Aanbiedingen van Alternate

Alternate is de online computer en elektronica specialist. Computer, gaming, multimedia en huishoudelijke elektronica van topmerken koop je voordelig bij Alternate. Plaats je jouw bestelling voor 22:00 uur dan heb je het de volgende werkdag al in huis, dat is nog eens snelle levering bij Alternate.

Elke dag een nieuwe dagaanbieding

Bij Alternate kun je elke dag weer profiteren van een geweldige dagaanbieding. Zoals de naam al zegt is deze aanbieding maar 1 dag geldig. Het is zeker de moeite om de webshop van Alternate dagelijk te bekijken om zo geen dagaanbieding te hoeven missen.

Alternate is opgericht in 1992 en is sinds dien niet meer weg te denken uit de markt. Hardware, notebook, gaming, pc en game pc builder zijn enkele zeer belangrijk groepen binnen Alternate die je gewoon moet zien. De game pc builder zijn geweldig voor de gamers onder ons.

Bezoek Alternate

Dag aanbiedingen van Alternate

€ 19.99

De Ledlenser P6 penlight is slank, elegant en gebruiksvriendelijk. Door zijn anti-slip oppervlak en lengte van 16 cm ligt deze zaklamp goed in de hand. - Inclusief een mooie cadeaudoos met de zaklamp, 2x AA batterijen, een polstouwtje en een nylon riemtasje. - Advanced focus systeem: systeem om de lichtstraal te focusseren (voor een smalle, gebundelde lichtstraal om ver te kijken) en te defoccusseren (voor een brede, perfect ronde lichtstraal voor dichtbij) - Een handige tool in alle omstandigheden
Bekijk op Alternate Dagaanbieding

Actuele aanbiedingen Alternate

€ 89.00

Deze stijlvolle SafeDome Secure-ClickSafe iMac van Kensington is een aanvulling op het esthetische ontwerp van de iMac. Het ClickSafe slot wordt met één klik bevestigd, zonder dat er sleutels voor nodig zijn. De kabel biedt het hoogste niveau van veiligheid. Bescherm jouw waardevolle iMac en alle gevoelige informatie.
Bekijk op Alternate

€ 899.00

De verbluffend mooie Vivo AiO V241FAK-BA073T all-in-one PC heeft een bijna-onzichtbare 2mm display bezel die je rand-tot-rand graphics geeft en een ongelofelijke 88% van de screen-to-body verhouding. Met een 23,8-inch Full HD LED-display en geavanceerde ASUS SonicMaster-audio met een basreflex-luidsprekersysteem, dompelt de Vivo AiO V241 je onder in verbluffende graphics en een superieure geluidsweergave voor de ultieme entertainmentervaring. De ruimtebesparende Vivo AiO V241 is opmerkelijk slank en licht. Dit verbluffende 23,8-inch breedbeeldscherm bevat breedbeeldtechnologie die het perfect maakt voor het delen van foto's of video's met vrienden en familie. Met de Full HD-resolutie (1920 x 1080) geniet je van games en films in levendige details, met verbluffende kleuren en contrasten. Exclusieve ASUS SonicMaster-technologie geeft de Vivo AiO V241 een betere geluidskwaliteit dan ooit tevoren. SonicMaster combineert krachtige audiohardware en verfijnde software om geluid te leveren dat in tegenstelling tot alles wat je ooit gehoord hebt van een alles-in-één PC, met diepe, rijke bassen en kristalheldere zang, zelfs bij hoge volumeniveaus. Voor een optimale audio-output biedt de exclusieve ASUS AudioWizard vijf selecteerbare modi die het gemakkelijk maken om de audio-instellingen aan te passen. De muziekmodus brengt favoriete nummers tot leven de filmmodus biedt een echte cinematografische ervaring de opnamemodus produceert dynamische, kristalheldere opnames de modus Gaming voegt een nieuwe dimensie van plezier toe aan favoriete games en de modus Speech maakt stemmen duidelijk en robuust.
Bekijk op Alternate

€ 44.90

De Google Chromecast III is verbeterd en verzendt nu tot een resolutie van 1920 x 1080 en 60 frames per seconde, waardoor het nog soepeler is dan voorheen. Een verbeterd antenneontwerp zorgt voor een snelle en vooral stabielere WLAN-verbinding, zodat je gemakkelijk meerdere apparaten in hetzelfde netwerk kunt gebruiken. De Chromecast III is compatibel met Android, iOS, Mac en Windows en is eenvoudig aan te sluiten op een TV via HDMI, gevoed via micro USB en klaar voor gebruik na een korte installatie. Films, series, video's en foto's kunnen rechtstreeks vanuit verschillende toepassingen via het eindapparaat naar de Chromecast III worden gestreamd - via een Google Home (Mini, Hub) werkt het zelfs met je eigen stem.
Bekijk op Alternate

