Stapelkorting bij Holland & Barrett tot wel 60% kortingHet is stapelkorting bij Holland & Barrett en dat betekent dat je tot wel 60% korting kunt krijgen. De korting hangt af van het kleur label en het aantal producten dat je koopt, jij bepaald dus hoeveel korting je krijgt.

Meer dan 1400 producten met korting

Wanneer ze bij Holland & Barrett een aanbieding hebben, dan pakken ze groot uit. Zo kun je nu kortingen krijgen tot wel 60%, dit door simpel weg meer items te kopen. Bij Holland & Barrett bieden ze producten aan die goed zijn voor je gezondheid en op natuurlijke basis. Dit doen ze al jaren en in al die tijd hebben ze extreem veel kennis op gedaan, het kan dus haast niet anders dan dat je bij Holland & Barrett slaagt.

Hoe werkt de stapelkorting van Holland & Barrett

Het is heel simpel, alle items die mee doen zijn voorzien van een label, de labels bestaan uit de kleuren blauw, oranje, groen en roze. Vervolgens werken de kortingen als volgt per label.

  • Blauw: 1 item is 10% korting, 2 items is 20% korting 3 items of meer is 30% korting
  • Oranje: 1 item is 20% korting, 2 items is 30% korting en 3 items of meer is 40% korting
  • Groen: 1 item is 30% korting, 2 items is 40% korting en 3 items of meer is 50% korting
  • Roze: 2 items is 40% korting, 4 items is 50% korting en 6 items of meer is 60% korting

Zo zie je maar, je hebt zelf in de hand hoed leuk deze aanbieding van Holland & Barrett voor jou gaat worden. Eén ding is zeker hoe meer items hoe hoger de korting, wacht dus niet langer en shop nu snel want voor je het weet ben je te laat.

Nieuwe aanbieding

Deze actie is verlopen!