Over top-aanbiedingen.nl

Heb je een vraag aan top-aanbiedingen? Stuur dan ons team een bericht. Alle velden zijn verplicht. Zodra je het contactformulier hebt ingevuld doen wij ons best om je binnen 48 uur te beantwoorden. 

Wij plaatsen alleen (Top) aanbiedingen op onze site. Deze aanbiedingen verwijzen door naar de sites van de aanbieders. Heb je een vraag over iets dat je besteld hebt, neem dan contact op met de verkoper van dit product. We willen je graag verder helpen om deze partij te vinden. Je hebt alleen niet het product bij ons gekocht!

Neem contact op met Top-Aanbiedingen.nl

Via het contactformulier kun je uiteraard ook altijd contact opnemen als je een tip hebt of iets op de website mist. Mocht je een opmerking hebben over bijvoorbeeld een aanbieding? Dan horen wij dit graag van je. Zorg er wel voor dat je het contactformulier echt volledig invult. Top-aanbiedingen neemt alle opmerkingen en tips zeer serieus. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dit zo goed mogelijk op te pakken.

Schrijf je in

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte!

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste top aanbiedingen in je mailbox.

Wat leuk dat je onze website gevonden hebt. Natuurlijk kom jij hier voor een mooie aanbieding, maar het kan zijn dat jij daar nog wat vragen over hebt. Top-aanbiedingen.nl beantwoordt graag de vragen voor jou. Nu is het alleen zo dat wij al heel veel vragen gehad hebben. Wanneer een vraag regelmatig terug komt zetten wij hem op deze pagina. Lees dus altijd even de Veelgestelde Vragen door. De kans is groot dat jouw vraag dan al beantwoord is. Heb jij toch nog vragen? Dan is de kans groot dat wij de antwoorden hebben. Neem in dat geval dus gewoon even contact met ons op via het contactformulier.

Dit is erg vervelend, wanneer je iets besteld hebt wil je het natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Echter is het niet mogelijk om bij ons een bestelling te plaatsen. Je hebt waarschijnlijk via ons een mooie aanbieding gevonden die je bij de desbetreffende webshops/leverancier hebt besteld. Daarom adviseren wij je ook om met deze partij contact op te nemen. Zij zullen jou verder helpen met jouw vraag zodat je binnenkort kunt gaan genieten van jouw bestelling.
Op dit moment zijn wij nog niet actief met het versturen van nieuwsbrieven. Natuurlijk is het wel gewoon mogelijk om je ik te schrijven. Uiteraard doen wij ons uiterste best om jou binnenkort te voorzien van de beste Top aanbiedingen in jouw mailbox. Want dat is uiteindelijk de reden waarom jij je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief. Heb jij je nog niet aangemeld, ga dit dan snel doen zodat jij onze nieuwsbrief nooit kunt gaan missen. Het is natuurlijk zonde als je de mooiste aanbiedingen gaat mislopen.
Iedere dag weer zijn wij bezig om jou te voorzien van de beste aanbiedingen. Dit doen wij door gebruik te maken van de informatie die wij ontvangen van de webshops/leverancier. In sommige gevallen wordt de aanbieding gestaakt door de webshops/leverancier of hebben wij hem verkeerd in ons systeem gezet. In dit geval kan het kloppen dat de aanbieding niet klopt. Uiteraard mag je dit altijd aan ons doorgeven door gebruikt te maken van het contact formulier. Wij zullen de aanbieding dan aanpassen/verwijderen.
Natuurlijk is het zo dat niet iedere aanbieding tot de top behoord. Sommige aanbiedingen zijn gewoon leuk maar niet echt spectaculair. Uiteraard kan je deze aanbiedingen ook bij ons van Top-aanbiedingen.nl vinden. Echter proberen wij jou te voorzien van alleen maar Topaanbiedingen. Deze aanbiedingen mag je echt niet missen want ze zijn echt super scherp. Hoe jammer zou het zijn als de aanbieding al is verlopen. Is het dus een aanbieding waarvan je denk ik ben blij dat ik deze deal niet heb gemist? Dan is het een echte Top aanbieding.
GRATIS! Ja echt we schreeuwen dit het liefst van alle daken af. Jij hoeft namelijk helemaal niks te betalen om de beste aanbiedingen iedere dag weer te ontdekken. Deze dienst is dus helemaal gratis. Wij willen namelijk dat iedereen kan profiteren van de beste aanbiedingen.
Iedere dag weer zoeken wij voor meer dan 50.000 producten de beste aanbieding. Hierdoor kun je vandaag een product heel goedkoop bestellen wij de Mediamarkt terwijl hij morgen nog goedkoper is bij Coolblue. Andersom werkt dit natuurlijk ook, de prijs kan ook hoger zijn. Hoe dan ook, de beste deal ga je bij ons altijd vinden.
Affiliate marketing is een vorm van (internet)marketing waarbij webshops, websites en bloggers hun partners belonen voor het gegeneren van verkopen, kliks of leads. Dat houdt dus in dat wij als een partner aan deze bedrijven geld verdienen wanneer via hun site een product gekocht wordt.
Een affiliate link is een link die verwijst naar een product op een andere website. Als je op deze link klikt, dan kom je op de website van de verkopende adverteerder. Dit komt voor bij een klik op een banner, button of op één knop in de vergelijkers.
Als jij vanuit Top-aanbiedingen.nl via een affiliate link (product, banner of vergelijker) het product koopt, ontvangen wij een kleine vergoeding. Jij als koper, merkt daar niets van. Je betaald dan ook niets extra's voor het product of de dienst. De prijzen van de producten en diensten zijn gelijk als jij direct naar de verkopende site zou gaan. Wij krijgen alleen een vergoeding voor het promoten van het product van de shop. Er worden geen hogere prijzen aan jou doorberekend als klant.

