Treatments® giftbox nu met 65% kortingBij AD Webwinkel hebben ze weer eens een super mooie aanbieding, jij kan nu namelijk de rijkgevulde Treatmentsbox kopen voor slechts € 34,95. Normaal kost dit pakket € 105,20, je krijgt nu tijdelijk dus 65% procent korting. Dit is dan ook het moment om iemand anders of jezelf even goed te verwennen. Met deze Treatmentsbox geniet je van een dagje spa maar dan gewoon bij jou thuis. Dit pakket is goed voor lichaam en geest, heb jij binnenkort een verjaardag, dan is het natuurlijk een geweldig cadeau om te geven. Ben jezelf even toe aan ontspanning, dan kun je de box ook prima voor jezelf bestellen.

Handhygiëne set + dagje wellness voor 2 personen

De Treatmentsbox zit niet alleen maar vol met producten die je thuis zelf kun gebruiken. Er zit namelijk ook een handhygiëne set bij en een geweldig dagje wellness voor 2 personen. Deze voucher voor het dagje wellness is geldig tot 24 december 2021. Zo hoef je dus geen haast te maken om de voucher te verzilveren. Je kunt deze voucher verzilveren bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België. Dit pakket heeft tonka bonen als basisnoot gebruikt, aangevuld met zoete en frisse geuren. Denk hierbij aan ylang ylang en roos en witte lelie om zo de overweldigende geur van de kleine rijstbloesems uit Japan in haar producten tot leven te laten komen.

Waar kun je de voucher verzilveren?

Natuurlijk wil je weten waar je deze geweldige voucher kunt verzilveren, wij van Topaanbiedingen kunnen je vertellen dat dit bij alle grote wellnessresorts kan. Je kunt hem namelijk verzilveren bij Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, Hezemeer, SpaSense, SpaWell, Thermen Holiday, SpaPuur en SpaWeesp. Zo zie je maar, het is zeker de moeite waard om dit geweldige pakket te kopen voor deze zeer lage prijs. Zo kun jij zowel thuis als in één van de wellnessresorts genieten en dat voor slechts € 34,95.