5 1 1 1 1 1 5.00 Ster (1 Stem)

Vele van ons hebben een eigen auto, wanneer je een eigen auto hebt dan moet je hem verzekeren. Er zijn vele verschillende autoverzekeringen, echter het grote verschil zit hem in twee dingen. Eén daarvan is de prijs, hier zit een groot verschil in per verzekeringsmaatschappij. Daarnaast heb je nog het geen dat gedekt wordt en het bedrag hiervan.

Zekerheid met de autoverzekering van Inshared

Wanneer je de autoverzekering van Inshared afsluit weet je zeker dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken. Naast de lage premie die Inshared biedt dekken zij ook nog eens heel goed. Je kunt je auto op 4 verschillende manieren verzekeren bij Inshared namelijk:

  • WA autoverzekering
  • Beperkt casco verzekering
  • Beperkt casco extra verzekering
  • Allrisk autoverzekering

De verzekering die je neem kun je zelf bepalen, echter adviseren wij om te kijken naar de waarde van de auto. Heb je een auto van € 2.500,- dan is het zonde van je eigen portemonnee om hem Allrisk te verzekeren. Andersom is het een groot risico om je auto van € 40.000,- WA te gaan verzekeren. Echter de keus is aan jou die vrijheid heb je bij het afsluiten van een autoverzekering.

Schade vrij bonus

Wanneer iedereen weinig tot geen schade rijdt, dan profiteer je hiervan wanneer je een autoverzekering hebt van Inshared. Wanneer Inshared namelijk geld overhoud op schades, dan wordt dat verdeeld over alle verzekerde. Zo kun je elke jaar weer een bonus verdienen.

Bij een Autoverzekering kun je ook een inzittendenverzekering en pechhulp afsluiten waardoor ook dat gedekt is. Wil je nog meer verzekeringen afsluiten bij Inshared, bekijk wat je nog meer kunt verzekeren.