Weer 3 nieuwe aanbiedingen bij De Online DrogistBij De Online Drogist zijn er weer 3 nieuwe aanbiedingen live gegaan die je ook deze keer zeker niet mag missen. De aanbiedingen zijn namelijk echt spectaculair en zeer zeker de moeite waard. Waar wacht je dus op, lees snel verder en bekijk wat de nieuwe aanbiedingen zijn. Iedereen kent De Online Drogist inmiddels wel en weet dat zij heel veel gave aanbiedingen hebben. Iedere week weer komen ze met nieuwe aanbiedingen die jij niet mag missen. Ook deze week komen ze weer met 3 nieuwe aanbiedingen, meer over deze aanbiedingen lees je hieronder.

Nu minimaal 40% korting op Waterwipes

Meestal is het zo dat je maximaal zoveel korting kunt krijgen echter bij deze aanbieding krijg je minimaal 40% korting en dus is dit direct een goede reden om te profiteren. Je krijgt namelijk deze korting op WaterWipes, dit zijn babydoekjes en snoetendoekjes. Wanneer jij dus net ouder ben geworden is dit natuurlijk een geweldige aanbieding want je kunt hier een hoop geld mee besparen en dat wilt uiteindelijk iedereen. Het gaat totaal om 7 artikelen waar je nu een korting op kunt krijgen. Wacht dus niet langer en bekijk nu snel het aanbod en profiteer direct van deze korting. Deze aanbieding is geldig t/m 13-09-2020 en je kunt hem hier vinden.

Tot 20% korting op Just For Men

Alle mannen opgelet, deze aanbieding is er speciaal voor jullie. Bij De Online Drogist krijg je nu namelijk tot 20% korting op haarkleuring voor mannen. Het voordeel van Just For Men is dat het alleen de grijze haren aanpakt en dat zorgt voor een natuurlijke look. De grijze haren worden vervangen door een kleur die overeenkomt met natuurlijke haarkleur. Goed om te weten is dat het heel gemakkelijk is aan te brengen en daarnaast ook nog eens tot wel 6 weken blijft zitten. Wanneer de grijze uitgroei weer verschijnt wordt het tijd om het weer te gebruiken. Je kunt t/m 13-09-2020 gebruik maken van deze aanbieding! Wil je dit? Dan kun je hem hier vinden!

Nu 15% korting op Khadi natuurlijke haarkleuring

Wil jij je haar gaan verven? Dan is de haarkleuring van het merk Khadi een echte aanrader. Het gaat hier namelijk om 100% natuurlijke vegan haarkleuring op basis van hennapoederHet is dus echt een natuurlijk product en dat is altijd goed. Daarnaast is de kwaliteit van deze haarverf ook nog eens super groot, een goede reden dus om hier gebruik van te maken. Zeker aangezien je er nu ook nog eens 15% korting op krijgt. Zo wordt het in één keer heel erg interessant om gebruik te maken van deze geweldige aanbieding. Deze gave deal is geldig t/m 30-09-2020, wil je hiervan profiteren dan kun je de aanbieding hier vinden.