50five het grootste en leukste assortiment voor een smart home

Aanbiedingen van 50five

Tegenwoordig zijn er steeds meer slimme apparaten alleen waar koop je die allemaal? Het is heel simpel, dat doe je online bij 50five. Zij zijn namelijk de meest complete webshop die alles aanbiedt van A tot Z. Geen enkele andere webshop biedt zo compleet smart home aanbod aan als dat ze doen bij 50five. Zo koop je er een slimme thermostaat maar kun je ook je cv-ketel of warmtepomp upgraden. Wil jij weten hoe je het meeste haalt uit je verwarmingssysteem? Bij 50five helpen ze jou om dit in te regelen. Bij 50five lopen ze voorop als het gaat om smart home, de nieuwste producten kun je dan ook altijd vinden bij 50five. Bekijk daarom snel het assortiment en profiteer van mooie aanbiedingen.

50five meer dan alleen maar een webshop

Het leuke van 50five is dat ze er niet alleen maar zijn om maximaal te verkopen. Hun doel is gewoon dat uiteindelijk iedereen een slim huis heeft en om dit te bereiken moet je meer doen dan alleen verkopen. Daarom kun je de producten door 50five laten installeren met de installatie service. Daarnaast hebben ze ook een blog, hier vind je iedere keer weer interessante en leuke items om jouw huis slim te maken. Zo leggen ze uit wat de verschillen zijn tussen verschillende apparaten en wanneer je het beste voor een bepaald apparaat kunt gaan. Zo leer je heel veel over hoe jij je huis slim kunt maken en dat is toch leuk.

Profiteer van kortingen tot 50% in de outlet

Bij 50five hebben ze ook een smart outlet, hier staan heel veel producten in waarvoor geldt op is ook echt op. Het aanbod in de outlet wisselt constant, als jij geluk hebt kom je er producten tegen van de merken Philips Hue, Google Nest en Honeywell. Wel goed om te weten is dat het altijd onbekend is hoelang een product verkrijgbaar blijft met korting. Zie je dus vandaag een mooi item met korting, bestel hem dan ook direct want het zou zonde zijn als je mis grijpt. Wanneer jij net gaat beginnen met een smarthome is het slim om te profiteren van de aanbiedingen in de outlet want zo hoef jij niet direct diep in de buidel te tasten.

Alle bekende merken verkrijgbaar bij 50five

Wanneer jij een smart home wil met alleen maar bekende merken, dan zit je goed bij 50five, zij hebben namelijk producten van heel veel bekende merken. Zo hebben ze er de merken Honeywell, Tado, Speedcomfort, Sonos, Philips Hue, Google en nog heel veel meer merken. Het loont dus zeker om de verschillende merken te bekijken, de kans is namelijk groot dat jij hier de merken gaat vinden die jij zoekt. Het assortiment van 50five groeit iedere dag verder en er komen dan ook steeds meer nieuwe merken bij. Houd de website daarom goed in de gaten zodat jij steeds weer kun profiteren van nieuwe artikelen en scherpe aanbiedingen, kortingen en deals.

Bezoek 50five

€ 69.69

Twee grote PowerWheels voor Wolf-Garten Loopo M1000, M1500 en M2000 grasmaaiers. Hierdoor heeft jouw Wolf-Garten Loopo M meer grip op het gazon bij slechtere omstandigheden, zodat je toch vooruit kan.
Bekijk op 50five

€ 499.99

Zyxel netwerkswitchDeze Zyxel netwerkswitch heeft 24 gigabit ethernetpoorten om netwerkapparaten mee te verbinden. De switch kan automatisch netwerkconfiguraties downloaden naar nieuwe apparaten, zodat je ze onmiddelijk in gebruik kan nemen zonder ze handmatig te hoeven configureren. Door veranderingen in de netwerkconfiguratie te detecteren kan deze switch zorgen voor een betere uptime van jouw netwerk. Als beheerder kan je prioriteiten toewijzen aan een specifieke VLAN, zodat je altijd van een stabiele verbinding genietGoed om te wetenHet beheren van deze Zyxel switch doe je via het Nebula platform. Daarmee kan je eenvoudig al je netwerkapparaten beheren en configureren. Je hebt een abonnement nodig om het Nebula platform te gebruiken, maar bij aankoop van deze switch krijg je een licentie van 1 jaar gratis. De Zyxel switch is ontwikkeld met duurzame materialen zoals E-cap condensatoren. Deze slijten minder snel dan traditionele onderdelen, waardoor deze switch extra lang mee gaat!
Bekijk op 50five

