. De ecru palletkussens hebben een afritsbare hoes. Deze kan gewassen worden in de wasmachine. De hoes en de vulling zijn gemaakt van polyester. Voordelen Een complete set voor de loungebank van pallets. Heeft een prachtige grof geweven stof. Zeer dik gevuld en daardoor zit je erg comfortabel. De belangrijkste specificaties De set bestaat uit een rugkussen en een zitkussen. Afmetingen zitkussen: 120 x 80cm. Afmetingen rugkussen: 120 x 40cm. Gemaakt van polyester. Vulling: polyester. Kleur: ecru Verpakkingsinhoud 1 x In The Mood Salvador Kiezel Zitkussen van 120cm x 80cm 1 x In The Mood Salvador Kiezel Rugkussen van 120cm x 40cm Het merk In The Mood Het merk In The Mood staat bekend om het creëren van een heerlijk relaxed gevoel. Het assortiment varieert van kussens tot lounge. Alleen de producten die jou echt verwennen zijn geselecteerd door In The Mood en 2L Home.
Nu voor: 199.94
Koop deze In The Mood Palletkussenset Salvador Kiezel
In The Mood Palletkussenset Salvador Taupegrijs
Nu voor:
199.94
Logo 2l home
In The Mood Palletkussenset Salvador Taupegrijs
In The Mood Palletkussenset Salvador Taupegrijs Het palletkussenset van In The Mood biedt de mogelijkheid om jouw tuin om te toveren in een heerlijke lounge-area. De multifucntionele palletkussens kun je overal op plaatsen, om een comfortabele zitplaats te creëren. Ideaal voor lange zomeravonden. Het palletkussenset is gemaakt van een prachtige grove polyester stof. Deze is water afstotend en kunnen erg goed tegen zonlicht.Stel je voor, je komt thuis van een lange dag op werk. In je tuin kun je heerlijk genieten & relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. Het palletkussenset is dan ook super voor een avondje met visite over de vloer. De afmetingen van het rugkussen zijn 120cm x 40cm en het zitkussen 120cm x 80cm. Door deze afmetingen is het kussen perfect te gebruiken op een pallet of als loungekussen op de grond. De taupe palletkussens hebben een afritsbare hoes. Deze kan gewassen worden in de wasmachine. De hoes en de vulling zijn gemaakt van polyester. Voordelen Een complete set voor de loungebank van pallets. Heeft een prachtige grof geweven stof. Zeer dik gevuld en daardoor zit je erg comfortabel. De belangrijkste specificaties De set bestaat uit een rugkussen en een zitkussen. Afmetingen zitkussen: 120 x 80cm. Afmetingen rugkussen: 120 x 40cm. Gemaakt van polyester. Vulling: polyester. Kleur: taupe Verpakkingsinhoud 1 x In The Mood Salvador Taupegrijs Zitkussen van 120cm x 80cm 1 x In The Mood Salvador Taupegrijs Rugkussen van 120cm x 40cm Het merk In The Mood Het merk In The Mood staat bekend om het creëren van een heerlijk relaxed gevoel. Het assortiment varieert van kussens tot lounge. Alleen de producten die jou echt verwennen zijn geselecteerd door In The Mood en 2L Home.
Nu voor: 199.94
Koop deze In The Mood Palletkussenset Salvador Taupegri
In The Mood Palletkussenset Salvador Honing Geel
199.94
179.94
Logo 2l home
In The Mood Palletkussenset Salvador Honing Geel
In The Mood Palletkussenset Salvador Honing Geel Het palletkussenset van In The Mood biedt de mogelijkheid om jouw tuin om te toveren in een heerlijke lounge-area. De multifucntionele palletkussens kun je overal op plaatsen, om een comfortabele zitplaats te creëren. Ideaal voor lange zomeravonden. Het palletkussenset is gemaakt van een prachtige grove polyester stof. Deze is water afstotend en kunnen erg goed tegen zonlicht.Stel je voor, je komt thuis van een lange dag op werk. In je tuin kun je heerlijk genieten & relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. Het palletkussenset is dan ook super voor een avondje met visite over de vloer. De afmetingen van het rugkussen zijn 120cm x 40cm en het zitkussen 120cm x 80cm. Door deze afmetingen is het kussen perfect te gebruiken op een pallet of als loungekussen op de grond. De gele palletkussens hebben een afritsbare hoes. Deze kan gewassen worden in de wasmachine. De hoes en de vulling zijn gemaakt van polyester. Voordelen Een complete set voor de loungebank van pallets. Heeft een prachtige grof geweven stof. Zeer dik gevuld en daardoor zit je erg comfortabel. De belangrijkste specificaties De set bestaat uit een rugkussen en een zitkussen. Afmetingen zitkussen: 120 x 80cm. Afmetingen rugkussen: 120 x 40cm. Gemaakt van polyester. Vulling: polyester. Kleur: geel Verpakkingsinhoud 1 x In The Mood Salvador Honing Geel Zitkussen van 120cm x 80cm 1 x In The Mood Salvador Honing Geel Rugkussen van 120cm x 40cm Het merk In The Mood Het merk In The Mood staat bekend om het creëren van een heerlijk relaxed gevoel. Het assortiment varieert van kussens tot lounge. Alleen de producten die jou echt verwennen zijn geselecteerd door In The Mood en 2L Home.
Nu voor: 179.94
Koop deze In The Mood Palletkussenset Salvador Honing G
In The Mood Palletkussenset Salvador Aqua Grijs
199.94
179.94
Logo 2l home
In The Mood Palletkussenset Salvador Aqua Grijs
