Open veilig een spaarrekening bij Bigbank die wel rendeert

Aanbiedingen van Bigbank

Tegenwoordig krijgen we bij de Nederlandse banken helaas zo goed als geen rente meer op onze spaarrekening. Dit is natuurlijk erg jammer, want juist dat was een klein extra zakcentje. Gelukkig zijn er in het buitenland enkele banken die wel nog spaarrente geven en waar je als Nederlander gewoon een spaarrekening kunt openen. Eén van die banken is Bigbank, zij zijn een Europese bank die in meerdere landen actie is waaronder in Nederland. Echter zet jij je geld op een buitenlandse spaarrekening, hierdoor krijg jij minimaal 1% rente en maximaal 1,5% rente. Dit is veel meer als dat je in Nederland krijgt. Wel moet je minimaal € 1000,- storten om een spaarrekening te kunnen openen bij Bigbank. Uiteraard krijg je wel direct rente over deze € 1000,-.

 

Met Bigbank behaal je weer rendement

Als je bij een andere bank een spaarrekening gaat openen dan doe je dit omdat daar het rendement beter is. Bij Bigbank is het rendement zeker een stuk hoger dan bij je lokale bank. Je hebt daarom bij Bigbank de volgende voordelen:

  • Aantrekkelijk renteaanbod waarbij de rente jaarlijks automatisch wordt uitbetaald naar je Nederlandse tegenrekening
  • Keuze uit gegarandeerd termijn sparen of flexibel sparen
  • Geen beheer- en service kosten

Door alle bovenstaande voordelen is het rendement van Bigbank super hoog ten opzichte van de andere Nederlandse banken. Het is dus zeker het overwegen waard om een spaarrekening te openen bij deze Europese bank en zo weer geld te verdienen met jouw spaargeld.

Niet alleen Rendement maar ook zekerheid bij Bigbank

Wij van Top-aanbiedingen horen je het nu al denken, is mijn geld wel veilig bij Bigbank. Daarop kunnen wij zeggen ja dat is het. Door de Depositogarantiestelsel wordt je geld tot € 100.000,- per persoon gedekt volgens de Europese richtlijnen.

  • De Estse staatsschuld is één van de laagste in de EU (8,8 BBP)
  • Gecertificeerde beveiliging op de website (d.m.v. TLS encryptie protocollen)
  • Het kapitaal van Bigbank is bijna driemaal hoger dan de Europese regels voorschrijven

Zo zie je maar, bij Bigbank is jouw geld zeker veilig en dat met ook nog eens een mooi rendement. Wil jij dus geld verdienen op je spaargeld? Open dan nu een spaarrekening met rendement en zekerheid en profiteer weer van rente.

Bigbank is super eenvoudig, iedereen kan een spaarrekening openen

Heb jij je geld op een buitenlandse spaarrekening staan dan wil je natuurlijk weten hoe het ervoor staat. Alles moet dus eenvoudig werken, zowel bij het openen van een rekening als bij het beheren ervan. Gelukkig is dit bij Bigbank allemaal goed geregeld.

  • Professionele en Nederlandstalige klantenservice
  • Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website
  • Geheel online, eenvoudig en kosteloos een deposito openen

Dus ben jij inmiddels overtuigd en wil jij ook weer dat je spaargeld rendeert? Neem dan nu een spaarrekening bij Bigbank en start direct met het profiteren van een hoge rente. Wil jij dus ook hoge spaarrentes? Meld je dan nu aan bij Bigbank.