€ 780.45

Slim en simpel ladenElektrische auto's zijn de toekomst voor het milieu. In Nederland bestaan inmiddels verschillende openbare oplaadstations voor deze auto's, maar thuis opladen is comfortabeler en voordeliger! De EVBox Homeline EV-oplader is een slimme oplader voor elektrische auto's. De EVBox Homeline werkt eenvoudig met een pasje. Het laden start automatisch na het inpluggen van de laadkabel en het scannen van de pas. Het aantal gebruikers is tevens makkelijk uit te breiden door meerdere passen aan te schaffen, waarmee gebruik door anderen wordt geauthoriseerd. Zo behoud jij de controle over wie de laadpaal gebruikt. Daarbij geeft de LED-ring informatie over de status en het verloop van de laadsessie, en blijf jij op de hoogte van wat er met de laadpaal gebeurt, of het nou dag of nacht is. Tevens wordt de laadpaal standaard geleverd met een kWh-meter, RFID-reader, GPS/GSM/GPRS-controller en een simkaart. Deze heb je nodig voor het abonnement. Door de GPS/GSM/GPRS-controller moet rekening worden gehouden met de locatie waar de oplader geplaatst wordt. Open ruimtes zijn hiervoor het beste om een sterke en stabiele verbinding te garanderen, terwijl de verbinding in afgesloten ruimtes of ondergronds wellicht minder stabiel is.Verschillende lengtes, stekkers en kleurenRust de EVBox Homeline oplader uit met een laadkabel van 6 of 8 meter, met een type 1 of type 2 stekker. In Europa is een type 2 stekker het meest gebruikelijk. Of bestel enkel een EVBox zonder laadkabels wanneer je al een laadkabel in bezit hebt. Let goed op welke stekker past op jouw auto en bestel eventueel direct het juiste kabeltype. De kap van de EVBox Homeline is beschikbaar in drie kleuren; grijs, antraciet en wit. Wanneer je bij 50five een offerte aanvraagt voor de EVBox oplader wordt met jou afgestemd welke kleur je wil laten installeren.Backoffice-abonnementDeze thuislader functioneert niet zonder backoffice-abonnement, en wordt dan ook geleverd met een simkaart. Deze zorgt er voor dat de laadpaal alle laadsessies goed registreert en factureert. Kies daarom het backoffice-abonnement dat bij jou past. Je kan uit drie EVBox abonnementen kiezen, in volgorde van meest betaalbaar naar meest uitgebreid zijn dat: Home, Business of Enterprise. Hoe duurder het abonnement, hoe meer functionaliteit je daar voor terug krijgt. In alle abonnementen worden onder andere hulp op afstand en 24/7 toegang tot backoffice verzorgd. Daarnaast dekken de kosten van het abonnement meteen de kosten van de simkaart.Voordelen backofficeEr zitten allerlei voordelen aan het backoffice-abonnement, zoals automatische facturering. Dit is vooral handig wanneer je meerdere laadpalen in beheer hebt. Het neemt jou werk uit handen door alle laadsessies automatisch te factureren bij de juiste persoon. Daarbij helpt het bij energiezuinig en veilig laden. Zo laadt de EVBox ook bij weinig stroomvoorziening met Smart Charging functies. 
Bekijk op 50five

€ 169.99

Zyxel netwerkswitchDeze Zyxel netwerkswitch heeft 8 gigabit ethernetpoorten om netwerkapparaten mee te verbinden. De switch kan automatisch netwerkconfiguraties downloaden naar nieuwe apparaten, zodat je ze onmiddelijk in gebruik kan nemen zonder ze handmatig te hoeven configureren. Door veranderingen in de netwerkconfiguratie te detecteren kan deze switch zorgen voor een betere uptime van jouw netwerk. Als beheerder kan je prioriteiten toewijzen aan een specifieke VLAN, zodat je altijd van een stabiele verbinding genietGoed om te wetenHet beheren van deze Zyxel switch doe je via het Nebula platform. Daarmee kan je eenvoudig al je netwerkapparaten beheren en configureren. Je hebt een abonnement nodig om het Nebula platform te gebruiken, maar bij aankoop van deze switch krijg je een licentie van 3 jaar gratis. De Zyxel switch is ontwikkeld met duurzame materialen zoals E-cap condensatoren. Deze slijten minder snel dan traditionele onderdelen, waardoor deze switch extra lang mee gaat!
Bekijk op 50five

