5 1 1 1 1 1 5.00 Ster (1 Stem)

Dorgisterij.net 8 Gillette Fusion scheermesjes € 17,45Tijdelijk in de aanbieding bij Drogisterij.net! XL pack met 8 scheermesjes van Gillette Fusion voor mij € 17,45. Dat betekend dat je tijdelijk 46% korting krijgt. Dit noemen wij nou een top aanbieding.

Gillette Fusion de Ferrari onder de scheermesjes

De Fusion scheermesjes van Gillette volgen soepel de contouren van het lichaam. Voor een fantastisch gladde huid zonder irritaties!

De scheermesjes van Gillette Fusion bevatten 5 mesjes dicht bij elkaar, wat de druk op de mesjes verdeeld en daarmee zorgt voor een prettig gebruiksgemak en scheerresultaat.

Het blauwe deel onder de scheermesjes is de comfort guard. De comfort guard is voorzien van verfijnde microribbels en zorgt voor het netjes volgen van het gezicht waardoor het scheren aangenaam aanvoelt. De groene lubrastrip, die boven de mesjes zit, bevat gladmakende ingrediënten voor een bijzonder soepele scheerprestatie. Als deze vervaagt naar een witte kleur, betekent dit dat de sterkste scheer condities afnemen. Voor lastige plaatsen, zoals onder de neus en de bakkebaarden, is de precisie trimmer ontwikkeld. Kortom, de Gillette Fusion biedt optimaal scheer gemak en scheerresultaat!

Tijdelijk koop je de Gillet Fusion in een XL pack voor maar € 17,45!

Wil je meer weten over Drogisterij.net? Je leest het !

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!