In The Mood Palletkussenset Salvador Aqua Grijs Het palletkussenset van In The Mood biedt de mogelijkheid om jouw tuin om te toveren in een heerlijke lounge-area. De multifucntionele palletkussens kun je overal op plaatsen, om een comfortabele zitplaats te creëren. Ideaal voor lange zomeravonden. Het palletkussenset is gemaakt van een prachtige grove polyester stof. Deze is water afstotend en kunnen erg goed tegen zonlicht.Stel je voor, je komt thuis van een lange dag op werk. In je tuin kun je heerlijk genieten & relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. Het palletkussenset is dan ook super voor een avondje met visite over de vloer. De afmetingen van het rugkussen zijn 120cm x 40cm en het zitkussen 120cm x 80cm. Door deze afmetingen is het kussen perfect te gebruiken op een pallet of als loungekussen op de grond. De licht blauwe palletkussens hebben een afritsbare hoes. Deze kan gewassen worden in de wasmachine. De hoes en de vulling zijn gemaakt van polyester. Voordelen Een complete set voor de loungebank van pallets. Heeft een prachtige grof geweven stof. Zeer dik gevuld en daardoor zit je erg comfortabel. De belangrijkste specificaties De set bestaat uit een rugkussen en een zitkussen. Afmetingen zitkussen: 120 x 80cm. Afmetingen rugkussen: 120 x 40cm. Gemaakt van polyester. Vulling: polyester. Kleur: licht blauw Verpakkingsinhoud 1 x In The Mood Salvador Aqua Grijs Zitkussen van 120cm x 80cm 1 x In The Mood Salvador Aqua Grijs Rugkussen van 120cm x 40cm Het merk In The Mood Het merk In The Mood staat bekend om het creëren van een heerlijk relaxed gevoel. Het assortiment varieert van kussens tot lounge. Alleen de producten die jou echt verwennen zijn geselecteerd door In The Mood en 2L Home.
Nu voor: 179.94
Koop deze In The Mood Palletkussenset Salvador Aqua Gri
In The Mood Palletkussenset Salvador Faded Blauw
Nu voor:
199.94
Logo 2l home
In The Mood Palletkussenset Salvador Faded Blauw
In The Mood Palletkussenset Salvador Faded Blauw Het palletkussenset van In The Mood biedt de mogelijkheid om jouw tuin om te toveren in een heerlijke lounge-area. De multifucntionele palletkussens kun je overal op plaatsen, om een comfortabele zitplaats te creëren. Ideaal voor lange zomeravonden. Het palletkussenset is gemaakt van een prachtige grove polyester stof. Deze is water afstotend en kunnen erg goed tegen zonlicht.Stel je voor, je komt thuis van een lange dag op werk. In je tuin kun je heerlijk genieten & relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. Het palletkussenset is dan ook super voor een avondje met visite over de vloer. De afmetingen van het rugkussen zijn 120cm x 40cm en het zitkussen 120cm x 80cm. Door deze afmetingen is het kussen perfect te gebruiken op een pallet of als loungekussen op de grond. De blauwe palletkussens hebben een afritsbare hoes. Deze kan gewassen worden in de wasmachine. De hoes en de vulling zijn gemaakt van polyester. Voordelen Een complete set voor de loungebank van pallets. Heeft een prachtige grof geweven stof. Zeer dik gevuld en daardoor zit je erg comfortabel. De belangrijkste specificaties De set bestaat uit een rugkussen en een zitkussen. Afmetingen zitkussen: 120 x 80cm. Afmetingen rugkussen: 120 x 40cm. Gemaakt van polyester. Vulling: polyester. Kleur: blauw Verpakkingsinhoud 1 x In The Mood Salvador Faded Blauw Zitkussen van 120cm x 80cm 1 x In The Mood Salvador Faded Blauw Rugkussen van 120cm x 40cm Het merk In The Mood Het merk In The Mood staat bekend om het creëren van een heerlijk relaxed gevoel. Het assortiment varieert van kussens tot lounge. Alleen de producten die jou echt verwennen zijn geselecteerd door In The Mood en 2L Home.
Nu voor: 199.94
Koop deze In The Mood Palletkussenset Salvador Faded Bl
Unique Living Rugkussen Rib Cassis 120 x 40cm
49.95
35.01
Logo 2l home
Unique Living Rugkussen Rib Cassis 120 x 40cm
Unique Living Palletkussen Rib Cassis - 120 x 40cm Het Unique Living Palletkussen Rib Cassis is een mooie toevoeging aan je loungeset. Gebruik het kussen als rugkussen op je loungeset van pallets. Het palletkussen is gemaakt van 100% katoen. Er zit een uniek rib patroon in de stof. Erg mooi! Aan de bovenzijde is een handvat. Decoratief én handig voor het verplaatsen. De afmetingen zijn 120cm x 40cm. De kleur van het kussen is roze. Omdat het palletkussen is gemaakt van katoen, adviseren wij het kussen na gebruik op te bergen op een droge plek. Het Unique Living palletkussen wordt per stuk geleverd.  Voordelen Te gebruiken op rugkussen op je loungeset. Heeft een mooie rib patroon in de stof. De belangrijkste specificaties De afmetingen zijn 120cm x 40cm. Gemaakt van katoen. De kleur is roze. Verpakkingsinhoud 1 x Unique Living Palletkussen Rib Cassis - 120 x 40cm Het merk Unique Living Unique Living, giving an unique touch to your own style. Dat is waar Unique Living voor staat. Unique Living heeft een uitgebreide en unieke collectie palletkussens, sierkussens en woontextiel. Allemaal met een sierlijke en eigenzinnige touch.
Nu voor: 35.01
Koop deze Unique Living Rugkussen Rib Cassis 120 x 40cm
Unique Living Rugkussen Rib Neo Mint 120 x 40cm
49.95
35.01
Logo 2l home
Unique Living Rugkussen Rib Neo Mint 120 x 40cm
Unique Living Palletkussen Rib Neo Mint - 120 x 40cm Het Unique Living Palletkussen Rib Neo Mint is een mooie toevoeging aan je loungeset. Gebruik het kussen als rugkussen op je loungeset van pallets. Het palletkussen is gemaakt van 100% katoen. Er zit een uniek rib patroon in de stof. Erg mooi! Aan de bovenzijde is een handvat. Decoratief én handig voor het verplaatsen. De afmetingen zijn 120cm x 40cm. De kleur van het kussen is mint. Omdat het palletkussen is gemaakt van katoen, adviseren wij het kussen na gebruik op te bergen op een droge plek. Het Unique Living palletkussen wordt per stuk geleverd. Voordelen Te gebruiken op rugkussen op je loungeset. Heeft een mooie rib patroon in de stof. De belangrijkste specificaties De afmetingen zijn 120cm x 40cm. Gemaakt van katoen. De kleur is mint. Verpakkingsinhoud 1 x Unique Living Palletkussen Rib Neo Mint - 120 x 40cm Het merk Unique Living Unique Living, giving an unique touch to your own style. Dat is waar Unique Living voor staat. Unique Living heeft een uitgebreide en unieke collectie palletkussens, sierkussens en woontextiel. Allemaal met een sierlijke en eigenzinnige touch.
Nu voor: 35.01
Koop deze Unique Living Rugkussen Rib Neo Mint 120 x 40

