Maak een afspraak voor een gratis hoortest bij Beter Horen

Aanbiedingen van Beter Horen

Je gehoor is van groot belang en dus wil je ook dat dit goed is. Wanneer je minder begint te horen dan is het slim om je oren te laten testen. Bij Beter Horen kun je een gratis professionele hoortest laten doen.

Hoe werkt een hoortest?

Een hoortest bij Beter Horen duurt ongeveer 30 minuten, vooraf aan de hoortest zal de audicien je enkele vragen stellen. De hoortest is bedoeld om te kijken hoe het met jouw gehoor gesteld is.

Doe de hoortest gratis en vrijblijvend bij Beter Horen

Een hoortest bij Beter Horen is helemaal gratis, mocht hieruit blijken dat jouw gehoord achteruit gaat kun je vervolg stappen ondergaan. Zo kun je een vervolgafspraak maken om te kijken naar een hoortoestel die het meest geschikt is voor jou. Hierbij wordt direct meer verteld over de eventuele vergoedingen.

Beter Horen heeft meer dan 200 vestigingen

Je snapt vast en zeker wel dat je online geen gehoortest kunt doen, hiervoor moet je naar een van de winkels van Beter Horen. Echter kun je wel gemakkelijk en snel online een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging. Doordat Beter Horen meer dan 200 vestigingen heeft is er altijd wel een Beter Horen winkel bij jou in de buurt. Maakt nu snel online en afspraak en laat jouw gehoor testen.