De mooiste aanbiedingen vind je bij A2KOI, alles voor jouw vijver

Aanbiedingen van a2Koi

A2KOI is de grootste koi en vijverwinkel van Nederland. In het koi seizoen heeft A2KOI meer dan 7000 Japanse koi's op voorraad. Het aanbod is dus zo extreem breed dat jij zeker weten de juiste koi kunt vinden bij A2KOI. Om jou de mooiste koi's te kunnen bieden reist A2KOI meerdere malen per jaar af richting Japan om hier de mooiste koi in alle soorten en maten uit te zoeken. Naast Japanse koi's kun je bij A2KOI terecht voor alle bekende merken koivoer, zoals Probites, Vivani, Hikari, House of Kata, Saki Hikari, Kusuri, Takazumi, Primakoi, Maxim Koiproducts en Natuurvoer. Ben jij dus een echte Koi liefhebber? Bekijk dan nu zeker het assortiment van A2KOI en profiteer van de scherpe prijzen.

De meeste KOI, de laagste prijs

Bij A2KOI vind je een uitgebreid assortiment van vijvermaterialen, koi medicijnen, filters, vijverpompen (oa. Blue Eco, Aquaforte en Sicce), PVC, bacteriën en Bodemdrains. Bij A2koi kun je altijd rekenen op scherpe prijzen, de beste kwaliteit en een uitstekende service. Kortom vindt in de webshop de beste deal voor jouw producten! De prijzen van de artikelen die ze hebben bij A2KOI liggen super laag. Hierdoor wordt het voor iedereen betaalbaar om de juiste artikelen te kopen. Boven op de scherpe prijzen hebben ze altijd verschillende aanbiedingen. Hierdoor wordt het nog interessanter om te shoppen bij A2KOI.

A2KOI voor de echte koi fanaat

Wanneer jij een echte koi fanaat bent ken jij uiteraard A2KOI. Deze zeer grote webshop waar je alles vindt op het gebied van koi & vijver kan iedereen terecht. Het aanbod is zo extreem groot dat je eigenlijk nooit mis grijpt. Wacht dus niet langer, bekijk nu snel de webshop van A2KOI en plaats jouw bestelling. Het maakt niet uit wat je nodig hebt, je kunt het gewoon online bestellen bij A2KOI tegen de beste prijs. Dit is natuurlijk geweldig en heel veel mensen doen dit dan ook. Niet voor niks dat A2KOI de grootste webshop van Nederland is als het gaat om KOI karpers. Waar wacht je dus op? Bestel vandaag nog hetgeen dat jij nodig hebt.

De beste A2KOI aanbiedingen vind je gewoon online

Heb jij producten nodig voor jouw vijver of vissen zoals A2KOI voer? Dan wil je dit natuurlijk kopen met korting. Gelukkig zijn er online heel veel A2KOI aanbiedingen te vinden waardoor jij heel veel geld kunt besparen. Dit is natuurlijk precies hetgeen dat jij wilt. Want niemand wil teveel betalen voor producten voor zijn of haar vijver en vissen. Bij A2KOI hebben ze iedere week weer heel veel weekaanbiedingen, iedere week weer kun jij dus nieuwe producten scoren met korting. Zit het item dat jij nodig hebt er vandaag niet bij? Dan kun je het volgende week misschien wel kopen met korting. Een goede reden om de aanbiedingen van A2KOI wekelijks te bekijken.

Het A2KOI aanbod super groot en voordelig

Ben jij een echte koi liefhebber, dan is het A2KOI aanbod echt iets voor jou. Zij hebben namelijk alles wat je nodig hebt om een koivijver in te richten. Dit is natuurlijk fantastisch, want zo heb je in één keer alles compleet tegen een zeer scherpe prijs. Het aanbod is bizar uitgebreid, je kunt er meer dan 10.000 producten vinden. Het kan dus gewoon niet anders dan dat je items hiertussen kunt vinden die jij nodig hebt. Ga jij dus een koivijver maken of heb jij een koivijver en heb jij nieuwe items nodig? Dan is het A2KOI aanbod echt de moeite waard om te bekijken.