Alle merken, websites en webshops alfabetisch in één duidelijk overzicht

Een alfabetisch overzicht van de merken met een directe link naar de aanbiedingenpagina's van deze aanbieders. Het gaat hier om alle soorten merken, bedrijven en aanbieders. Zo vind je er o.a. mobiele providers, mode bedrijven, stroom & gas aanbieders, verschillende verzekeraars en nog veel meer. Bekijk snel of het merk erbij zit dat jij zoekt en bekijk alle aanbiedingen. Als je een letter mist of er is maar 1 merk bij een aanbieder, dan komt dit omdat er helaas niet meer beschikbaar zijn. Zoek jij een aanbieder maar staat hij er niet tussen? De kan is aanwezig dat hij er volgende week wel bij staat, het loont dus zeker om het zo nu en dan te controleren.

Algemene informatie over de verschillende merken

Er zijn in Nederland heel veel verschillende merken, bedrijven en aanbieders. Voor het gemak noemen wij ze allemaal even merken. Wij doen dagelijks ons uiterste best om al deze merken op de volgende merken pagina te krijgen. Dit is natuurlijk heel veel werk en het lukt ons dus ook niet om alles erop te krijgen. Daarom kun je hier alle merken van Top-aanbiedingen vinden. Het zijn natuurlijk wel weblinks, dus niet met een mooi logo erbij. Ben je dus op zoek naar een merk, dan kan je ze hier vinden. Om het je makkelijk te maken zijn ze gesorteerd op alfabet.

De beste merken vind je online bij Top-aanbiedingen

Wij van Top-aanbiedingen zijn gek op aanbiedingen, kortingen en deals. Geloof ons, er zijn heel veel aanbiedingen in Nederland te vinden. Eigenlijk heeft ieder merk wel een mooie aanbieding die tijdelijk is of juist altijd geldt. Daarom hebben wij deze pagina, hier vind je namelijk heel veel verschillende aanbieders zodat jij alle aanbiedingen van deze aanbieders kun bekijken. Dit is natuurlijk perfect voor als je bij ons niet de aanbieding kunt vinden die je zoekt. Je vindt bij ons zowel grote bekende merken maar ook heel veel onbekende merken. Dit is natuurlijk superleuk wanneer je op zoek bent naar nieuwe bedrijven.

