Een minicruise vanaf € 49,- bij AD WebwinkelAltijd al eens een minicruise willen maken? Dan is dit het moment, bij AD Webwinkel hebben ze namelijk een super scherpe aanbieding. Nu een 3-daagse minicruise vanaf slechts € 49,-.

Een 3-daagse minicruise naar York of Leeds

Boek nu bij AD Webwinkel een 3-daagse minicruise naar York of Leeds vanaf € 49,- De vanaf prijs betaal je per persoon en is geldig wanneer je de minicruise van maandag t/m woensdag boekt. Ga je liever in het weekend dan betaal je € 65,- per persoon.

Vaar mee en geniet van een avontuurlijke minicruise

Als je gebruik maakt van deze aanbieding heb je een eigen comfortabele hut met douche & toilet. Aan boord geniet je van live entertainment en drink je een drankje in een van de bars of lounges. Vervelen aan boord van de P&O ga jij je zeker niet, er is namelijk een casino en bioscoop aanwezig zodat jij je optimaal kunt vermaken.

Boek nu je tickets met 24% korting bij AD Webwinkel

Inmiddels is het wel bekend dat je bij AD Webwinkel altijd de beste deals scoort. Zo ook weer met deze geweldige reis aanbieding. Boek echter wel snel je ticket voor een minicruise naar York of Leeds aangezien voor deze aanbieding de regel op=op geldt. Er is maar beperkte ruimte op het cruise schip, wanneer deze vol zit is hij ook echt vol. Boek nu een ticket en geniet optimaal.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!