BBQ en Gourmet service alles voor een geslaagd feest

Aanbiedingen van BBQ en Gourmet

Wanneer je het hebt over gezellig eten praten we al snel over een gezellige BBQ of een avondje gourmet. Beide kan het hele jaar door ongeacht de temperatuur en het aantal personen. Sterker nog hoe meer personen hoe meer vreugde.

Smaakvolle BBQ en Gourmet catering bestellen

Een goede BBQ of Gourmet begint bij BBQ en Gourmet, met hun grote menu's wordt samen eten lekker makkelijk. In hun assortiment vind je alles dat je nodig hebt voor een geslaagde barbecue of gourmet. Met BBQ en Gourmet service wordt bbq'en in de zomer een echte aanrader.

BBQ en Gourmet catering van A tot Z geregeld

Je vraagt je nu misschien af waarom je een BBQ of Gourmet zal regelen via BBQ & Gourmet service. Het antwoord hierop is eigenlijk heel simpel, één dag van te voren bestel jij het geen dat je nodig hebt, dit kan vanaf 5 personen. Het voordeel hiervan is dat zij alles komen brengen volgens afspraak op locatie naar keus. Vervolgens zullen zij de volgende dag alles weer ophalen en de afwas opzicht nemen. Dit alles voor een vast bedrag per persoon.

Feestje met 50 man of meer?

Ga je groot uitpakken en hou je een feest met meer dan 50 man, dan hebben ze bij BBQ en Gourmet goed nieuws. Je kunt dan simpel online een offerte aanvragen en profiteren van een korting. Zo wordt een feest wel heel leuk en gemakkelijk. Wanneer ga jij de eerste BBQ of Gourmet avond houden?

BBQ en Gourmet service

Ook dit jaar met de feestdagen willen we natuurlijk genieten van heerlijke gerechten op de BBQ of door te Gourmetten. Kies je nu voor BBQ en Gourmet dan kun jij tijdens de feestdagen heel voordelig genieten van de lekkerste gerechten en met heel veel gemak. Je hoeft namelijk niet af te wassen of de boodschappen te doen. BBQ en Gourmet levert namelijk alles compleet, je kunt zelf kiezen welk pakket je wilt. Vervolgens leveren ze het bij jou op de dag dat je er gebruik van maakt om het de volgende dag vies bij je op te halen.
Ervaar ook het gemak
Ben jij ook helemaal gek van BBQ'en maar vind je het verschrikkelijk om vervolgens alles op te ruimen en af te wassen? Dan is BBQ en Gourmet echt iets voor jou, je kunt er nu BBQ schotels bestellen en zij doen voor jou de rest. Wel zo gemakkelijk toch?
BBQ schotel bestellen
Hoe lekker is dat, met z'n alle BBQ'en of Gourmetten en de afwas kun je laten staan. Bij Bbqengourmet.nl kan dat. Bestel gemakkelijk online hetgeen jij wilt en het wordt gratis geleverd op afgesproken tijdstip.
Bekijk het assortiment