 

Actuele aanbiedingen A2Koi

Colombo Verdoving 20 ml

€ 17.99

Colombo Verdoving 20 ml
Het is van belang om de gehele behandeling vlot en met een minimum aan stress uit te voeren. Neem een schone bak of emmer en vul deze met vijverwater; bepaal tijdens het vullen de hoeveelheid water. Voeg de verdovingsvloeistof toe in de benodigde hoeveelheid. Mix het water in de bak met de verdovingsvloeistof. Vang de te behandelen vis en zet deze in de bak met water en verdovingsvloeistof. Voorkom dat de vis uit de bak springt. Na enkele minuten zal de vis zijn oriëntatievermogen verliezen en steeds meer moeite krijgen rechtop te blijven. De vis is voldoende verdoofd wanneer hij stil op de hand blijft liggen wanneer u hem uit de bak pakt. Voorkom dat de vis te lang in de bak met verdovingsvloeistof blijft liggen, hij kan hierdoor zo ver verdoofd raken waardoor hij niet meer zal ontwaken! Wanneer plotselinge ademstilstand optreedt tijdens de verdoving, dient de vis direct te worden teruggezet in de vijver. Na gebruik het water met de verdovingsvloeistof afvoeren naar het riool.Indien u meer vissen heeft met open wonden of gaten kunt u de vijver als ondersteuning behandelen met Morenicol Cytofex®. Tevens kunt u de vissen voer geven met extra vitaminen, deze kunt u aan het voer toevoegen met de Morenicol Vita-spray. Tegelijkertijd is het van belang zorg te dragen voor optimale omstandigheden waaronder de vis kan genezen. Test het water en overtuig uzelf ervan dat alle waterwaarden in orde zijn. Juiste waterwaarden zijn: pH = 7-8.5, GH = 8-12°DH, KH= 6-8°DH, Ammoniak (NH3 ) en Nitriet (NO2 ) =0 mg/l, Nitraat (NO3 ) Raadpleeg bij twijfel of wanneer de vissen ondanks de behandeling verder achteruit gaan, altijd een in vissen gespecialiseerde dierenarts.
Bekijk de Colombo Verdoving 20 ml
Colombo Wound Clean 50 ml

€ 11.99

Colombo Wound Clean 50 ml
Colombo Wound Clean 50ml bevat een verdunde waterstofperoxide oplossing. Colombo Wond Reiniger doodt bacteriën en virussen en vernietigt ook geïnfecteerd en dood weefsel.
Bekijk de Colombo Wound Clean 50 ml
House of Kata Balance Sinking 3 mm 2.5 liter

€ 20.75

House of Kata Balance Sinking 3 mm 2.5 liter
House of Kata Balance Sinking koivoer is een ideaal koivoer voor In de winter wanneer de watertemperaturen lager liggen. In deze tijden neemt ook de stofwisseling van de vis af. Hiervoor heeft House of Kata een licht verteerbaar voer samengesteld. Balance Sinking is een uitgebalanceerd koivoer speciaal voor lage watertemperaturen. Door de uitgekiende samenstelling van tarwekiemen en vitamines wordt het voer snel opgenomen en verteerd. Dit voorkomt verstopping van de darmen. Hierdoor verkleint de kans op infecties door schadelijke bacterien. Tevens wordt het immuunsysteem van de Nishikigoi gestimuleerd. Dit alles is nodig om de Nishikigoi optimaal gezond te houden tijdens het voor- en najaar.Dit House of Kata Balance Sinking koivoer maakt gebruik van de ideale kleine pellets van 3 mm. Uit onderzoek komt namelijk naar voren dat het voeren van kleine pellets bijdragen aan een betere spijsvertering van zowel grote als kleine vissen. Naast de ideale kleine pellets heeft het voer de unieke eigenschap de fecalien in te kapselen waardoor deze een aanzienlijk mindere belasting geven op het filtersysteem. Ook na een reigerbezoek wanneer uw vissen geschrokken zijn en soms enkele dagen onderin de vijver verblijven is dit voer een uitkomst. U forceert ze niet met stress aan het oppervlakte water te verschijnen, maar ze kunnen op de bodem de broodnodige voeding krijgen en op een natuurlijke manier tot rust komen.Voeradvies:Vanaf 6-10 graden watertemperatuur en bij gebruik filter matig voeren.Ingredienten:Koolhydraten 37% Eiwit 30% As 5,5% Ruwe vetten 3% PaprikaMaisSoja Witvismeel Klei mineralen Vitamine A 10.000 I.E/kg Vitamine B3 1500 I.E/kg Vitamine E 150 mg/kg Vitamine C 120 mg/kg
Bekijk de House of Kata Balance Sinking 3 mm 2.5 liter
House of Kata Supreme Propolis 4,5 mm (7,5 Liter)

