Aanbiedingen van Belvilla

Met een Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla die jou een onvergetelijke vakantie bezorgt: ze hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport.

Populaire vakantiebestemmingen

We hebben meer dan 35.000 unieke en luxe vakantiehuizen op geweldige locaties in 24, voornamelijk Europese, landen. Unieke vakantiehuizen met regio typische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Bijvoorbeeld authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, met z'n tweeën of voor een grote groep. Je vind ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen!

Al 240.000 klantbeoordelingen

Jaarlijks verblijven ruim 500.000 gasten uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één villa van Belvilla. Staan hier geen actuele aanbiedingen, kijk dan op de site van Belvilla.nl voor de mooiste villa's en wie weet nog een interessante Last Minute of andere aanbieding.

Bekijk de villa's