AH aanbiedingen de beste aanbiedingen van de supermarkt Albert Heijn

Aanbiedingen van Albert Heijn

Ga jij nog steeds geregeld naar de supermarkt om je boodschappen te doen? Dat is niet langer nodig want je kunt je boodschappen gewoon online doen op Ah.nl. Daar kun jij alle boodschappen doen die je normaal ook in de winkel doet. Daarnaast vind je er overzichtelijk alle aanbiedingen en acties zodat je nooit teveel betaald. Ook leuk is dat je online op de website van Albert Heijn vele lekkere, gezonde en snelle recepten kun vinden. Heb jij dus even geen inspiratie, dan is het zeker de moeite waard om even de recepten op Ah.nl te bekijken. De kans dat jij dan weer vol goede ideeën zit is extreem groot.

Bestel je boodschappen online bij Albert Heijn

Het voordeel van online boodschappen doen is dat jij niet naar de supermarkt hoeft, dit bespaart je een hoop tijd. Daarnaast kun jij boodschappen doen wanneer het jou uitkomt, met andere woorden 24/7. Doe de boodschappen dus terwijl je op de bank zit, in de zon ligt of wanneer je op station zit te wachten. Er is altijd een moment om online je boodschappen te doen. Wat het leuke is van online boodschappen doen is dat je kunt kiezen uit het grootste assortiment. Want lang niet iedere Albert Heijn heeft alle producten in het assortiment.

Heel veel non-food verkrijgbaar bij de AH

Wie dacht dat je bij de Albert Heijn online alleen maar eten en drinken kunt kopen heeft het mis, ze hebben namelijk ook een zeer groot assortiment met non-food producten. Denk hierbij aan o.a. speelgoed & games, boeken & tijdschriften, tabak, sokken, lampen, kaarsen en keukenapparatuur. Uiteraard hebben ze nog heel veel meer non-food, het is dus zeker de moeite waard om het complete assortiment op ah.nl te bekijken. Ook tussen het non-food assortiment zijn er vele ah aanbiedingen te vinden die alle super scherp geprijsd zijn.

AH bezorgservice of een AH Pick Up Point

Bij de Albert Heijn zijn er verschillende mogelijkheden van levering. Zo kun je ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen, echter kun je het ook afhalen bij een AH Pick Up Point. Het grote verschil zit hem in de minimale bestel waarde, die is wanneer je het zelf ophaalt slechts 40,-. Ideaal dus wanneer je niet al te veel boodschappen gaat doen. De bezorgkosten verschillen heel erg, deze liggen tussen de € 2,50 en de € 13,50. Dit heeft te maken met het bezorg moment. De kosten per bezorgmoment kunnen dus erg verschillen. Wil jij de kosten zien die jij zal moeten betalen, log dan nu in bij de Albert Heijn en kies een bezorgmoment.

Onbeperkt laten bezorgen voor een vast bedrag per maand

Bestel jij minimaal 2x boodschappen per maand, dan is het slimmer om een AH bezorgbundel te nemen. Deze bezorgbundel heb je al vanaf € 8,- per maand en heeft ook nog eens vele voordelen. Zo wordt er iedere week een vast persoonlijk bezorgmoment gereserveerd, ook wanneer je niet besteld. Je hoef niet extreem veel boodschappen te bestellen, je bestelling wordt namelijk al geleverd bij een waarde van minimaal € 50,-. Ben jij gek van aanbiedingen? Dan is de AH bezorgbundel zeker wat voor jou, want je krijgt namelijk speciale aanbiedingen.

Neem jij een AH bezorgbundel voor één jaar, dan heb je nog meer voordelen. Je krijgt dan namelijk ook Bol.com Select, dit betekent dat al je bestellingen op Bol.com gratis bezorgd worden. Hoe dan ook, of je nu een bezorgbundel neemt of niet, online boodschappen doen bij AH heeft zeker vele voordelen.

Bezoek Albert Heijn

Bij de Albert Heijn hebben ze weer eens een geweldige AH Bonus actie. Tijdelijk krijg jij namelijk 50% korting op de Philips PowerGo stofzuiger, hierdoor betaal je er nu slechts € 69,99 voor i.p.v. € 139,99. Wacht dus niet langer en profiteer nu snel van deze aanbieding, want voor deze actie geldt op is ook echt op.
Philips stofzuiger kopen
Wil jij alle AH bonus artikelen in één mooi overzicht hebben, dan is de Albert Heijn bonsfolder echt iets voor jou. Hierin staan namelijk alle AH bonus artikelen die deze week geldig zijn, iedere week is er weer een nieuwe bonusfolder en dus nieuwe aanbiedingen.
Bekijk de AH bonus folder
De Albert Heijn heeft iedere week verschillende bonus artikelen. Dit noemen ze ook wel de AH bonus, dit zijn iedere week andere producten die je heel goedkoop kunt kopen. Koop o.a. eten, drinken en non-food in de aanbieding.
Bekijk de bonus artikelen