1. Top-aanbiedingen is een site met links naar de websites en webshops van verschillende aanbieder. Daarom zijn wij van Top-aanbiedingen op geen enkele manier aansprakelijk voor het niet leveren en niet nakomen van bestellingen. Heb jij dus vragen over je bestelling of worden afspraken niet nagekomen, dan moet je dit bespreken met de partij waar jij besteld hebt.
2. Top-aanbiedingen is niet aansprakelijk voor acties die door aanbieders vroegtijdig verwijderd worden. Het kan wel eens gebeuren dat er een datum wordt doorgegeven en de adverteerder besluit de aanbieding eerder offline te halen. Gebeurt dit zonder dat het gemeld wordt, dan kan het zijn dat de aanbieding nog actief is bij ons. Dit terwijl de adverteerder de aanbieding niet meer live heeft staan.
3. Typfouten voorbehouden! Ook wij van Top-aanbiedingen zijn mensen, een typfout kan dus voorkomen. Uiteraard doen wij altijd ons best om gene typfouten te maken en al helemaal niet in de aanbiedingsprijs of korting. Gebeurt dit toch, dan zijn wij van Top-aanbiedingen niet aansprakelijk te stellen.
4. Aan de op top-aanbiedingen weergegeven aanbiedingen is geen enkele recht verbonden. We geven alleen acties door. De verantwoordelijkheid ligt bij de aanbieders. Klopt de prijs dus niet, wordt er niks geleverd of zitten er kleine lettertjes aan de aanbieding, dan is dit niet de verantwoording van Top-aanbiedingen. Bekijk daarom ook altijd de aanbieding even goed bij de adverteerder.
5. Top-aanbiedingen maakt gebruik van Cookies. Je hebt bij je eerste bezoek een melding gekregen dat we hier gebruik van maken. De cookies die we gebruiken zijn er voor om de weergave en gebruik van onze site te verbeteren. Er wordt geen privacy gevoelige informatie opgeslagen. Lees onze privacy verklaring (AVG) voor meer informatie.
   
  Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij doen ons uiterste best je email zo snel mogelijk in behandeling te nemen.