Enkele bekende merken die het overwegen waar zijn

Zoveel merken, het is gewoon weg niet normaal. Gelukkig zijn er een aantal merken die heel snel te herkennen zijn aangezien iedereen ze kent. Dit noemen we ook wel de bekende merken in Nederland. Enkele van die bekende merken zijn KPN, Youfone, Ziggo, Bol.com, Coolblue, SlaJeSlag, TUI, D-Reizen, Solmar, Wehkamp, Intertoys en ga zo maar door. Er zijn zoveel grote merken dat het gewoon te veel is om ze hier allemaal op te noemen. Eén ding is wel zeker, al deze bekende merken en nog heel veel meer grote merken ga jij vinden op deze pagina. Bekijk daarom direct alle merken die wij op Top-aanbiedingen.nl hebben en ga direct naar de aanbiedingen.

Top-aanbiedingen is een site die gericht is op het overzichtelijk maken van een grote aanbod aanbiedingen die je online kunt vinden. Dagelijks zullen we de beste (top) aanbiedingen voor jou op een rijtje zetten. Elke aanbieding wordt geplaatst in een daarbij horende hoofdgroep, daarnaast vind je iedere aanbieding terug op de alle aanbiedingen pagina. Sinds kort vind je ook vergelijkers die het mogelijk maken heel eenvoudig mobiele abonnementen, met of zonder toestel (Sim Only). Naast mobiele vergelijkers kun je ook de jaarlijks terug komende zorgverzekeringen vergelijken. Als laatst hebben we nog de datingsite vergelijker en de energie vergelijker. Wil jij alle aanbiedingen zien van één merk, aanbieder of website? Dan kun je deze vinden op de merken pagina, deze vind je hier. Daarnaast vergelijken wij dagelijks de prijzen van ruim 50.000 producten. Dit om jou te helpen aan de beste aanbiedingen. Zo weet je zeker dat je profiteert van de beste deal.

Top-aanbieding is al actief sinds 2014

Het was eind 2014 toen we besloten dat er een website moest komen waar jij als consument gemakkelijk de beste aanbiedingen kon vinden. Voor we het wisten was het idee werkelijkheid en stond daar Top-aanbiedingen.nl. Inmiddels 6 jaar later kun je bij ons nog altijd de beste aanbiedingen, deals en kortingen vinden. Echter zijn wij inmiddels flink uitgebreid, zijn er meer aanbiedingen te vinden en is het aanbod aan merken, aanbieders en webshops flink vergroot. Gezien wij iedere dag actief bezig zijn loont het om geregeld terug te komen zodat je nooit meer een aanbieding kunt missen.

 
Postadres:
Top-aanbiedingen.nl
de Wimpel 13
3904PD Veenendaal
Topaanbiedingen Logo
 
Top aanbiedingen is een onderdeel van Emblem Online Media BV.
Voordat jij jezelf aanmeld voor de nieuwsbrief stellen wij jou op de hoogte van de volgende voorwaarden.
  • Jouw gegevens zullen niet aan derden beschikbaar worden gesteld, maar alleen worden gebruikt om je op de hoogte te houden van tips en aanbiedingen van de Top-Aanbiedingen.
  • Top-Aanbiedingen kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het onjuist verzenden, ontvangen of verwerken van de e-mailberichten.
  • Eventuele informatieve fouten, niet juiste prijsvermeldingen en prijswijzigingen van aanbiedingen voorbehouden.
  • Na jouw aanmelding ontvang je een e-mail waarin jouw inschrijving wordt bevestigd.
  • Je kun jezelf op elk moment afmelden voor de nieuwsbrief door in de nieuwsbrief op de uitschrijven te klikken.
  • Een lezer mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere in onze nieuwsbrief gepubliceerde informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van het Top-Aanbiedingen.