€ 30.99

Wanneer de opslagruimte van uw Mac mini opraakt of u de prestaties wilt verbeteren, met behulp van deze kit kunt u een tweede 9.5mm of kleine 2.5 HDD of SSD (apart verkrijgbaar) in uw Mac mini 2011, 2012 of later plaatsen.
Bekijk op Alternate

€ 799.00

De verbluffend mooie Vivo AiO V241FAK-BA049T all-in-one PC heeft een bijna-onzichtbare 2mm display bezel die je rand-tot-rand graphics geeft en een ongelofelijke 88% van de screen-to-body verhouding. Met een 23,8-inch Full HD LED-display en geavanceerde ASUS SonicMaster-audio met een basreflex-luidsprekersysteem, dompelt de Vivo AiO V241 je onder in verbluffende graphics en een superieure geluidsweergave voor de ultieme entertainmentervaring. De ruimtebesparende Vivo AiO V241 is opmerkelijk slank en licht. Dit verbluffende 23,8-inch breedbeeldscherm bevat breedbeeldtechnologie die het perfect maakt voor het delen van foto's of video's met vrienden en familie. Met de Full HD-resolutie (1920 x 1080) geniet je van games en films in levendige details, met verbluffende kleuren en contrasten. Exclusieve ASUS SonicMaster-technologie geeft de Vivo AiO V241 een betere geluidskwaliteit dan ooit tevoren. SonicMaster combineert krachtige audiohardware en verfijnde software om geluid te leveren dat in tegenstelling tot alles wat je ooit gehoord hebt van een alles-in-één PC, met diepe, rijke bassen en kristalheldere zang, zelfs bij hoge volumeniveaus. Voor een optimale audio-output biedt de exclusieve ASUS AudioWizard vijf selecteerbare modi die het gemakkelijk maken om de audio-instellingen aan te passen. De muziekmodus brengt favoriete nummers tot leven de filmmodus biedt een echte cinematografische ervaring de opnamemodus produceert dynamische, kristalheldere opnames de modus Gaming voegt een nieuwe dimensie van plezier toe aan favoriete games en de modus Speech maakt stemmen duidelijk en robuust.
Bekijk op Alternate

€ 35.49

De opbouw van deze geheugenmodules is volledig identiek. Beide zijn voorzien van geheugenchips uit eenzelfde productie-serie, wat uiteraard een betere compatibiliteit oplevert dan twee losse modules. De capaciteit bedraagt in totaal 2 GB (twee modules van 1 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR geheugenbus van 400 MHz.
Bekijk op Alternate

€ 839.00

De Dell OptiPlex 7060-CV3WX biedt krachtige functies in een ruimtebesparend ontwerp, hierdoor kiezen meer werknemers dan ooit tevoren voor de OptiPlex micro. De micro neemt minder ruimte in beslag en biedt toch de betrouwbaarheid die je gewend bent. Met de exclusieve, aangepaste bevestigingsopties, zoals de VESA-bevestiging of de OptiPlex Micro All-in-One-standaard, kan de micro worden aangepast aan jouw unieke omgeving, zodat je de vrijheid hebt om op jouw manier te werken. Met een 8e generatie Intel Core i7-processor is iedere werkopdracht een fluitje van een cent. Het Intel Optane geheugen versnelt zelfs de kleinste, terugkerende taken door browsers sneller te starten en bestanden sneller en soepeler te openen. De Dell OptiPlex 7060-CV3WX is uitgerust met een Intel Core i5-8500T processor, een 256GB SSD, Gb-LAN, 8GB geheugen en een Intel UHD Graphics 630 grafische chip. De PC wordt geleverd met Windows 10 Pro.
Bekijk op Alternate

€ 11.49

De OWC2700DDDRS512A is een 512 MB DDR-333 geheugenmodule (PC-2660). De 200-pins ongebufferde SO-DIMM ondersteunt CAS 2,5 timing op 333 MHz.
Bekijk op Alternate

€ 18.79

Deze geheugenmodule heeft een capaciteit van 512 MB (één module van 512 MB) en is geschikt voor notebooks met een DDR geheugenbus van 400 MHz.
Bekijk op Alternate