Maak een afspraak voor een gratis hoortest bij Beter Horen

Aanbiedingen van Beter Horen

Je gehoor is van groot belang en dus wil je ook dat dit goed is. Wanneer je minder begint te horen dan is het slim om je oren te laten testen. Bij Beter Horen kun je een gratis professionele hoortest laten doen. Jaarlijks maken duizenden mensen hier dan ook gebruik van. Wij van Top-aanbiedingen snappen dit wel, want als je gehoor minder wordt is dat gewoon heel vervelend. Jij wil dan wel weten of dit ook echt het geval is. Door de hoortest van Beter Horen uit te voeren weet je hoe het ervoor staat met je gehoor. Hoor jij de laatste tijd dus minder? Maak dan nu snel online een afspraak.

 

Hoe werkt een hoortest?

Een hoortest bij Beter Horen duurt ongeveer 30 minuten, vooraf aan de hoortest zal de audicien je enkele vragen stellen. De hoortest is bedoeld om te kijken hoe het met jouw gehoor gesteld is. Mocht je gehoor inderdaad verslechterd zijn, dan kun je samen met de audicien op zoek naar een oplossing. Hierbij moet je denken aan een gehoorapparaat. Door daar gebruik te maken kun jij weer beter horen en dat is natuurlijk precies wat jij wilt. Wacht daarom ook niet langer en maak vandaag nog die afspraak. Hoe eerder je er bij bent hoe eerder jij weer alles weer kunt horen.

Doe de hoortest gratis en vrijblijvend bij Beter Horen

Een hoortest bij Beter Horen is helemaal gratis, mocht hieruit blijken dat jouw gehoord achteruit gaat kun je vervolg stappen ondergaan. Zo kun je een vervolgafspraak maken om te kijken naar een hoortoestel die het meest geschikt is voor jou. Hierbij wordt direct meer verteld over de eventuele vergoedingen. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en wat zij voor jou kunnen betekenen. Ben jij goed verzekerd, dan dekt jouw verzekering vaak ook een gedeelte of zelfs alles.

Beter Horen heeft meer dan 200 vestigingen

Je snapt vast en zeker wel dat je online geen gehoortest kunt doen, hiervoor moet je naar een van de winkels van Beter Horen. Echter kun je wel gemakkelijk en snel online een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging. Doordat Beter Horen meer dan 200 vestigingen heeft is er altijd wel een Beter Horen winkel bij jou in de buurt. Maakt nu snel online en afspraak en laat jouw gehoor testen.