Met betrekking tot de privacy wet verwijzen wij je door naar onze privacy verklaring (AVG). Mocht je nog een vraag hebben over de nieuwsbrief voorwaarden? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen via het contactformulier. Deze kun je hier vinden.

Wij van Top-aanbiedingen tonen in de nieuwsbrief alleen de beste aanbiedingen en informatie van dat moment. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat er niet veel meer gave aanbiedingen zijn. Het is dus zeker slim om altijd goed onze website in de gaten te houden. Want alleen dan mis je namelijk nooit meer een mooie aanbieding. Je kunt de verschillende aanbiedingen bekijken per merk, per categorie of je kunt ervoor kiezen om alle aanbiedingen te bekijken. Verder kun je de nieuwste en beste informatie vinden in onze Blog. Wil ja daarnaast weten wat bijvoorbeeld de beste wasmachines, vakantiebestemmingen of veilingen zijn? Dan kun je onze Top 10 pagina bekijken. Hier ontdek je alleen het beste van het beste.

Top-Aanbiedingen.nl zoekt dagelijks met een team mensen naar de beste aanbiedingen van bekende merken van Nederland en België. Je kan de top aanbiedingen op categorie of op merk bekijken. Hier hebben we een duidelijk overzicht gemaakt van de meest actuele aanbiedingen. Je kunt bij ons aanbiedingen vinden van merken als Mediamarkt, Coolblue, Wehkamp, Schuurman Schoenen, Online.nl, Tele2 en nog heel veel andere merken. Een goede reden dus om nu snel alle merken te bekijken of direct naar de nieuwste aanbiedingen te gaan.

Top 10 lijsten met de beste aanbiedingen voor producten

Het maakt niet zoveel uit of je nu op zoek bent naar een airfryer, nieuwe iphone of een laptop. Eén ding is zeker jij wilt er niet te veel voor betalen. Daarom hebben wij de Top 10 lijsten met beste aanbiedingen per product in het leven geroepen. In deze lijst ontdek je de allerbeste aanbiedingen van dat moment. Doordat wij dagelijks de prijzen updaten veranderen de aanbiedingen in de lijst ook iedere dag. Mocht je dus vandaag geen mooie aanbieding vinden voor het product dat jij zoekt? Dan is de kans groot dat jij morgen wel kunt scoren. Bekijk daarom nu snel de laatst toegevoegde Top 10 lijsten. Staat hier niet de lijst die jij zoekt? Bekijk dan hier alle Top 10 lijsten!

Muziek luisteren doet eigenlijk iedereen, wanneer je onderweg bent doe je dit meestal met oordopjes. Wanneer deze dan kapot zijn of je wilt gewoon eens nieuwe hebben, dan wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van een mooie aanbieding. Gelukkig...
Oordopjes aanbiedingen
Wil jij graag een nieuwe Bluetooth Speaker kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de prijzen van heel veel merken en modellen vergeleken. Hieruit hebben wij een geweldige Top 10 beste Bluetooth Speaker aanbiedingen...
Bluetooth Speaker aanbiedingen
Ben jij die lompen stofzuiger in huis ook zo zat? Dan is het slim om eens een steelstofzuiger te overwegen. Deze zet je namelijk veel gemakkelijker weg, maar is ook veel makkelijker te pakken. Daarnaast zijn ze vrijwel altijd draadloos waardoor je...
Steelstofzuiger aanbiedingen