€ 109.95

Grip en wendbaarheidDeze Robomow wielen zijn nog breder dan de standaard wielen op de Robomow robotmaaiers. Door deze bredere wielen krijgt jouw robotmaaier namelijk meer grip en wendbaarheid, zodat deze niet wegglijdt op nat gras.Goed om te wetenDe wielen zijn geschikt voor de S-modellen van Robomow en zorgen ervoor dat je nog minder hoeft om te kijken naar je robotmaaier. 
Bekijk op 50five

€ 8.49

Kweek je eigen kruiden en plantjesNiets is zo heerlijk als verse kruiden uit eigen keuken of eigen gekweekte plantjes in je tuin. Het fantastische Click and Grow-systeem zorgt ervoor dat iedereen kan kweken, ook als je geen groene vingers hebt. Alleen water geven is voldoende. Heb je de Click and Grow kit al? Dan heb je alleen refill-capsules nodig. Deze capsules zijn kant en klaar. Voorzien van zaadjes, aarde en voedingsstoffen. We hebben ze in allerlei soorten. Dit potje bevat rode pak choi zaadjes.
Bekijk op 50five

€ 9.99

Kweek je eigen kruiden en plantjesNiets is zo heerlijk als verse kruiden uit eigen keuken of eigen gekweekte plantjes in je tuin. Het fantastische Click and Grow-systeem zorgt ervoor dat iedereen kan kweken, ook als je geen groene vingers hebt. Alleen water geven is voldoende. Heb je de Click and Grow kit al? Dan heb je alleen refill-capsules nodig. Deze capsules zijn kant en klaar. Voorzien van zaadjes, aarde en voedingsstoffen. We hebben ze in allerlei soorten. Dit potje bevat rucola zaadjes.
Bekijk op 50five

€ 57.76

Minder onderhoudMonteer deze Robomow messenreiniger op jouw Robomow robotmaaier, zodat de robot minder onderhoud nodig heeft! De messenreiniger verwijdert grasresten tijdens het maaien, waardoor de bewegende delen van de robotmaaier langer schoon blijven en daardoor beter presteren. Deze messenreiniger is geschikt voor de RX modellen van Robomow.
Bekijk op 50five

€ 288.99

Comfortabel energie besparen Één keer per jaar breekt het uur van de waarheid aan: het opmaken van de energienota. Voor veel mensen is het een spannend moment: heb ik precies genoeg betaald, krijg ik geld terug of… moet ik bijbetalen? Helaas blijkt vaak het laatste het geval te zijn. Voldoende redenen om eens goed op het energieverbruik te letten. Netatmo draagt een steentje bij met de slimme radiatorkraan. Met deze radiatorkraan regel je op een slimme manier de temperatuur van één ruimte: niet te koud, niet te warm, precies goed op het juiste moment. Dat betekent niet alleen comfort, maar in de praktijk óók besparen op je energierekening! Handig om te weten De Netatmo slimme radiatorkraan bedien je door middel van de Netatmo app op je smartphone, vanuit je bed of stoel, waar ook ter wereld. De radiatorkraan houdt rekening met allerlei omstandigheden en herkent wanneer een raam open staat. In gebruik nemen is simpel en kan per ruimte. Je hebt geen aparte thermostaat nodig om het geheel te laten functioneren. Wil je in heel je huis comfortabel energie besparen? Monteer dan in elke ruimte een slimme radiatorkraan van Netatmo. In totaal kun je 20 radiatorkranen monteren per installatie. Een goed werkende WiFi-verbinding is een vereiste. Starterpakket of Netatmo slimme thermostaat Om de slimme radiatorkraan te kunnen gebruiken heb je een Netatmo slimme thermostaat nodig óf een Netatmo starterspakket. Een starterspakket bestaat uit 2 slimme radiatorkranen met relais en toebehoren.
Bekijk op 50five

