Argeweb registreer nu voordelig jou domeinnaam en kies een webhosting

Aanbiedingen van Argeweb

Wanneer jij veel online doet, dan ken jij vast Argeweb wel. Zij zijn namelijk één van de grootste hosting providers van Nederland. Je kunt hier terecht voor domeinnaam registratie en webhosting. Bij Argeweb hebben ze eigenlijk maar één doel en dat is jouw online ambities waarmaken. Hierdoor doen zij dus hun uiterste best om dit waar te maken en dat is positief voor jou. Zo leveren ze jou de juiste diensten om die ambities ook echt waar te maken. Deze diensten passen dan ook echt bij deze tijd en worden constant door ontwikkeld. Alle diensten die Argeweb levert zijn ook nog eens veilig, want je hebt tenslotte wel een veilige onderneming nodig. Zoek jij dus ook hosting provider tegen een zeer scherpe prijs met de juiste service? Kijk dan zeker even naar het aanbod van Argeweb. Registreer nu dus snel en voordelig jou domeinnaam.

 

Alles voor jouw domeinnaam geregeld bij Argeweb

Bij Argeweb bieden ze jou graag een compleet pakket aan en eerlijk is eerlijk dat is ook het makkelijkste. Daarom kun je bij Argeweb verschillende dingen doen voor je domein. Zo kun je natuurlijk een domeinnaam registeren, maar er is nog meer. Zo kun je ook gemakkelijk en snel domeinextensies registreren voor je domein. Stel jij hebt een domein met .nl en je wil ook graag de zelfde domein hebben met .be, .com en .net. Dan kun je deze heel gemakkelijk alle tegelijk registreren. Dit scheelt je weer tijd en je ziet direct welke er vrij zijn. Je hebt bij Argeweb keuze uit meer dan 500 extensies. Heb jij elders een domein geregistreerd en wil je die verhuizen, bij Argeweb kun jij gemakkelijk en snel jouw domeinnaam verhuizen in 5 stappen.

Heb jij meerdere domeinen die je niet gebruikt en wil je deze graag doorsturen naar een domein die wel belangrijk is voor jou? Dan kun je bij Argeweb gratis domeinnamen doorsturen. Dit is natuurlijk perfect wanneer je weet dat jouw domeinnaam geregeld verkeerd geschreven wordt. Je registreert dan ook gewoon dat domein en verwijst hem door naar jouw hoofddomein. Zo trek jij meer bezoekers en dat is natuurlijk belangrijk. Als laatst kun je ook kiezen voor domeinnaam bulk registratie, dit is ideaal wanneer je heel veel domeinen wilt gaan registreren.

Kies uit verschillende webhosting pakketten

Zoek jij nog een webhosting pakket? Dan zit je natuurlijk goed bij Argeweb. Zij hebben namelijk 3 verschillende webhosting pakketten, het gaat hier om de pakketten Plus, compleet en heavy. Het plus pakket is super geschikt voor bloggers en hobbies. Je kunt in dat geval super uit de voeten met dit pakket. Ben jij een startende ondernemer? Dan is het webhosting pakket compleet een echte aanrader voor jou. Dit pakket voldoet aan al jouw eisen wanneer je net begint. Ben jij een groeiende ondernemer en heb je net wat meer nodig dan een ander? Dan is pakket Heavy echt iets voor jou. Bekijk daarom snel de verschillende webhosting pakketten bij Argeweb en bestel het pakket direct. Welk pakket je ook kiest, het eerste jaar krijg je één domeinnaam helemaal gratis. Dit is toch weer leuk mee genomen.

Virtual private servers (VPS) met razendsnelle SSD opslag

Bij Argeweb heb je met de razendsnelle VPS controle, jij configureert je ideale server. Je hebt tot wel 1500GB SDD opslag, 48 RAM en het is inclusief Intel Xeon CPU's en snapshots. Met deze VPS van Argeweb ben jij klaar om je business verder te laten groeien. Wacht daarom ook zeker niet langer en stel nu jouw ideale server samen. Je kunt kiezen uit 8 verschillende opties bij Argeweb. Zo is er altijd een VPS pakket die het beste bij jou past. Zowel financieel als de specificaties. Heel veel ondernemers zijn je al voor gegaan en hebben al een VPS pakket bij Argeweb besteld, ben jij de volgende? Bekijk het aanbod en kies direct.