Geregeld heel veel thema aanbiedingen beschikbaar

Een aanbieding is niet altijd zomaar een aanbieding, het kan namelijk ook een goede reden hebben dat een item in de aanbieding is. Dit noemen wij van Top-aanbiedingen ook wel thema aanbiedingen, denk hierbij aan Black Friday, Valentijnsdag, Sinterklaas, Kerst, Vaderdag, Moederdag, Sale en nog heel veel andere thema's. Zo is er altijd wel een mooi moment voor een speciale aanbieding. Met al deze thema's kun jij bij ons ook verschillende aanbiedingen vinden van alle grote en bekende merken. Reden genoeg om dus altijd even bij ons de nieuwste deals, acties en kortingen te bekijken tijdens deze dagen of weken. Wil jij het hele jaar profiteren van de beste aanbiedingen? Dan kijk je ook de rest van het jaar bij al onze aanbiedingen om zo een hoop geld te besparen.

Black Friday aanbiedingen scoor je hier

Inmiddels is Black Friday in Nederland super populair en om die reden kun je dan ook profiteren van heel veel aanbiedingen. Voor iedereen die Black Friday niet kent, dit is een feestdag die is overgewaaid uit Amerika. Op deze dag kun je heel veel korting scoren. In Nederland is het zo dat je vaak ook de dagen ervoor of juist erna kun profiteren van mooie aanbiedingen, deals en acties. Bijna alle merken doen mee met Black Friday, aangezien wij je zo goed mogelijk willen helpen hebben wij een speciale Black Friday pagina. Deze pagina vind je hier en daar kun je alle Black Friday aanbiedingen vinden, je leest er ook direct wanneer het Black Friday is en je dus kunt profiteren. 

De leukste Vaderdag en Moederdag cadeaus

Wie is er nu niet trost en blij met zijn/haar vader of moeder? Eigenlijk iedereen toch wel want je hebt tenslotte veel te danken aan je ouders. Daarom is het één keer per jaar Vaderdag en één keer per jaar Moederdag. Dit is een dag waarop jij je vader of moeder even flink in het zonnetje zet. Net voor deze dagen kun je dan ook bij heel veel merken profiteren van hoge kortingen op te gekke cadeaus speciaal voor jouw vader of moeder. Je doet er dan ook goed aan om altijd even te wachten op deze aanbiedingen, wij van Top-aanbiedingen maken ze ieder jaar weer bekend zodat jij super voordelig online kunt shoppen. Ondanks dat we het steeds gekker maken en dus steeds duurdere cadeaus kopen is het goed om te weten dat het daar niet om draait bij deze dagen. Het gaat er namelijk echt om dat jij laat blijken dat jij van je vader/moeder houdt. Een kleinigheidje is hierbij al genoeg en zeker jouw aanwezigheid zou goed doen.

Sinterklaas en zijn Pieten zorgen voor heel veel aanbiedingen

In Nederland maar ook in België is Sinterklaas samen met zijn Pieten super populair. Dit is het kinderfeest van Nederland dat ieder jaar weer terug keert en wordt afgesloten met pakjes avond op 5 december. Nadat je kinderen al een paar keer de schoen hebben mogen zetten worden ze op pakjes avond echt even flink verwend. Ondanks dat het een echt kinderfeest is wordt met pakjesavond eigenlijk iedereen wel verwend en iemand moet die cadeaus natuurlijk kopen. Gelukkig geeft Sinterklaas de beste aanbiedingen altijd even door aan ons van Top-aanbiedingen. Hierdoor kunnen de cadeaus nog voordeliger gekocht worden, je koopt bijvoorbeeld super leuke cadeaus bij Intertoys, Bol.com of Amazon. Hou dus zeker onze aanbiedingen goed in de gaten en profiteer zo van een mooie korting voor Sinterklaas. Want zo heb jij een super gezellige avond tegen een klein bedrag.