€ 1488.30

Slim en simpel ladenElektrische auto's zijn de toekomst voor het milieu. In Nederland bestaan inmiddels verschillende openbare oplaadstations voor deze auto's, maar thuis opladen is comfortabeler en voordeliger! De EVBox Homeline EV-oplader is een slimme oplader voor elektrische auto's. De EVBox Homeline werkt eenvoudig met een pasje. Het laden start automatisch na het inpluggen van de laadkabel en het scannen van de pas. Het aantal gebruikers is tevens makkelijk uit te breiden door meerdere passen aan te schaffen, waarmee gebruik door anderen wordt geauthoriseerd. Zo behoud jij de controle over wie de laadpaal gebruikt. Daarbij geeft de LED-ring informatie over de status en het verloop van de laadsessie, en blijf jij op de hoogte van wat er met de laadpaal gebeurt, of het nou dag of nacht is. Tevens wordt de laadpaal standaard geleverd met een kWh-meter, RFID-reader, GPS/GSM/GPRS-controller en een simkaart. Deze heb je nodig voor het abonnement. Door de GPS/GSM/GPRS-controller moet rekening worden gehouden met de locatie waar de oplader geplaatst wordt. Open ruimtes zijn hiervoor het beste om een sterke en stabiele verbinding te garanderen, terwijl de verbinding in afgesloten ruimtes of ondergronds wellicht minder stabiel is.Verschillende lengtes, stekkers en kleurenRust de EVBox Homeline oplader uit met een laadkabel van 6 of 8 meter, met een type 1 of type 2 stekker. In Europa is een type 2 stekker het meest gebruikelijk. Of bestel enkel een EVBox zonder laadkabels wanneer je al een laadkabel in bezit hebt. Let goed op welke stekker past op jouw auto en bestel eventueel direct het juiste kabeltype. De kap van de EVBox Homeline is beschikbaar in drie kleuren; grijs, antraciet en wit. Wanneer je bij 50five een offerte aanvraagt voor de EVBox oplader wordt met jou afgestemd welke kleur je wil laten installeren.Backoffice-abonnementDeze thuislader functioneert niet zonder backoffice-abonnement, en wordt dan ook geleverd met een simkaart. Deze zorgt er voor dat de laadpaal alle laadsessies goed registreert en factureert. Kies daarom het backoffice-abonnement dat bij jou past. Je kan uit drie EVBox abonnementen kiezen, in volgorde van meest betaalbaar naar meest uitgebreid zijn dat: Home, Business of Enterprise. Hoe duurder het abonnement, hoe meer functionaliteit je daar voor terug krijgt. In alle abonnementen worden onder andere hulp op afstand en 24/7 toegang tot backoffice verzorgd. Daarnaast dekken de kosten van het abonnement meteen de kosten van de simkaart.Voordelen backofficeEr zitten allerlei voordelen aan het backoffice-abonnement, zoals automatische facturering. Dit is vooral handig wanneer je meerdere laadpalen in beheer hebt. Het neemt jou werk uit handen door alle laadsessies automatisch te factureren bij de juiste persoon. Daarbij helpt het bij energiezuinig en veilig laden. Zo laadt de EVBox ook bij weinig stroomvoorziening met Smart Charging functies. 
Bekijk op 50five

€ 15.29

Ontdek je een breuk in je perimeterkabel? Deze kabelverbinders van Wolf-Garten helpen je weer een geheel te maken van de kabel, zodat je gazon strak afgebakend blijft. Op deze manier kan je Loopo grasmaaier z'n gang blijven gaan, gebeuren er geen ongewenste dingen en blijft je gazon er strak uitzien.
Bekijk op 50five

€ 127.46

Veilig, droog en schoonDit Robomow afdak is bedoeld om jouw Robomow robotmaaier veilig, droog en schoon te houden. Je kan dit afdak over het basisstation monteren, zodat de robotmaaier automatisch on het afdak gaat schuilen wanneer het begint te regenen. Dit afdak is geschikt voor de RX modellen van Robomow.
Bekijk op 50five

