Aanbiedingen van Beekse Bergen - Vakantiepark en Safari Resort

In Beekse Bergen is er voor elk wat wils. Je kan er een dag komen voor een safari, blijf je liever een week kamperen of boek je liever een huisje. Het kan allemaal bij Beekse Bergen - Vakantiepark en Safari Resort.

Dagtickets

Wil je op safari of komen spelen? Waar je ook voor kiest, bij Beekse Bergen wordt het een dag om nooit te vergeten. Koop je dagtickets voordelig online of kies voor een combi-ticket voor nóg meer plezier. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar Beekse Bergen en volwassenen profiteren van leuke aanbiedingen. Ontdek het uitgebreide aanbod aan arrangementen en prijzen.

Abonnementen

De natuur zit vol ontdekkingen. Kom eindeloos genieten met een voordelige Beekse Bergen Pas of bezorg je vrienden, familie of collega's de dag van hun leven met de verrassend leuke cadeaucheques!

Op safari in Beekse Bergen

Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen.

Spelen in Beekse Bergen

Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als ouder heerlijk bijkomen op het zandstrand. Met het hele gezin genieten!

Overnachten in Beekse Bergen

Combineer je dagje uit in Beekse Bergen met een overnachting in één van de verrassend leuke accommodaties zodat jij niets mist van de indrukwekkende natuur en wilde dieren. Overnacht in het Safari Resort als je wil slapen tussen de wilde dieren of verblijf in het vakantiepark en geniet van de prachtige bosrijke omgeving.

Organiseren in Beekse Bergen

Beekse Bergen is een unieke locatie voor groepsactiviteiten, festivals en evenementen, zakelijke afspraken, kinderfeestjes, schoolreisjes en meer. Ontdek de vele mogelijkheden in onze verrijkende natuur tussen de wilde dieren. Verrassend, leerzaam en indrukwekkend voor jong en oud.

Hieronder staat een selectie aanbiedingen van Beekse Bergen. Niet voor jou? Kijk dan op de site van Beekse Bergen voor nog meer aanbiedingen. Of bestel je tickets met korting!

Bekijk Beeksebergen.nl

Actuele aanbiedingen Beekse Bergen - Vakantiepark en Safari Resort

€ 882.00

Verblijf met een grote groep in de ruime en luxe Groepslodge, met uitzicht op de meest bijzondere dieren. Samen genieten van een uniek verblijf!
Bekijk op Beekse Bergen

€ 1026.00

De Groepsjungalow giraf is een ruime, vrijstaande bungalow en is de ideale accommodatie voor grote families of vriendengroepen.
Bekijk op Beekse Bergen

€ 589.00

Overnacht met het hele gezin in een kindvriendelijke Kidslodge. Een bijzonder verblijf waar kinderen hun ogen uitkijken en niet uitgespeeld raken.
Bekijk op Beekse Bergen

€ 1250.00

Geniet van alle luxe die een Lodge te bieden heeft en word wakker met een indrukwekkend uitzicht over de uitgestrekte savanne of leeuwenvlakte.
Bekijk op Beekse Bergen

€ 541.00

Luxe vrijstaande en gethematiseerde 6 persoons bungalow gelegen in bosrijke omgeving
Bekijk op Beekse Bergen

€ 671.00

De Chalet Plus is een ruime en compleet ingerichte stacaravan die geschikt is voor vier volwassenen enéén kind van 3 t/m 11 jaar.
Bekijk op Beekse Bergen

€ 1252.00

De Groepsjungalow Plus is een luxe, rustig gelegen bungalow voor 16 personen en is perfect voor een gezellige familie- of groepsvakantie.
Bekijk op Beekse Bergen

€ 797.00

Een Kidsjungalow (met bad of douche) is een unieke vrijstaande bungalow die beschikt over een tuintje met hek, een kinderstoel, bolderkar en een kinderbox.
Bekijk op Beekse Bergen

€ 1132.00

Overnacht op grote hoogte tussen de bomen in de unieke boomhut, met uitzicht op de savanne. Een droomverblijf in de natuur voor het hele gezin.
Bekijk op Beekse Bergen

€ 1774.00

Kom volledig tot rust in de ruime en luxe Lodge Plus. Geniet van de indrukwekkende natuur en slaap tussen wilde dieren. Een unieke ervaring.
Bekijk op Beekse Bergen

€ 1592.00

De unieke Jungalow zebra, giraf of luipaard is een vrijstaande bungalow en is gelegen in een bosrijke omgeving, dichtbij het grote Victoriameer.
Bekijk op Beekse Bergen