Melitta Volautomaat espressomachine E-957-103 voor € 379,-

Start jij de dag ook graag met een kop koffie? Dan is de Melitta volautomatisch espressomachine E-957-103 echt iets voor jou. Dit is nu een Black Friday aanbieding bij Lidl en dus koop je hem voor maar € 379,-. Dat betekent nu tijdelijk € 170,- korting. Dit is natuurlijk geweldig want nu kun jij heerlijk genieten van een heerlijke bak Koffie. Ga daarom nu snel naar de website van de Lidl en profiteer van deze te gekke Black Friday aanbieding. Deze gave aanbieding is geldig vanaf maandag 23 november 2020.

Bestel de Melitta espressomachine E-957-103 met korting

Een nieuwe koffiemachine kopen is altijd super lekker natuurlijk, want je weet dat je dan iedere dag kunt opstaan met een lekker bakkie koffie. Ga daarom nu snel naar de website van Lidl en bestel hem voordelig met korting.

  • Dit koffiezetapparaat met automatische maalhoeveelheidsregeling biedt constant optimaal koffiegenot
  • De koffiesterkte is 3-voudig verstelbaar en het apparaat heeft automatische reiniging, ontkalking en een spoelprogramma
  • Met RVS lekbak, stalen koffiemaler (instelbaar in 3 standen), bekerhouder voor het voorverwarmen van kopjes, display met rode LED-symbolen en een uitneembaar waterreservoir (1,2 l)