Top drukte bij De Online Drogist wegens CoronaAangezien het Corona Virus het onderwerp van de dag is hebben ze het bij drogisterijen erg druk. Zeker bij De Online Drogist, ze kunnen simpelweg de bestellingen niet verwerken en dus hebben ze maatregelen genomen om de druk te verlagen. Vanaf vandaag gaat de online winkel iedere dag om 09:00 uur open, deze blijft open tot dat het maximaal aantal bestellingen van die dag bereikt is. Wanneer dit bereikt is kun je niet meer bestellen. Wij van Top-aanbiedingen raden het dan ook aan om direct in de ochtend je producten te bestellen zodat jij zeker jouw bestelling kunt plaatsen.

Ondanks de drukte vele mooie aanbiedingen

Ze kunnen het dan wel druk hebben de De Online Drogist, toch hebben ze vele mooie aanbiedingen voor jou. De categorie aanbiedingen staat iedere dag nog steeds vol met de beste en leukste deals. De kortingen verschillen heel erg van percentages maar één ding is zeker, jij kunt jaarlijks vele euro's besparen met de aanbiedingen van De Online Drogist.

Shop vandaag nog parfum, make-up, geneesmiddelen, verzorgingsproducten en meer bij De Online Drogist maar doe dit tijdelijk wel vroeg in de ochtend want voor je het weet moet je weer een dag wachten.