Top Aanbiedingen merken Top 6

Er zijn zo veel merken die online topaanbiedingen hebben. Misschien is het daarom wat lastig om snel de juiste merken te vinden. Om je een eindje op weg te helpen hebben we een de Top 6 merken voor jou hier weergegeven. Deze merken zijn namelijk super populair onder onze bezoeker en dus zijn ze misschien ook wel interessant voor jou. Staat het merk dat jij zoekt hier niet tussen, dan kun je natuurlijk altijd even zoeken tussen alle andere merken. De kans dat het merk wat je zoekt daar wel tussen staat is er groot. Mis jij nog een merk? Neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen het merk toe te voegen aan het aanbod. De Top 6 merken kan zo nu en dan wisselen, wij kijken namelijk constant of de merken nog populair zijn onder onze bezoekers.

Iedere dag weer zoeken wij nieuwe merken die we toevoegen aan het aanbod, staat het merk vandaag niet bij onze merken dan kan het maar zo zijn dat je hem er volgende week wel kunt vinden. Via de merken categorie kan je snel aan de hand van een eerste letter je merk vinden welke je zoekt. A t/m Z, gesorteerd in verschillende groepen. Bekijk de merk categorieën hier

1. Top-aanbiedingen is een site met links naar de websites en webshops van verschillende aanbieder. Daarom zijn wij van Top-aanbiedingen op geen enkele manier aansprakelijk voor het niet leveren en niet nakomen van bestellingen. Heb jij dus vragen over je bestelling of worden afspraken niet nagekomen, dan moet je dit bespreken met de partij waar jij besteld hebt.
2. Top-aanbiedingen is niet aansprakelijk voor acties die door aanbieders vroegtijdig verwijderd worden. Het kan wel eens gebeuren dat er een datum wordt doorgegeven en de adverteerder besluit de aanbieding eerder offline te halen. Gebeurt dit zonder dat het gemeld wordt, dan kan het zijn dat de aanbieding nog actief is bij ons. Dit terwijl de adverteerder de aanbieding niet meer live heeft staan.
3. Typfouten voorbehouden! Ook wij van Top-aanbiedingen zijn mensen, een typfout kan dus voorkomen. Uiteraard doen wij altijd ons best om gene typfouten te maken en al helemaal niet in de aanbiedingsprijs of korting. Gebeurt dit toch, dan zijn wij van Top-aanbiedingen niet aansprakelijk te stellen.
4. Aan de op top-aanbiedingen weergegeven aanbiedingen is geen enkele recht verbonden. We geven alleen acties door. De verantwoordelijkheid ligt bij de aanbieders. Klopt de prijs dus niet, wordt er niks geleverd of zitten er kleine lettertjes aan de aanbieding, dan is dit niet de verantwoording van Top-aanbiedingen. Bekijk daarom ook altijd de aanbieding even goed bij de adverteerder.
5. Top-aanbiedingen maakt gebruik van Cookies. Je hebt bij je eerste bezoek een melding gekregen dat we hier gebruik van maken. De cookies die we gebruiken zijn er voor om de weergave en gebruik van onze site te verbeteren. Er wordt geen privacy gevoelige informatie opgeslagen. Lees onze privacy verklaring (AVG) voor meer informatie.
   
  Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij doen ons uiterste best je email zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

Top-Aanbiedingen maakt bij het aanbieden van haar website gebruik van cookies. Dit is een klein eenvoudig bestandje met gegevens dat of op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen of in de sessie van uw browser staat. De sessie-cookie bevat geen persoonsgegevens en dient enkel om het gebruik van de Top-Aanbiedingen website voor u gemakkelijker te maken.

Daarnaast maakt Top-Aanbiedingen ook gebruik van een speciaal cookie. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen de volgende keer dat u op de site langskomt. Met behulp van dit cookie kan de site speciaal op u worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de site voor u nog aangenamer te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet, kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken. Het kan echter voorkomen dat bepaalde diensten of elementen van de site niet of niet optimaal functioneren.

