Alle informatie over dementie vind je bij Alzheimer Nederland

Aanbiedingen van Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland is een stichting die zich inzet voor mensen met dementie en hun dierbaren. Dit doen ze al sinds 1984, inmiddels doen ze dit met ongeveer 100 medewerkers en ruim 3.500 vrijwilligers. Samen gaan ze voor en toekomst zonder dementie want dat is toch wat iedereen uiteindelijk wil. Bij Alzheimer Nederland geven ze o.a. voorlichtingen over de ziekte Alzheimer en andere vormen van Dementie. Daarnaast bieden ze ook ondersteuning en kopen ze op voor een betere zorg voor mensen die dementie hebben. Om dit te kunnen doen weken ze nauw samen met regionale en landelijke zorginstellingen, daarnaast verzamelen ze ook geld in voor onder andere wetenschappelijk onderzoek. Dit alles met als doel een leven zonder dementie.

 

Vraag de gratis brochure "Is het dementie?" aan

Soms is het lastig te bepalen of jij of je partner last heeft van dementie. Gelukkig hebben ze bij Alzheimer Nederland een gratis brochure beschikbaar gesteld, het gaat hier om de brochure "Is het dementie". Deze brochure kun je dus gratis aanvragen waarna je hem via de mail kunt ontvangen. Zo kun jij hem direct na het aanvragen lezen en dat is wel zo fijn dachten wij van Top-aanbiedingen. Dementie kun je herkennen aan verschillende en soms kleine dingen. Loop je bijvoorbeeld naar de keuken om iets te pakken maar ben je vergeten wat op het moment dat je in de keuken staat. Of kom je geregeld niet op het juiste woord? Heb je het gevoel dat je naaste zich de laatste tijd anders gedraagt? Het kunnen allemaal tekenen zijn van dementie en dus is het slim om in dit geval de gratis brochure aan te vragen.

Alzheimer Nederland samen kunnen we dementie stoppen

Wil jij ook dat dementie stopt? Dan moet daar extra onderzoek naar gedaan worden en dit moet uiteraard betaald worden. Gelukkig zijn er in Nederland heel veel mensen die donaties doen aan Alzheimer Nederland, ook jij kunt dit doen. Je kun bij Alzheimer Nederland kiezen uit een éénmalige, maandelijkse of jaarlijkse donatie. Wat je ook maar kiest maakt niet uit, het gaat erom dat jij met jouw donatie verschil maakt. Door te doneren kunnen ze bij Alzheimer Nederland verder gaan met onderzoek en dat is van groot belang om dementie te stoppen.

Wacht dus niet langer en vraag nu direct de gratis brochure aan of doneer aan Alzheimer Nederland en help hiermee Alzheimer te stoppen. Want bij Alzheimer Nederland vind je alle informatie over dementie.