Altijd uitverkoop bij 2L Home met mooie aanbiedingen

Bij 2L Home hebben ze het hele jaar door een uitverkoop. In de uitverkoop vind je de beste aanbiedingen van dat moment. Van een gave vuurkorf tot een palletkussen. De producten die je in de uitverkoop vindt wisselen steeds en dat maakt de uitverkoop bij 2L Home ook zo leuk. De kortingen in de uitverkoop lopen op tot wel 50%, je kunt dus zeer voordelig shoppen bij 2L Home. Wil jij je huis of tuin dus voorzien van leuke en sfeervolle nieuwe producten dan is het slim om nu online te shoppen bij 2L Home.

Potkachels, vuurschalen en terrasverwarming

Hoe leuk en sfeervol is het als je het hele jaar door buiten kunt zitten? Met een potkachel, vuurschaal of terrasverwarming kan dat. Hiermee kun je het hele jaar door lekker buiten zitten zonder het koud te krijgen. Vooral in het voor- en najaar wordt dit vaak gebruikt om zo langer buiten te zitten want ja niks is lekkerder dan de avond buiten door te brengen. Er zijn vele verschillende terrasverwarmingen, zo kun je gaan voor simpel en goedkoop of luxe van hoge kwaliteit. Wat je ook kiest het gaat erom dat het bij jou past. Daarom hebben ze bij 2L Home voor iedereen een vuurkorf, vuurschaal of potkachel. De prijzen variëren namelijk enorm zodat iedereen kan genieten.

Ga nu dus snel naar de webshop van 2L Home en shop vandaag nog de beste deals!