Bescherm de MAMAS en doneer nu een mondkapjeKlopt, het is dit keer geen aanbieding! Maar graag vragen wij je aandacht voor het volgenden. De MAMAS in Zuid Afrika gaan met gevaar voor eigen leven de sloppenwijken in om kinderen te helpen. Jij kunt het voor de mamas veiliger maken door nu te doneren aan Kinderfonds MAMAS. Door jouw donatie kan Kinderfonds MAMAS de mamas voorzien van mondkapjes waardoor ze beter beschermd zijn wanneer ze de kinderen die het moeilijk hebben helpen. Dagelijks bieden de MAMAS zorg, eten, bescherming en liefde aan heel veel kinderen. Door de MAMAS te helpen red jij weer heel veel kinderen uit een moeilijke situatie.

Wordt donateur vanaf slechts € 6,- per maand

Natuurlijk zit er ook een actie aan jouw donatie vast. Want bij Kinderfonds MAMAS willen ze maar al te graag dat jij maandelijks een donatie doet want daar kunnen ze weer heel veel kinderen en MAMAS mee helpen. Wanneer jij dus nu besluit donateur te worden geef jij een MAMA een veilig mondkapje en ontvang je er zelf ook één. Zo kun jij ook veilig de straat op en dat alleen door een ander te helpen. Een goede reden dus om nu snel een bedrag te kiezen dat je maandelijks wil doneren. Je kunt kiezen uit een donatie van € 6,-, € 12,- of € 18,- per maand. Welke donatie je ook doet, één ding is zeker je helpt er mama's en kinderen mee en dat is natuurlijk heel bijzonder.

Al meer dan 50.000 kinderen en 2.000 MAMAS

Dit zegt natuurlijk heel veel, wanneer er inmiddels al 50.000 kinderen dagelijks zorg, eten, bescherming en liefde krijgen van ruim 2.000 MAMAS is dat natuurlijk geweldig. Echter zijn er nog heel veel kinderen die hulp kunnen gebruiken van de MAMAS en jij kunt daarbij helpen. Want hoe meer donaties ze krijgen bij Kinderfonds MAMAS hoe meer MAMAS de kinderen kunnen gaan helpen. Help de MAMAS dus ook het Corona Crisis door en start nu met doneren. Dit kan heel eenvoudig, je moet enkel wat gegevens achter laten op de website en toestemming geven voor een automatische afschrijving. Verder wordt alles voor je geregeld. Zo kun jij wel heel gemakkelijk iemand helpen. MAMAS mondkapjes, doneren en helpen! Dat zijn de dingen waar je Kinderfonds MAMAS nu echt even blij mee maakt.