€ 56.70

House of Kata Supreme Propolis 4,5 mm (7,5 Liter)
House of Kata Supreme Propolis is een hoogwaardige compleet koivoer dat verrijkt is met het natuurlijke antibioticum: propolis. House of Kata Supreme Propolis heeft een positieve invloed op het afweersysteem (in het algemeen en op de lever), het immuniteitssysteem, het zelfreinigende vermogen van het lichaam, het tegengaan en het genezen van buikwaterzucht. vinrot, deontwikkeling van de beenderen en de huidkwaliteit.VoeradviesHet voeren van Supreme Propolis in het voorjaar zorgt ervoor dat ze na de koude winterperiode snel een verhoogde weerstand opbouwen. Hiermee is uw Nishikigoi direct aan het begin van het seizoen beter beschermd tegen infecties en parasieten. Door de lange vastenperiode ligt de peristaltiek (langzaam voortschrijdende beweging van de darm) nog stil. Dit moet langzaam op gang komen door het verstrekken van kleine hoeveelheden voer.Ook vissen welke vervoerd zijn, kunnen de hulp van Supreme Propolis gebruiken. Evenals na een behandeling van uw Nishikigoi met medicijnen is het goed om uw koi vier weken House of Kata Supreme Propolis te voeren en zo uw koi te helpen de verloren weerstand weer op te bouwen. Kata Supreme Propolis stimuleert het immuunsysteem van uw koi, waardoor er een goede en sterke afweer wordt ontwikkeld tegen infecties en parasieten. House of Kata raadt aan om Supreme Propolis te voeren vanaf 8 graden watertemperatuur. Ingredienten: Koolhydraten 40% Eiwit 35% As 7% Ruwe vetten 7% Carotenoiden AstaxanthineSpirulina Paprika KrillWitvismeel PropolisKlei mineralenVitamine A 10.000 I.E/kg Vitamine B3 1500 I.E/kg Vitamine E 150 mg/kg Vitamine C 120 mg/kg House of Kata Supreme Propolis 4.5 mm 2.5 liter koivoer
Bekijk de House of Kata Supreme Propolis 4,5 mm (7,5 Liter)
Colombo Morenicol Medic Box

€ 23.99

Colombo Morenicol Medic Box
De Colombo Morenicol Medic Box is een complete set met verdovingsmiddel, wond reiniger en wond spray voor de behandeling van wonden en zweren bij vijvervissen. De Colombo Medic Box bevat: druppelflacon met verdovingsvloeistof, waterstofperoxide voor wonddesinfectie, Colombo wondzalf, wattenstaafjes en handschoenen.
Bekijk de Colombo Morenicol Medic Box
Colombo Bactuur Clean 1.000 ml

€ 23.99

Colombo Bactuur Clean 1.000 ml
Colombo heeft met zijn Bactuur Clean een bacteriecultuur ontwikkeld dat u kunt gebruiken wanneer u uw vijver op een natuurlijke manier wilt schoonmaken. Bactuur Clean van Colombo breekt op een natuurlijke wijze het vuil en slib af waardoor u minder problemen zult hebben met uw waterwaarden en algen in uw vijver.Colombo Bactuur Clean 1000 ml zorgt voor een goed biologisch evenwicht waardoor u met deze bacteriën eenvoudig de organische afvalstoffen, vuil en slib kunt verwijderen. Met het toevoegen van de bacteriën zorgt u ervoor dat de biologische processen in uw vijver weer op gang komen en blijven.
Bekijk de Colombo Bactuur Clean 1.000 ml
Colombo KH 1.000 ml

