Stoppen met roken! Doe de gratis testRoken, iedereen weet dat het slecht voor je is en daarnaast ook nog eens een hoop geld kost. Vele willen daarom stoppen maar twijfelen of ze dit wel kunnen. Gelukkig zijn er manieren om hier achter te komen.

Stichting Stop Bewust heeft namelijk een GRATIS motivatie test. Met deze test kom jij er voor jezelf achter of je gemotiveerd genoeg bent om te stoppen. Als je wilt stoppen moet je namelijk stoppen op het juiste moment. Uit de test blijkt of het moment voor jou daar is om die sigaret links te laten liggen. De test duurt maar enkele minuten en je krijgt direct de uitslag. Ga jij stoppen met roken?

Zeg nee tegen de sigaret

Elke roker weet hoe moeilijk het is om NEE te zeggen tegen die sigaret. Niet voor niks dat het een verslaving is waar vele moeite mee hebben om vanaf te komen. Gelukkig zijn er op dit moment zoveel hulpmiddelen om je hierbij te helpen. Echter is er één ding heel belangrijk en dat ben jij zelf.

Wanneer jij niet gemotiveerd bent gaat het je nooit lukken, motivatie is dus het aller belangrijkste. Maar wanneer weet jij nou of je gemotiveerd genoeg bent? Nou heel simpel, doe de gratis stoppen met roken test en je weet binnen enkele minuten of jou moment daar is.

Wacht niet langer, doe de test en wie weet ben jij gemotiveerd genoeg om vandaag nog te stoppen.