De Air-Up waterfles water drinken met smaak zonder smaakje toe te voegen

Aanbiedingen van Air-Up

De kans is groot dat jij al een keer gehoord hebt van de Air-Up waterfles. Dit is de fles die jouw puur water laat drinken terwijl je wel geniet van een heerlijke smaak. Klinkt natuurlijk allemaal heel vreemd, maar het is echt zo. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 80% van je smaak uit geur komt. Bij de Ai-Up waterfles maken ze hier gebruik van. Je hebt keuze uit verschillende smaken die je op de waterfles kunt bevestigen. Vervolgens kun je de smaak activeren, zodra je dat doet drink jij puur water met een smaakje. Hierdoor ben jij super gezond bezig en dat terwijl je voor jouw gevoel iets lekkers aan het drinken bent. Zo heb jij 100% smaak en 0% rommel, wel zo fijn toch. Ga nu dus ook voor de Air-Up om ze water te drinken met smaak zonder een smaakje toe te voegen.

 

Heel veel verschillende smaken voor de Air-Up

Wil jij gaan genieten van heerlijk water, dan moet je als eerst natuurlijk de Air-Up Waterfles bestellen. Maar dat is niet het enige, je hebt ook verschillende smaken nodig. Er zijn heel veel diverse smaken verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor Bosvruchten, Watermeloen, Kers, Framboos & Citroen, Ijskoffie, Perzik, Limoen en nog heel veel andere smaken. Doordat er zo ruime keuze is, zit er altijd wel een smaak bij voor jou. Super fijn natuurlijk en direct een goede reden om alle smaken te bekijken. Deze smaken noemen ze bij Air-Up ook wel Pods. Deze Pods kun je plaatsen op je drinkfles om zo de smaak te ervaren tijdens het drinken van puur water.

Verschillende Air-Up accessoires en onderdelen te koop

Wanneer jij een Air-Up Waterfles hebt gekocht kun je er verschillende accessoires voor kopen. Denk hierbij aan een mondstuk in een andere kleur of een draaglus. Ook kun je gaan voor een sleeve en een schoonmaakborstel. Verder zijn vrijwel alle onderdelen los verkrijgbaar. Is bijvoorbeeld jouw dop kapot? Dan kun je gewoon een nieuwe los kopen. Dit geldt voor eigenlijk alle onderdelen van de Air-Up waterdrinkfles. Zo hoef je dus nooit meer een compleet nieuwe te kopen wanneer er iets kapot is. Ook wanneer je een onderdeel kwijt bent kun je deze dus online weer bestellen.

Koop een Air-Up Starter Kit en geniet direct van puur water

Heb jij nog geen Air-Up waterfles? Dan is het slim om nu een Air-Up Starter Kit te kopen. Met deze starter kit kun jij namelijk direct genieten van puur water met een smaakje. Een Starter Kit is voorzien van de drinkfles met 2 verschillende pods. Zo kun jij direct genieten van overheerlijk water. Een goede reden dus om vandaag nog deze set te kopen. Je kunt hem o.a. bestellen bij Bol.com waar hij super populair is. Wij snappen dit wel, want zo wordt water drinken een stuk gemakkelijker.