Soorten cookies
Cookies welke Top-Aanbiedinge.nln op haar website gebruikt zijn te verdelen in twee soorten:

  1. Functionele cookies
    Sommige cookies zijn onmisbaar voor een goede werking van onze website. Wij gebruiken deze cookies om uw voorkeuren te kunnen onthouden. Indien u de website afsluit en op een later moment onze website weer bezoekt, worden uw voorkeuren automatisch meegenomen.
  2. Prestatie cookies
    Wij gebruiken cookies onder andere om informatie te verzamelen. Met deze informatie zien we welke pagina’s het meest bezocht worden, welke pagina’s effectief zijn en welke pagina’s foutmeldingen opleveren. Met deze informatie optimaliseren we het gebruiksgemak van de website.

Blokkeren van cookies
Uiteraard is het ook mogelijk om cookies te blokkeren. De meeste internetbrowsers kunnen zodanig ingesteld worden, dat cookies niet geaccepteerd worden of dat u op de hoogte wordt gesteld, wanneer u een cookie ontvangt. De wijze waarop u dit kunt doen is afhankelijk van de browser die u gebruikt. U dient er rekening mee te houden dat bepaalde delen van de Top-Aanbiedingen website niet of niet optimaal zullen functioneren wanneer u cookies blokkeert.

Cookies achteraf verwijderen
Na het bezoek aan top-aanbiedingen.nl kunt u ervoor kiezen om de cookies van uw computer te verwijderen. Hoe u dit kunt doen verschilt per browser.

  • Microsoft Internet Explorer
    1. Ga naar Extra – Internetopties
    2. Ga naar het tabblad Algemeen.
    3. Klik in het vak Browsergeschiedenis op Verwijderen.
    4. Klik op Cookies verwijderen. OK.
  • Mozilla Firefox
    1. Ga naar Extra – Opties.
    2. Ga naar Privacy.
    3. Hier kunt u de recente geschiedenis wissen
  • Google Chrome
    1. Klik rechtsboven op het steeksleutel icoon en kies Opties.
    2. Ga naar Geavanceerde opties.
    3. Klik op Instellingen voor inhoud.
    4. Klik bij Cookies op Alle cookies en sitegegevens.
    5. Klik op Alles verwijderen.

Top-aanbiedingen.nl, gevestigd aan Wimpel 13 in Veenendaal, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Top-aanbiedingen.nl doet er alles aan om de privacy van haar gebruikers te beschermen. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Top-aanbiedingen.nl persoonlijke informatie verzamelt, gebruikt en openbaar maakt. Top-aanbiedingen.nl kan dit Privacy Statement van tijd tot tijd actualiseren. Door gebruik te maken van de Top-aanbiedingen.nl website ga je akkoord met de voorwaarden van deze Privacyverklaring.

Contactgegevens

Top-aanbiedingen.nl, Postadres: Wimpel 13, Veenendaal. Contactformulier

Persoonsgegevens die wij verwerken

Top-aanbiedingen.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- E-mailadres
- Locatiegegevens
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via het contactformulier, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Top-Aanbiedingen.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Verzenden van onze nieuwsbrief naar een door jou bevestigd emailadres

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Top-Aanbiedingen.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Personalia > Totdat u zich afmeld > Verzending van de nieuwsbrief
Emailadres > Totdat u zich afmeld > Verzending van de nieuwsbrief
Locatiegegevens (regionaal) > 16 maanden > Vergelijkingsperioden voor verbeteringen van onze diensten
Gedrag > 16 maanden > Vergelijkingsperioden voor verbeteringen van onze diensten
Internetbrowser en apparaat type > 16 maanden > Vergelijkingsperioden voor verbeteringen van onze diensten

Delen van persoonsgegevens met derden
Top-Aanbiedingen.nl verstrekt geen gegevens aan derden.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Top-Aanbiedingen.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Top-Aanbiedingen.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen via het contactformulier.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Top-Aanbiedingen.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
Autoriteit Persoonsgegevens

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Top-Aanbiedingen.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze systemen maken gebruik van de laatste technieken en wij update regelmatig onze software. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via het contactformulier.