Flapoorstickers Flaporen weg zonder operatie!

Last van flaporen, maar kijk je op tegen een operatie? Met de Flapoorstickers van Otostick gaat er een wereld voor je open! Door gebruik te maken van Flapoorstickers zijn je flaporen weg zonder dat je een operatie ondergaat!

Flaporen weg voor een kleine prijs

De flapoorstickers van Otostick zorgen ervoor dat je zonder operatie geen last meer hebt van flaporen. Het is een cosmetische oorcorrector bestaande uit een transparante (bijna onzichtbare), hypoallergene sillicone prothese die de oren in de juiste positie houdt en daarmee je flaporen verbergen.

De stickers worden door middel van een speciale lijm bevestigd, het is volkomen pijnloos en zonder bijwerkingen! Zo heb je geen dure en pijnlijke operatie meer nodig!

Hoe werken de Flapoorstickers van Otostick?

De sticker dient te worden aangebracht aan de achterkant van je oor en te worden geplakt aan je hoofd. Vervolgens kan de sticker zonder problemen een week blijven zitten. Je voelt er niks van en jij bent van de flaporen verlost! Eén doosje bevat 8 stickers, goed voor een maand plezier. Waarom dus wachten of twijfelen over een operatie, met de Flapoorstickers van Otostick heb je geen operatie meer nodig en ben je direct van je flaporen af.