Aanbiedingen van Alternate

Alternate is de online computer en elektronica specialist. Computer, gaming, multimedia en huishoudelijke elektronica van topmerken koop je voordelig bij Alternate. Plaats je jouw bestelling voor 22:00 uur dan heb je het de volgende werkdag al in huis, dat is nog eens snelle levering bij Alternate.

Elke dag een nieuwe dagaanbieding

Bij Alternate kun je elke dag weer profiteren van een geweldige dagaanbieding. Zoals de naam al zegt is deze aanbieding maar 1 dag geldig. Het is zeker de moeite om de webshop van Alternate dagelijk te bekijken om zo geen dagaanbieding te hoeven missen.

Alternate is opgericht in 1992 en is sinds dien niet meer weg te denken uit de markt. Hardware, notebook, gaming, pc en game pc builder zijn enkele zeer belangrijk groepen binnen Alternate die je gewoon moet zien. De game pc builder zijn geweldig voor de gamers onder ons.

Bezoek Alternate

Actuele aanbiedingen Alternate

€ 749.00

De kleine, betrouwbare en veilige HP ProDesk 400 G5 (4NU29EA), die ontworpen is voor de moderne werkplek van nu en de toekomst, is een krachtige en stijlvolle pc met schaalbare prestaties die met jouw bedrijf kan meegroeien. Lever de hele dag topprestaties met een snelle 8e-generatie Intel Core i3-processor versterkt door een 256GB M.2 PCIe SSD en tot maximaal 32 GB DDR4-geheugen. Met in totaal acht USB-poorten, twee video-uitgangen en een optionele Bluetooth-interface fungeert de HP ProDesk 400 MT als hub voor al jouw apparaten op kantoor. Haal alles uit jouw investering met uitbreidingsmogelijkheden die de levensduur van jouw pc verlengen. De HP ProDesk 400 MT heeft drie inbouwplaatsen, drie volle-hoogte slots en optionele legacy-poorten om meerdere HP schermen aan te sluiten.
Bekijk op Alternate

€ 489.00

De Dell OptiPlex 3050-DKJFJ is uitgerust met een Intel Core i5-7500T processor, 128GB SSD, Gb-LAN, WLAN, 4GB geheugen en een Intel HD Graphics 630 grafische chip. De OptiPlex 3050-DKJFJ wordt geleverd met Windows 10 Pro.
Bekijk op Alternate

€ 579.00

De compacte HP ProDesk 400 G4 (4HS23EA), met een stijlvol uiterlijk, is ontworpen voor de moderne werkomgeving: het is een ultrakleine, voordelige, betrouwbare pc met hoge prestaties voor jouw groeiende bedrijf. Lever de hele dag topprestaties met een flexibel te configureren oplossing die onder andere bestaat uit een 8e-generatie Intel Core i3-processor, 128GB M.2 PCIe SSD en tot 32 GB aan DDR4-geheugen. Breng jouw footprint naar bijna nul met een pc die wordt aangesloten aan de achterzijde van een HP EliteDisplay of met een beugel en beveilig deze vrijwel overal met HP-accessoires. Houd jouw werkplek overzichtelijk met korte kabels en I/O-aansluitingen aan de achterzijde die kunnen worden aangesloten op een reeks beeldschermen. Maximaliseer de levensduur van jouw pc naarmate jouw zakelijke behoeften veranderen met een breed scala aan opslagopties zoals de nieuwste M.2-slots, traditionele SATA-stations en een configureerbare I/O-poort waarmee je jouw eigen planning voorblijft.
Bekijk op Alternate

€ 14.49

Deze geheugenmodule heeft een capaciteit van 1024 MB en is geschikt voor systemen met een DDR geheugenbus van 400 MHz.
Bekijk op Alternate

€ 39.99

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.
Bekijk op Alternate

€ 1789.00

Vergaderingen komen tot leven op de HP EliteOne 1000 G1 (2LT96EA) die jouw werkplek verandert in een rijke video conferencing oplossing met een schitterend beeld en geluid, capacitive touchknoppen en een ingebouwde pop-up privacycamera. Bespaar tijd en start videogesprekken snel met geïntegreerde samenwerkingstoetsen. Maak de ervaring compleet met een fantastisch beeld en geluid dankzij audio van Bang & Olufsen en een FHD-webcam aan beide zijden. Installeer eersteklas bescherming met commerciële beveiligings- en beheerkenmerken zoals HP Sure Start Gen3 en HP Manageability integratiekit. Beschik over automatische detectie van bedreigingen en systeemherstel en beheer de beveiliging van jouw pc op afstand met real-time updates.
Bekijk op Alternate

€ 1559.00

Vergaderingen komen tot leven op de HP EliteOne 1000 G1 (2LU10EA) die jouw werkplek verandert in een rijke video conferencing oplossing met een schitterend beeld en geluid, capacitive touchknoppen en een ingebouwde pop-up privacycamera. Bespaar tijd en start videogesprekken snel met geïntegreerde samenwerkingstoetsen. Maak de ervaring compleet met een fantastisch beeld en geluid dankzij audio van Bang & Olufsen en een FHD-webcam aan beide zijden. Installeer eersteklas bescherming met commerciële beveiligings- en beheerkenmerken zoals HP Sure Start Gen3 en HP Manageability integratiekit. Beschik over automatische detectie van bedreigingen en systeemherstel en beheer de beveiliging van jouw pc op afstand met real-time updates.
Bekijk op Alternate

€ 429.00

De Dell OptiPlex 3060-24GHF is een ultra compacte zakelijke desktop met veelzijdige bevestigingsopties voor een aangepaste werkruimte. Met 8e generatie Intel processor en de allerbeste beveiliging. Met krachtige functies in een ruimtebesparend ontwerp kiezen meer werknemers dan ooit tevoren voor de OptiPlex micro. De micro neemt minder ruimte in beslag en biedt toch de betrouwbaarheid die je gewend bent. Met de exclusieve, aangepaste bevestigingsopties, zoals de VESA-bevestiging of de OptiPlex Micro All-in-One-standaard, kan de micro worden aangepast aan jouw unieke omgeving, zodat je de vrijheid hebt om op jouw manier te werken. De Dell OptiPlex 3060-24GHF is uitgerust met een Intel Core i3-8100T processor, 128GB SSD, Gb-LAN, 4GB geheugen en een Intel UHD Graphics 630 grafische chip. De OptiPlex 3060-24GHF wordt geleverd met Windows 10 Pro.
Bekijk op Alternate

€ 939.00

De kleine, betrouwbare en veilige HP ProDesk 400 G5 (4CZ33EA), die ontworpen is voor de moderne werkplek van nu en de toekomst, is een krachtige en stijlvolle pc met schaalbare prestaties die met jouw bedrijf kan meegroeien. Lever de hele dag topprestaties met een snelle 8e-generatie Intel Core i7-processor versterkt door een 256GB M.2 PCIe SSD en tot maximaal 32 GB DDR4-geheugen. Met in totaal acht USB-poorten, twee video-uitgangen en een optionele Bluetooth-interface fungeert de HP ProDesk 400 MT als hub voor al jouw apparaten op kantoor. Haal alles uit jouw investering met uitbreidingsmogelijkheden die de levensduur van jouw pc verlengen. De HP ProDesk 400 MT heeft drie inbouwplaatsen, drie volle-hoogte slots en optionele legacy-poorten om meerdere HP schermen aan te sluiten.
Bekijk op Alternate