De Ben aanbiedingen voor Sim Only en Abonnementen met toestel

Aanbiedingen van Ben

Wanneer je opzoek bent naar een goedkope aanbieder voor een Sim Only abonnement of abonnement met toestel zit je goed bij Ben. Het voordeel van een abonnement afsluiten bij Ben is dat ze gebruik maken van het Betrouwbare T-Mobile netwerk. Zo ben jij verzeker van overal goed bereik en internet. 

Ben aanbiedingen altijd weer super interessant

Bij Ben vind je niet alleen Ben abonnementen met toestel maar ook Sim Only Ben aanbiedingen. Waar je ook naar opzoek bent, bij Ben ga je het zeker vinden het is dus zeker de moeite waard om bij Ben te kijken. Zeker wanneer jij gek bent van aanbiedingen zit je goed bij Ben. Zij hebben namelijk altijd wel enkele mooie aanbiedingen, jij kunt gemakkelijk kijken welke aanbieding bij jou past.

Ben (opnieuw) het best getest

Ieder jaar worden alle netwerken getest en wordt er bepaald welk netwerk het beste en snelste is. Het netwerk van T-Mobile waar Ben op draait is niet alleen het beste Netwerk van Nederland, nee dit netwerk is het beste van heel Europa. Dit is uit de test van P3 gebleken. Wanneer je nu dus aan abonnement neemt bij Ben ben je verzeker van snel, stabiel en een betrouwbaar netwerk.

Sluit een mobiel abonnement bij Ben af met supersnel 4G internet

Of je nu een abonnement met of zonder toestel afsluit, er is altijd één ding heel belangrijk en dat is het internet. Omdat wij steeds meer op het internet doen en snelheid gewend zijn wil je ook op je telefoon een razendsnelle verbinding hebben. Aangezien het netwerk van T-Mobile zo betrouwbaar is kun je Supersnel 4G internetsnelheid verwachten. Zoek je dus snel internet, sluit dan een telefoon abonnement van Ben af.

Ben Sim Only abonnement met gratis nummerbehoud

Als jij de overstap maakt naar een SimOnly abonnement van Ben en je hebt al jaren lang het zelfde nummer, dan wil je deze waarschijnlijk behouden. Waar je vaak geld moet betalen om je huidige nummer te behouden is nummerbehoud bij Ben helemaal gratis. Als je kiest voor een Sim Only abonnement van Ben dan kan je daarnaast elke maand gratis je bundel wijzigen. Heb jij volgende maand dus meer MB's nodig, pas dit dan gemakkelijk aan, andersom is ook mogelijk.

Bezoek de site van Ben

Actuele aanbiedingen Ben

200 minuten sms 1000 MB 4G

€ 3.00

200 minuten/sms + 1000 MB 4G
Bekijk op Ben
200 minuten sms

€ 6.50

200 minuten/sms
Bekijk op Ben
onbeperkt minuten sms

€ 10.50

onbeperkt minuten/sms
Bekijk op Ben
200 minuten sms 2500 MB 4G

€ 5.00

200 minuten/sms + 2500 MB 4G
Bekijk op Ben
onbeperkt minuten sms 5000 MB 4G

€ 7.00

onbeperkt minuten/sms + 5000 MB 4G
Bekijk op Ben
200 minuten sms 7500 MB 4G

€ 3.00

200 minuten/sms + 7500 MB 4G
Bekijk op Ben
onbeperkt minuten sms 7500 MB 4G

€ 7.00

onbeperkt minuten/sms + 7500 MB 4G
Bekijk op Ben
200 minuten sms 5000 MB 4G

€ 5.00

200 minuten/sms + 5000 MB 4G
Bekijk op Ben
onbeperkt minuten sms 2500 MB 4G

€ 7.00

onbeperkt minuten/sms + 2500 MB 4G
Bekijk op Ben

Inmiddels is hij al enige tijd op de markt, echter is hij vanaf heden ook verkrijgbaar bij Ben. We hebben het hier over de iPhone SE model 2020, dit is de opvolger van de iPhone SE uit 2016 en dus direct een stuk beter. Sluit nu een voordelig abonnement af bij Ben met de iPhone SE.
iPhone SE met abonnement
Wanneer je nu een mobiel abonnement neemt voor de iPhone 7 bij Ben, dan krijg je € 48,- voordeel. Dan is nog eens een mooie mobiele abonnement aanbieding van Ben. Sluit daarom vandaag nog een abonnement af en profiteer.
iPhone 7 met € 48,- korting
Iedereen weet dat ze bij Ben niet altijd als eerste het nieuwste toestel hebben en dat blijkt ook nu weer. Echte wat ze wel hebben is altijd superscherpe deals bij Ben zoals nu met de iPhone XR, je kunt nu heel goedkoop een abonnement afsluiten.
Nieuw bij Ben de iPhone XR
Steeds meer mensen sluiten een Sim Only abonnement af en dat is niet voor niks. Met een Sim Only abonnement van Ben ben je namelijk heel voordelig uit en krijg je nu ook nog eens tot 2000MB gratis. Stap nu gemakkelijk over naar Ben.
Ben tot 2000MB gratis