Bij Prepz hebben ze de mondkapjes weer volop voorradigHeb jij nog géén mondkapjes in huis? Bij Prepz hebben ze de mondkapjes weer maximaal op voorraad, mocht je ze dus nog niet hebben, bestel ze dan nu bij Prepz. De mondkapjes zijn nu erg populair vanwege het Corona Virus. Inmiddels het is bij iedereen wel bekend dat er al vele besmettingen van het Corona Virus in Nederland zijn. Vele mensen hebben daarom mondkapjes besteld om zo besmetting tegen te gaan. Aangezien de vraag naar mondkapjes zo groot is heeft bijna geen enkele webshop ze nog. Gelukkig hebben ze bij Prepz net een grote nieuwe lading binnen gekregen, jij kunt ze nu dus weer gemakkelijk online bestellen.

KN95 Mondmasker tegen Corona 6 stuks

De stofmaskers die je bij Prepz vindt hebben een KN95 bescherming, je kunt er gemakkelijk door ademen, ze zijn licht van gewicht en erg comfortabel om te dragen. Volgens Prepz kun jij je met dit masker beschermen tegen het Corona Virus. Wanneer een mondkapje een KN95 bescherming heeft houdt dit in dat hij je beschermt tegen fijnstof en bacteriën. Een KN95 bescherming is gelijkwaardig aan een FFP2 bescherming. 

De maat van dit mondmasker is een one size, iedereen past dit mondkapjes dus. Dat iedereen hem past komt door de elastieken bandjes. Daarnaast heeft hij ook een verstelbare neusclip op de neus waardoor het masker altijd goed aansluit. Volgens Prepz zijn dit professionele mondmaskers die ook in ziekenhuizen gebruikt mogen worden. De zijn goedgekeurd volgens de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd na overleg met het RIVM.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog mondkapjes om je te beschermen tegen het Corona Virus. Uiteraard helpen mondkapjes het niet voorkomen, het is puur extra bescherming.