Aanbiedingen van 50PlusMatch.nl

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: leeftijd.

Waarom 50PlusMatch?

  • Stuur persoonlijke berichten
  • Chat met leden die online zijn
  • Praat mee op Things2Share
  • Speel de online quiz met andere leden

Hoe werkt het?

50plusmatch is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Zo kom je sneller in contact met mensen die op dezelfde golflengte zitten.

Lid worden

Inschrijven is gratis. Tijdens het inschrijven kun je in 3 eenvoudige stappen je eigen profiel samenstellen. Het is niet verplicht alles in te vullen, maar hoe uitgebreider je profiel, hoe meer kans op goede matches. Vergeet vooral niet je foto's te plaatsen! Als je alles ingevuld hebt kun je je profiel activeren.

Nadat je bent ingelogd kun je zelf actief zoeken naar kandidaten die bij jou passen. Je doet dit door het invullen van een zoekprofiel, waarna je een overzicht krijgt van profielen die het meest aan jouw zoekprofiel voldoen.

Wil je meer weten over iemand dan klik je op zijn of haar nickname en krijg je het volledige profiel van de kandidaat te zien.

Schrijf je snel in op de site van 50PlusMatch.

Schrijf je gratis in

50plusmatch is speciaal voor de 50 plussers onder ons die toe zijn aan een nieuwe relatie en dus online willen daten.
Schrijf je nu in