Bloem! iemand verrassen? Bestel een bos bloemen in de aanbieding

Aanbiedingen van Bloemenzaak.nl

Bloem! is een groot bedrijf op gebied van bloemen. Wanneer je Bloem! niet kent, ken je misschien wel de webwinkel Bloemenzaak.nl. Dit is beide hetzelfde bedrijf, echter noemen ze het Bloem!. Bloem! is onderdeel van het moederbedrijf Fleurtiek. Dit is een vrolijke bloemenwinkel in Amsterdam, door de snelle groei werd er al snel een tweede winkel geopend op Schiphol. Als sinds 1994 zijn ze online te vinden en kun jij gemakkelijk je bloemen bestellen. Bloem! is een echt familie bedrijf, de zoon en dochter van de oprichters hebben inmiddels de leiding over Fleurtiek. Door alle jaren die ze aan ervaring hebben weten ze bij Bloem! precies waar ze de beste bloemen voor jou kunnen bestellen.

Ma-za voor 14:00 uur besteld? Zelfde dag bezorgd

Wat een service leveren ze bij Bloem!, bestel jij namelijk vandaag voor 14:00 uur dan heb jij de bestelling dezelfde dag nog in huis. Zo snel kan het gaan bij Bloem!. Bloemenzaak.nl is perfect voor wanneer je bloemen cadeau wilt doen of wanneer jij jezelf eens wilt verwennen. Het aanbod met bloemen bij Bloem! komen iedere dag vers van de veiling, verser dan dit is dus gewoon weg niet mogelijk. De bezorging voor bloemen gebeurt in heel Nederland. Ben jij dus op zoek naar een mooi cadeau voor iemand, bijvoorbeeld voor een verjaardag, Moederdag, Valentijnsdag of een ander mooi moment, dan bestel je dit bij Bloem!.

Bloemen en planten koop je online bij Bloem!

Ben jij op zoek naar bloemen of planten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan is het slim om het nu te bestellen bij Bloem! dit is namelijk de bloemenzaak van Nederland. Door de jarenlange ervaring weten ze precies wat jij zoekt en dus hebben ze altijd een mooi aanbod. Wanneer je geen vaas hebt of je geeft het boeket cadeau, dan kun je gemakkelijk een vaas mee bestellen. Deze zijn goed betaalbaar bij Bloem! en het ontvangen van een cadeau wordt zo nog leuker. Vind je het zonde om bloemen te kopen omdat deze vaak maar 1 tot 2 weken blijven staan, dan kun je ook kiezen voor planten. Bij Bloem! hebben ze verschillende planten in het aanbod zitten, deze planten blijven uiteraard langer staan en dat is dus een groot voordeel.

Wacht dus niet langer, bekijk vandaag nog de beste aanbiedingen, deals en kortingen bij Bloem!. Zo kun jij heel voordelig iemand gaan verrassen met een mooi boeket of een gave plant.

Bezoek Bloem!

Actuele aanbiedingen Bloem!

€ 16.95

Wauw, dit boeket is echt een plaatje! Wil je iemand feliciteren, opvrolijken of bedanken? Dan is dit boeket het perfecte cadeau. Door de opvallende en kleurrijke bloemen in plukstijl, vrolijkt dit boeket iedereen op. (excl. vaas)
Bekijk op Bloem!

€ 19.95

Een blik op dit boeket zorgt gelijk voor een stralende dag! Of het buiten nu regent of de zon schijnt, dit boeket zorgt dat iedere dag stralend is. Wie verras jij? Excl. vaas.
Bekijk op Bloem!

€ 19.95

Als je een boeket zoekt om iemand te feliciteren dan kies je dit mooie felicitatieboeket. O.a. geschikt voor een verjaardag, pensioen of de sleutel van een nieuwe woning. Dit boeket is een unieke verrassing voor een onvergetelijk moment. (excl. vaas)
Bekijk op Bloem!

€ 22.50

Een liefdevol herfstboeket in prachtige rozen tinten opgemaakt.
Bekijk op Bloem!

€ 2.50

Prachtige lange roze rozen. Vanaf 7 tot 100 stuks leverbaar. excl. vaas
Bekijk op Bloem!

€ 39.95

Hoera, er is een meisje geboren! De kersverse ouders feliciteer je met dit mooie roze geboorte boeket. De kleine meid geef je een schattig roze Nijntje cadeau, waarmee ze straks lekker kan gaan knuffelen. Hoogte van Nijntje is 27 cm.

Bekijk op Bloem!

€ 27.50

Dit luxe herfstboeket straalt veel warmte uit met haar prachtige herfsttinten.
Bekijk op Bloem!

€ 24.95

Iedere (schoon)moeder verdient het om eens lekker verwend te worden. Met dit boeket verwen je haar nog eens extra. Wat zal ze blij verrast zijn als de bezorger met dit boeket aanbelt. (excl. vaas)
Bekijk op Bloem!

€ 2.50

Prachtige lange rode rozen. Vanaf 7 tot 100 stuks leverbaar.
Bekijk op Bloem!