Apple iPhone 12 koop hem nu voordelig in de aanbieding

De Apple iPhone 12 is gelanceerd op dinsdag 13 oktober 2020. In totaal zijn er 4 nieuwe toestellen, het gaat hier om de iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Als Apple fan moet je zeker één van deze 4 toestellen hebben. De toestellen zijn allemaal voorzien van de Apple A14 Bionic chip, hierdoor zijn ze super snel. Dit zijn dan ook de snelste toestellen van Apple ooit. Wil jij dus echt een super snel toestel hebben, dan doe je er zeker goed aan om nu één van deze toestellen te kopen. Daarnaast is hij ook nog eens beschikbaar voor het 5G netwerk. Hierdoor is hij nog sneller zeker wanneer je bijvoorbeeld apps moet downloaden. De toestellen variëren in prijs van € 809,- tot € 1609,-, dit is helemaal afhankelijk van welke iPhone 12 je besluit te kopen.

Waar kun je de iPhone 12 allemaal kopen?

Er zijn verschillende providers die de iPhone 12 aanbieden, daarnaast zijn er ook diverse webshops die de toestellen te koop hebben. Enkele bekende providers zijn natuurlijk KPN, T-Mobile en Tele2, maar uiteraard kun je ook terecht bij de andere providers. Daarnaast zijn er verschillende bedrijven waar je het toestel kunt kopen of kun kiezen uit mobiel abonnementen van verschillende providers. Denk hierbij aan bedrijven als Mobiel.nl of GSMweb.nl. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de vergelijker van Top-aanbiedingen. Deze vergelijker kun je hier vinden!

Goed om te weten is dat er bij de iPhone 12 geen oplader en oordopjes worden geleverd. Dit doet Apple om aan het milieu te denken, er gaan tenslotte wereldwijd al heel veel opladers en oordopjes rond. Mocht jij toch een oplader of oordopjes nodig hebben, dan kun je die uiteraard gewoon online bestellen. Ook zijn er online heel veel verschillende hoesjes aanwezig voor de Apple iPhone 12, zo koop je ze bijvoorbeeld bij Smartphonehoesjes.nl.

De beste aanbiedingen voor de iPhone 12

Wil jij maar al te graag de iPhone 12 hebben, dan wil je natuurlijk wel profiteren van een mooie aanbieding. Gelukkig hebben wij van Top-aanbiedingen verschillende te gekke aanbiedingen voor jou geselecteerd zodat jij super voordelig de nieuwe Apple iPhone 12, 12 mini, 12 pro of 12 pro max kunt kopen. Al deze aanbiedingen kun je hieronder vinden. Daarnaast vind je hieronder ook onze blog, in onze blog lees je nog veel meer informatie over de iPhone 12 en waarom je die dus zou moeten kopen.