Staatsloterij mega jackpot 10 april € 22.200.000,-Ook in de maand april kan het de 10de gebeuren bij de Staatsloterij. Dan kan namelijk de Mega Jackpot t.w.v. € 22.200.000,- vallen, wie weet ben jij in april dus wel miljonair. Koop nu snel en gemakkelijk jouw lot online bij de Staatsloterij. Iedere maand op de 10de vind de trekking plaats van de Staatsloterij, wanneer je 10 april mee wilt doen moet je uiterlijk 10 april om 18:00 uur jouw lot(en) gekocht hebben.

Staatsloterij de spannendste trekking van Nederland

Vind jij het wel leuk om een gokje te wagen, dan is de kans zeer groot dat jij de Staatsloterij Trekking heel erg spannend vind. Dit is in onze ogen namelijk de spannendste loterij van Nederland. Dit komt uiteraard door de Mega Jackpot die in april 2020 een waarde heeft van € 22.200.000,-. Wie weet bent jij in april 2020 miljonair, één ding is zeker, om dit te worden moet je mee spelen met de Staatloterij. Je kunt ervoor kiezen om een heel lot te kopen, je wint dan het volledige bedrag dat op jouw lot valt. Vind je dit net te duur, dan kun je gaan voor een 1/5 de lot, je vind dan ook 1/5 van het bedrag dat op jouw lot valt.

Koop nu voordelig je lot online

Waarom zou je nog naar de winkel gaan om jouw Staatslot te halen als je dit ook gemakkelijk online kunt doen. Dit scheelt je weer een hoop tijd en daarnaast kun je het gewonnen bedrag ook gemakkelijk online innen. Zo hoef jij de deur niet meer uit om mee te doen aan de leukste loterij van Nederland. Hoe gemakkelijk is dat, vanaf de bank een lot bestellen om vervolgens kans te maken op de Mega Jackpot. Uiteraard zijn er nog veel meer prijzen te winnen naast de Mega Jackpot. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog je lot online bij de Staatsloterij.

Staatsloterij trekking 10 april 2020

De 10de van de maand april staat het weer te gebeuren de trekking van de Staatsloterij. De maand april maak jij kans op een geld bedrag van € 22.200.000,-. Dit gigantische bedrag wil natuurlijk iedereen winnen, het is dus zeker de moeite waard om nu online een lot te kopen. Op vrijdag 10 april 2020 zal om 22:00 uur de trekking uitslag bekend gemaakt worden. Je kunt dan online de trekkingsuitslag van april 2020 bekijken.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!