Maak vandaag nog bezwaar voor je WOZ-waarde bij Bezwaarmaker.nl

Aanbiedingen van Bezwaarmaker.nl

Heb jij een eigen woning en heb je het gevoel dat je WOZ-waarde veel te hoog is. Dan kan je gratis bezwaar maken bij Bezwaarmaker.nl. Het mooie hiervan is dat jij als particulier hier niks voor betaald. Wanneer het bezwaar door de gemeente wordt geaccepteerd betaald jouw gemeente de kosten voor het bezwaar.

Indien het bezwaarschrift wordt afgewezen neemt Bezwaarmaker.nl de kosten op zich, met andere woorden no cure no pay bij Bezwaarmaker.nl. De gemiddelde besparing op een woning die Bezwaarmaker.nl realiseert is € 272,-.

Jarenlange ervaring en prettig samenwerken

In 2009 is Bezwaarmaker.nl gestart, daarvoor hadden de eigenaren 5 jaar lang ervaring bij gemeentes om de bezwaarschriften te behandelen. Door deze ervaring weten zij precies hoe ze een bezwaarprocedure zo effectief mogelijk kunnen starten. Bij Bezwaarmaker weten ze dus exact hoe ze dit moeten aanpakken. Vele mensen met een woning maken geen bezwaar tegen een te hoge WOZ-waarde, maar een te hoge WOZ-waarde kost jaarlijks tussen de €63,- en € 2.538,-. Het is dus zeker de moeite waard om bezwaar te maken.

Gratis voor particulieren en kosten voor bedrijven

Ben jij een particulier en wil je bezwaar maken voor je woning, dan hebben wij goed nieuws. Je kunt dit namelijk gratis doen bij Bezwaarmaker.nl. Heb jij een bedrijfspand waar je bezwaar voor wilt maken, dan betaal je 30% op de besparing onroerendezaakbelasting. De gemiddelde besparing voor een bedrijfspand is wel € 381,-. Heb jij meerdere panden, ook dan betaal je 30% op de besparing onroerendezaakbelasting. Het mooie is wel dat er gemiddeld € 737,- wordt bespaard.

Wacht niet langer en maak vandaag nog bezwaar bij Bezwaarmaker.nl en bespaar hiermee jaarlijks vele euro's.