Albert Heijn Assen

Alle informatie die jij zoekt over de Albert Heijn in Assen kun je vinden op deze pagina. Daarnaast ontdek je ook direct de beste AH aanbiedingen.

Introductie Albert Heijn Assen

De Albert Heijn winkel in Assen is een bekende supermarkt in de regio. Het is een van de vele vestigingen van deze populaire supermarkt in Nederland. Als je op zoek bent naar een plek om je dagelijkse boodschappen te doen, dan is Albert Heijn in Assen een goede keuze.

Bereikbaarheid Albert Heijn Assen

De Albert Heijn winkel in Assen is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Er zijn meerdere bushaltes in de buurt van de supermarkt, waardoor je eenvoudig met het openbaar vervoer naar de winkel kunt komen. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, waardoor je ook met de auto naar de winkel kunt komen.

Assortiment Albert Heijn Assen

Albert Heijn in Assen heeft een uitgebreid assortiment van producten, waaronder verse groenten en fruit, vlees en vis, brood en gebak, zuivel, dranken, snacks, en nog veel meer. Bovendien zijn er vaak speciale aanbiedingen beschikbaar, waardoor je tegen een voordelige prijs je boodschappen kunt doen.

Diensten en faciliteiten Albert Heijn Assen

Naast het reguliere assortiment biedt Albert Heijn in Assen ook een aantal extra diensten en faciliteiten aan. Zo is er een bakkerij aanwezig waar je vers brood en gebak kunt kopen. Daarnaast is er een slijterij waar je terecht kunt voor wijn, bier en sterke drank. Verder kun je gebruik maken van een pinautomaat en is er een servicebalie aanwezig waar je terecht kunt voor vragen en hulp.

Online shoppen bij Albert Heijn Assen

Als je geen tijd hebt om naar de winkel te gaan, dan kun je ook online boodschappen doen bij Albert Heijn in Assen. Je kunt eenvoudig via de website of de app je boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen. Dit is een handige optie als je bijvoorbeeld geen tijd hebt om naar de winkel te gaan of als je niet in staat bent om zelf boodschappen te doen.

Conclusie

Albert Heijn in Assen is een goede keuze als je op zoek bent naar een supermarkt met een uitgebreid assortiment en goede bereikbaarheid. Met extra diensten en faciliteiten biedt deze Albert Heijn winkel in Assen bovendien net dat beetje extra aan haar klanten. De Albert Heijn staat al jaren bekend als één van de beste supermarkten uit de regio. Een goede reden dus om je boodschappen te halen bij deze supermarkt.

Ontdek de hier alle aanbiedingen van Albert Heijn Assen

Totaal aantal aanbiedingen beschikbaar: 38