€ 14.99

Colombo KH 1.000 ml
Colombo KH+ herstelt de carbonaathardheid (KH). Daarnaast stabiliseert Colombo KH+ de pH-waarde. Een juiste carbonaathardheid (KH) is een voorwaarde voor een stabiele zuurgraad (pH). De KH waarde dient tussen de 6 en 8ºDH te liggen. Bij een te lage KH kan de pH-waarde snelle schommelingen vertonen, wat zeer schadelijk is voor het vijverleven .Zodra de optimale KH waarde is bereikt, stabiliseert u de waterwaardes in uw vijver met Colombo Balantex.Dosering/Gebruik1 maatschep (=15ml) per 200 liter vijverwater verhoogt de KH met 2ºDH.De benodigde hoeveelheid eerst verdunnen in een emmer of een gieter met lauwwarm water.Nooit rechtstreeks op de planten gieten.Test minimaal 1 x per maand de waterkwaliteit en corrigeer waar nodig.Alleen voor gebruik bij siervijvers.In de verpakking en buiten bereik van kinderen bewaren tussen 4 en 32ºC.
Bekijk de Colombo KH 1.000 ml
Colombo KH Test

€ 8.95

Colombo KH Test
Colombo KH test voor het testen van uw KH-waarde in de vijver. Een juiste carbonaathardheid(KH) is een voorwaarde voor helder vijverwater, gezonde planten en vissen en een stabiele zuurgraad(pH). KH is een waarde die staat voor de totale hoeveelheid opgeloste carbonaten in uw vijver. Bij een te lage KH kan de pH-waarde snelle schommelingen vertonen, wat zeer schadelijk is voor het vijverleven. Is er in uw vijver sprake van een te lage GH of KH waarde, dan dient u eerst Colombo GH+ en/of KH+ te gebruiken om deze op het juiste niveau te brengen. Het is verstandig de eerste tijd minimaal 2 x per week te testen.De verpakking bevat 25 sets.Daarna dient u de waardes van PH, GH, KH NO2, NO3 en NH3 maandelijks te controleren.Optimale waterwaardes:pH-waarde: 7- 8GH-waarde: 8- 12KH-waarde: 5- 12Ammoniak (NH3) Nitriet (NO2) Nitraat (NO3) Zuurstof (O2) 60%- 100%
Bekijk de Colombo KH Test
Colombo Morenicol Cytofex 1.000 ml

€ 44.99

Colombo Morenicol Cytofex 1.000 ml
Cytofex is werkzaam tegen uitwendige bacteriën. Veel bacteriële infecties bij vijvervissen beginnen met een wit beslag op de huid, kieuwen of bek. Zeker in het begin wordt deze ziekte nog wel eens voor een schimmelinfectie aangezien. 1 liter behandelt 10.000 liter.
Bekijk de Colombo Morenicol Cytofex 1.000 ml

Heb jij of wil jij in de tuin een koi vijver, dan weet je als geen andere dat het een dure hobby is. Hoe fijn is het dan als je items met korting kunt kopen. Bij A2KOI hebben ze welke week weer nieuwe week aanbiedingen voor de koi liefhebber.
A2KOI weekaanbiedingen
Wanneer jij een vijver in je tuin hebt weet je als geen ander dat één of meerdere filters van groot belang zijn om je vijver gezond te houden. Er zijn vele soorten en maten filters, één ding is zeker bij A2KOI betaald je de juiste prijs!
Laagste prijs bij A2KOI
Iets nodig voor je vijver of wil je voor het eerst een mooie vijver? Bij A2KOI kun je alles online krijgen, je krijgt meer Koi voor hetzelfde geld. 
Klik hier