€ 72.50

Overzicht in de tuinDeze EM6360 Camline Pro camera van Eminent is de ideale camera om de omgeving van jouw huis in de gaten te houden. De camera is bedoeld voor buitengebruik, en door de IP66 waterbestendige behuizing presteert deze in weer en wind. De EM6360 is PoE-compatibel. PoE staat voor Power over Ethernet en betekent dat de camera zowel zijn stroomvoorziening als data-overdracht via een ethernet kabel kan uitvoeren. Daardoor hoef je minder kabels weg te werken of door een muur te voeren.FunctionaliteitDe EM6360 beschikt over infrarood LED waardoor de camera tot 10 meter nachtzicht heeft. De camera kan ook beweging detecteren, waarvan je vervolgens meldingen kan ontvangen op je smartphone, tablet of via email. De camera maakt dan een foto van het moment dat de beweging werd gedetecteerd, en voegt deze foto bij de melding die jij ontvangt.Handig om te wetenDe EM6360 neemt op in 720P HD beeldkwaliteit.  Het opslaan van camerabeelden kan op twee manieren: op een microSD kaart of op een FTP server. Let wel dat je een SD kaart apart moet aanschaffen om beelden op te slaan. Deze wordt niet met de camera geleverd. Je zit met een Eminent camera dus niet vast aan een abonnement met maandelijkse kosten. Het installeren van deze camera is ontzettend eenvoudig zelf uit te voeren, in drie simpele stappen. Voor de installatie en het bedienen van de camera download je de CamLine Pro app op je smartphone of tablet. Je hebt helemaal geen netwerkkennis nodig en je bent binnen enkele minuten klaar om de camera te gebruiken.
Bekijk op 50five

€ 42.46

Elke sfeer, elke kleurDe EVE Light Strip straalt licht uit in miljoenen verschillende kleuren en verschillende tinten wit. Met een maximale lichtsterkte van 1800 lumen produceert de EVE Light Strip ruim genoeg licht om een normale lamp te vervangen. Kies uit alle kleuren van de regenboog, activeer een vooraf ingestelde kleur of configureer jouw eigen favorieten.Voor HomekitDe EVE Light Strip werkt perfect samen met Apple Homekit. Daardoor is de Light Strip zeer gebruiksvriendelijk, en is de integratie in jouw Homekit-systeem eenvoudig. Dankzij de compatibiliteit met Homekit ondersteunt de EVE Light Strip ook stembesturing, via Siri.Handig om te wetenJe verbind de EVE Light Strip met jouw WiFi netwerk, en hebt daardoor geen hub of andere extra hardware nodig om de Light Strip te gebruiken. De Light Strip heeft een lengte van 2 meter, maar met deze extension kit breid je de Light Strip met 2 meter uit. De Light Strip kan uitgebreid worden tot een maximale lengte van 10 meter.
Bekijk op 50five

€ 149.99

Breid WiFi netwerken uitMet deze Zyxel Nebula access point breid je een WiFi netwerk eenvoudig uit. De Nebula is zeer geschikt voor het uitbreiden van een groot WiFi netwerk, zoals dat van een groter bedrijf, een school of een horeca bedrijf. Deze dual-band access point bereikt snelheden tot 300Mbps op de 2,4 GHz band en 867Mbps op de 5 GHz band.Goed om te wetenDe Zyxel Nebula ondersteunt power over ethernet, of PoE. Dat wil zeggen dat je alleen een ethernetkabel hoeft aan te sluiten, en dat deze kabel tevens dient als voeding. De Nebula kan eenvoudig tegen een muur of tegen een plafond gemonteerd worden, en wordt met de benodigde materialen geleverd om dat zelf te doen. Je kan de access point beheren via het Nebula platform. Je hebt voor het Nebula platform een abonnement nodig, maar bij aankoop van de Nebula krijg je een jaarlicentie voor het Nebula platform gratis.
Bekijk op 50five

Ben jij ook helemaal gek van een Smart Home? Dan zijn de deursloten van Nuki echt iets voor jou, dit zijn namelijk slimme deursloten waardoor jij geen sleutel meer nodig hebt. Zo kun jij veilig op bad zonder zorgen en dat is wel zo fijn toch?
Het slimme slot voor thuis