Aanbiedingen van Alternate

Alternate is de online computer en elektronica specialist. Computer, gaming, multimedia en huishoudelijke elektronica van topmerken koop je voordelig bij Alternate. Plaats je jouw bestelling voor 22:00 uur dan heb je het de volgende werkdag al in huis, dat is nog eens snelle levering bij Alternate.

Elke dag een nieuwe dagaanbieding

Bij Alternate kun je elke dag weer profiteren van een geweldige dagaanbieding. Zoals de naam al zegt is deze aanbieding maar 1 dag geldig. Het is zeker de moeite om de webshop van Alternate dagelijk te bekijken om zo geen dagaanbieding te hoeven missen.

Alternate is opgericht in 1992 en is sinds dien niet meer weg te denken uit de markt. Hardware, notebook, gaming, pc en game pc builder zijn enkele zeer belangrijk groepen binnen Alternate die je gewoon moet zien. De game pc builder zijn geweldig voor de gamers onder ons.

Bezoek Alternate

Dag aanbiedingen van Alternate

€ 175.00

Elegant ontworpen externe opslag rack met uitneembare lade. - 5 inbouwsloten - geschikt voor 2,5 inch en 3,5 inch harde schijven - 120mm fan - USB 3.0
Bekijk op Alternate Dagaanbieding

Actuele aanbiedingen Alternate

€ 1019.00

Kleine ruimte? Geen probleem: de Dell Precision 3630-Y74PK Tower beschikt over een nieuw industrieel ontwerp dat 23% kleiner is dan de vorige generatie maar meer uitbreidbaar is. Verwerk eenvoudig veeleisende taken dankzij de 8e generatie Intel Core i5-processor en sneller geheugen tot wel 2666 MHz 64 GB. De optionele externe stoffilter zorgt ervoor dat deze superieure interne componenten in topstaat blijven.
Bekijk op Alternate

€ 3.89

De SATA bracket van Delock kan u gebruiken voor installatie in een standaard PCI-slot, sluit deze op de interne SATA-poort aan en sluit vervolgens met behulp van een kabel externe SATA-apparaten.
Bekijk op Alternate

€ 769.00

Kleine ruimte? Geen probleem: de Dell Precision 3630-V5Y7N Tower beschikt over een nieuw industrieel ontwerp dat 23% kleiner is dan de vorige generatie maar meer uitbreidbaar is. Verwerk eenvoudig veeleisende taken dankzij de 8e generatie Intel Core i5-processor en sneller geheugen tot wel 2666 MHz 64 GB. De optionele externe stoffilter zorgt ervoor dat deze superieure interne componenten in topstaat blijven.
Bekijk op Alternate

€ 79.90

iconBIT TOUCAN W box is een Full HD 1080p Media-speler, een Netbook, een digitale fotolijst, een spelconsole en een internet set-top box. iconBIT TOUCAN W biedt een nieuwe televisie-entertainment en brengt je zeer krachtige internet-tv-ervaring.
Bekijk op Alternate

€ 9.89

Met deze slot bracket van DeLOCK kan een SATA DOM-geheugen met SATA pin 8 power aansluiting extern op de PC worden aangesloten. De stroomvoorziening wordt verzorgd door de SATA 15-pin stekker.
Bekijk op Alternate

€ 6.99

De SST-PP07-IDE6BR van SilverStone is een verlengkabel welke gebruikt kan worden in grotere behuizingen, in het geval dat de kabels van de voeding te kort zijn. De verlengkabel heeft individueel gesleevde draden, welke zorgen voor een betere bescherming van de draden, alsmede een mooier uiterlijk. De SST-PP07-IDE6BR bevat één 6pin naar PCI-E 6pin aansluiting met een lengte van 250mm.
Bekijk op Alternate

€ 28.95

Met de Converter Slim SATA 13 pin > USB 2.0 Type-B female van Delock kan een optisch station met Slim SATA-aansluiting via de USB-interface worden gebruikt. De converter kan direct aan de achterkant van de schijf worden bevestigd.
Bekijk op Alternate

€ 139.00

Met de antistatische Metrovac DataVac ED-500ESD elektrische blazer/duster maakt u toetsenborden, PC's, notebooks en andere elektronica veilig en eenvoudig stofvrij.De DataVac ED-500ESD is beveiligd tegen elektrostatische ontlading en is met zijn 500 Watt motor ook krachtiger en duurzamer dan een bus perslucht. Door middel van de bijgeleverde antistatische accessoires kan u eenvoudig tot in de kleinste hoekjes stof verwijderen zonder uw gevoelige elektronische apparaten te beschadigen.
Bekijk op Alternate

€ 1099.00

Kleine ruimte? Geen probleem: de Dell Precision 3630-CJ8K1 Tower beschikt over een nieuw industrieel ontwerp dat 23% kleiner is dan de vorige generatie maar meer uitbreidbaar is. Verwerk eenvoudig veeleisende taken dankzij de 8e generatie Intel Core i7-processor en sneller geheugen tot wel 2666 MHz 64 GB. De optionele externe stoffilter zorgt ervoor dat deze superieure interne componenten in topstaat blijven.
Bekijk op Alternate