Voordeligscheren 5 Gillette fusion mesjes € 21,95Scheren is al snel een dure hobby, de mesjes raken snel bot en de prijzen van nieuwe mesjes leggen erg hoog. Gelukkig kun je scheermesjes extra goedkoop kopen bij Voordeligscheren.nl. Nu de Gillette Fusion 5 scheermesjes voor slechts € 21,95.

Gillette Fusion 5 scheermesjes 8 stuks met korting

Wanneer jij het scheermes Gillette Fusion 5 hebt kun je hier gemakkelijk een navulling van kopen, dit is een stuk voordeliger dan een compleet nieuwe set. Koop je nu de navulling van de Gillette Fusion 5 dan betaal je slechts € 21,95 i.p.v. € 27,33. Dit scheel natuurlijk weer een hoop geld waardoor scheren een stuk voordeliger wordt.

De grote voordelen van de Gillette Fusion 5

Als je al gebruik maakt van de Gillette Fusion 5 is deze aanbieding voor de navulling erg interessant voor jou. Wanneer je nog geen gebruik maakt van de Gillette Fusion 5 weet je waarschijnlijk ook nog niet wat de voordelen zijn van dit apparaat. Om je op weg te helpen hebben wij van Top-aanbiedingen hier enkele voordelen op een rijtje gezet:

  • 5 scheermesjes + 1 precisie mesje
  • Past op alle Fusion 5 en Fusion 5 Power scheersystemen
  • Flexibele comfort guard die feilloos de contouren van het gelaat volgt
  • Lubrastrip die is voorzien van Aloë Vera en vitamine E

Naast bovengenoemde voordelen is hij nu ook nog een verkrijgbaar voor een zéér lage prijs bij Voordeligscheren.

Gratis verzending bij Voordeligscheren

Het leuke van Voordeligscheren.nl is dat ze altijd op heel veel artikelen hoge kortingen hebben. Ondanks dat je altijd wel aanbiedingen kunt shoppen is de verzending bij brievenbuspost helemaal gratis. De GRATIS VERZENDING geldt ook voor de Gillette Fusion 5 navulling, wacht dus niet te lang en bestel hem nu met korting en gratis verzending.