Meld je aan bij Bitvavo en start vandaag nog met het traden van Cryptomunten

Aanbiedingen van Bitvavo

Cryptomunten, het kan haast niet anders dan dat jij minimaal één munt kent. Namelijk de Bitcoin, dit is de grootste en bekendste munt die er is. Maar naast de Bitcoin zijn er nog heel veel andere Cryptomunten en komen er regelmatig nieuwe munten bij. Wil jij gaan handelen in Cryptomunten? Dan kan dat online bij Bitvavo, zij zijn één van de betere exchange in Nederland. Inmiddels hebben al heel veel mensen zich aangesloten bij Bitvavo en dat kunnen wij van Top-aanbiedingen wel begrijpen. Ze hebben namelijk een zeer overzichtelijke app en een mooi aanbod aan verschillende coins. Hierdoor heb je een ruime keuze en kun jij je inleg dus mooi spreiden. Want uiteindelijk wil je jouw risico natuurlijk beperken.

 

Ruim 60 verschillende Cryptomunten bij Bitvavo

Bij Bitvavo zijn ze constant bezig met groeien, het uiteindelijke doel is dan ook dat jij bij hen zoveel mogelijk verschillende munten kunt traden. Inmiddels hebben ze ruim 60 verschillende Cryptomunten. Je kunt dus wel zeggen dat je er een zeer uitgebreide keus hebt. Regelmatig komen er weer nieuwe munten bij waardoor jij weer andere munten kunt gaan kopen. Uiteraard is het wel aan te raden om van tevoren je eerst in te lezen in de coin die jij wilt gaan kopen. Want er zijn zoveel verschillende munten die het lang niet allemaal gaan redden. Wel goed om te weten is dat je bij Bitvavo zeer lage transactiekosten betaald, hierdoor is het niet alleen een goed, maar ook voordelig platform. Een goede reden dus om nu snel een trading account te openen.

Welke bekende Cryptomunten kun je bij Bitvavo kopen?

Er zijn heel veel verschillende munten en dus ook heel veel verschillende meningen. Wij van Top-aanbiedingen hebben daarom gekeken naar enkele munten die zeer veel gekocht worden. Let op: Dit is geen advies en geheel op eigen risico. Zoals al eerder benoemd is de Bitcoin een zeer grote Cryptomunt die eigenlijk iedereen wel in zijn portfolio zou moeten hebben. Dit ondanks dat de huidige waarde als zeer hoog is. Er wordt namelijk nog veel meer van deze munt verwacht. Andere munten die zeer zeker de moeite waard zijn en die je kunt kopen bij Bitvavo zijn Ripple (XRP), Holo (HOT), Pundi X (NPXS), Cardano (ADA), Ethereum (ETH), VeChain Thor (VET) en Zilliga (ZIL). Uiteraard zijn er nog veel meer munten te krijgen, maar hou deze zeker in de gaten als jij je gaat aanmelden bij Bitvavo.

Is Bitvavo een betrouwbare exchange?

Jazeker zijn ze dit, jij kunt hier Cryptomunten handelen zonder je zorgen te hoeven maken. Ze worden dan ook de hun gebruikers zeer positief beoordeeld. Neem bijvoorbeeld de beoordelingen bij Trustpilot, al ruim 5.000 mensen hebben de moeite genomen een review te schrijven over Bitvavo. Daarmee scoren ze een gemiddelde van een 8,8 als cijfer en dat is natuurlijk iets waar ze trots op zijn. Wil jij dus traden zonder zorgen? Dan kan dat bij Bitvavo. Ook goed om te weten is dat je bij hen kunt betalen met iDeal, dit is dus ook helemaal gratis. Ook verlopen financiële transacties bij deze broker 100% veilig dankzij de SSL-versleuteling. Wacht dus niet langer en neem nu een account bij Bitvavo en start vandaag nog met traden.

Let op: Beleggen brengt risico's met zich mee, je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen.