De nieuwe iPhone 12 is het nieuwste toestel van AppleOp dinsdag 13 oktober 2020 heeft Apple de nieuwe iPhone 12 bekend gemaakt en het gaat dit keer om maar liefst 4 nieuwe toestellen namelijk de iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Lees er hier alles over en bestel hem direct. Wanneer Apple de nieuwe iPhone onthult weet je gewoon zeker dat je weer iets geweldigs te zien krijgt. Dit was dan ook zeker het geval en wij van Top-aanbiedingen zijn hier toch wel heel blij om geworden. Ze hebben bij Apple namelijk vier geweldige toestellen gelanceerd, de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro zijn te bestellen vanaf vrijdag 16-10-2020 14:00 uur. Voor de iPhone Mini en de iPhone Pro Max moet je iets langer wachten, deze zijn te bestellen vanaf 06-11-2020 14:00 uur. Het is dus afhankelijk van welk toestel jij wilt om te bepalen wanneer je hem kunt bestellen. Weet jij dus welk toestel je wilt hebben, dan weet je ook vanaf wanneer jij hem kunt bestellen.

De iPhone 12 mini is de kleinste, dunste en lichtste 5G telefoon ter wereld

Tegenwoordig zagen we de smartphones steeds groter en groter worden en dat terwijl steeds meer mensen juist liever een iets kleiner model zouden willen. Apple heeft dit ook gemerkt en komt nu met de Apple iPhone 12 mini. Dit toestel is de kleinste, dunste en lichtste 5G-toestel ter wereld. Wil jij dus een toestel die het beste van het beste levert en daarnaast ook nog eens compact is? Dan is de iPhone 12 mini een echte aanrader voor jou. Dit geweldige toestel gaat slechts € 809,- kosten en iedereen die vaker een iPhone heeft weet dat dit echt super voordelig is. Heb jij dus een kleiner budget of wil je gewoon een kleiner toestel hebben, dan is dit het toestel dat jij gewoon moet hebben.

De iPhone 12 is lichter en dunner dan zijn voorganger

De standaard iPhone 12 heeft toch ook echt wel diverse voordelen ten opzichte van de eerdere iPhone 11. Zo is de nieuwe iPhone 12 11% dunner, 15% kleiner en 16% lichter. Hierdoor houdt hij nog lekkerder in de hand en wordt appen en bellen nog makkelijker. De iPhone 12 heeft een scherm met een grote van 6,1" en heeft vrijwel geen randen waardoor je echt een super groot en mooi beeldscherm hebt. Dit geweldige toestel is nu tijdelijk verkrijgbaar voor maar € 909,- en ook dat is voor de iPhone toch wel heel erg voordelig. Wanneer jij op zoek bent naar een nieuw toestel dan doe je er echt goed aan om dit toestel te kopen. Hij is namelijk echt voorzien van het nieuwste van het nieuwste en heeft daarnaast ook nog eens een opvallend strak design. Zeker wanneer je een echte Apple Fan bent moet je dit toestel gewoon hebben.

De iPhone 12 en iPhone 12 mini hebben diverse eigenschappen gemeen

Goed om te weten is dat de iPhone 12 en 12 mini de goedkopere toestellen zijn die Apple deze keer uitbrengt. Ze hebben dan ook heel veel dingen gemeen. Zo zijn ze beide sneller dan snelst en dat komt omdat je deze toestellen kunt gebruiken op het 5G netwerk. Ze zijn voorzien van de A14 Bionic, dit is de snelste chip in een smartphone. Door het prachtige OLED-display van rand tot rand heb jij een haarscherp beeldscherm. Doordat deze toestellen voorzien zijn van een Ceramic Shield zijn ze tot wel 4x beter beschermd bij een val. De camera's zijn allemaal voorzien van nachtmodus zodat jij 24/7 de mooiste foto's kunt maken. De randen van de iPhone 12 en iPhone 12 mini zijn voorzien van hoogwaardig aluminium wat zorgt voor een extra strak design.

Ze zijn beide verkrijgbaar in 5 frisse kleuren zodat er altijd wel een kleur is die goed bij jou past. Ook is je smartphone super snel opgeladen, dit komt omdat de magneten altijd meteen op hun plek zitten en daardoor het draadloos opladen nog sneller gaat. Dit toestel is direct voorzien van iOS 14 dat voorzien is van allemaal nieuwe widget en heel veel voordelen waardoor jouw toestel nog gemakkelijker en beter werkt.

De iPhone 12 Pro en 12 Pro max een grote sprong voorwaarts

Wil jij nog net iets minder rand en juist meer scherm? Dan is de iPhone 12 Pro of de iPhone 12 Pro max een echte aanrader voor jou. Deze toestellen hebben namelijk een ultra dunne rand en dat merk je echt. De iPhone 12 Pro Max heeft een beeldscherm van 6,7"en die van de iPhone 12 Pro is 6,1". Het beeldscherm is gemaakt van Ceramic Shield, dit is sterker dan welke smartphone-glas dan ook. Dit is natuurlijk geweldig want je beeldscherm is toch altijd wel weer heel kwetsbaar. Daarnaast zijn de pro varianten waterbestendig volgens IP68-norm. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren Oceaanblauw, goud, zilver en grafiet. Uiteraard hebben ze beide de mogelijkheid om gebruik te maken van het 5G netwerk, hiermee heb jij ultra snel internet en dat is precies wat jij wilt hebben.

Leuk om te weten is dat de iPhone 12 Pro en de 12 Pro max voorzien is van Lidar-technologie, dit gebruikt NASA voor zijn volgende missie naar Mars. Met de iPhone kun van jouw ruimte een dieptekaart maken dat dusdanig snel en nauwkeurig werkt met AR-apps. Zo tover jij je kamer in een levensecht regenwoud, maar je kunt ook kijken hoe die sneakers je zullen staan voor je ze bestelt. Daarnaast hebben de camera's een grote update gekregen, hierdoor kun je echt levensechte foto's maken met de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Bekijk hieronder de promotie video van de iPhone 12 Pro.

Kortom de nieuwe iPhone 12 serie is meer dan de moeite waard

We hebben nu alle 4 de nieuwe toestellen besproken. Wij van Top-aanbiedingen zijn overtuigd en de iPhone 12 staat dan ook zeker op ons verlanglijstje. Als Apple fan moet je natuurlijk wel de nieuwe iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro of de iPhone 12 Pro Max willen hebben. Zoals eerder aangegeven kun je de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro al bestellen vanaf 16-10-2020. Uiteraard zullen wij bekend maken waar je de beste deals kun vinden voor de nieuwe toestellen. Goed om te weten is dat je ze direct a.s. vrijdag kunt bestellen bij bedrijven als KPN, Tele2, T-Mobile, Mobiel.nl en Amac. Zodra alle deals bekend zijn kun je er 3 hieronder vinden en de andere actie kun je vinden op de volgende pagina! Goed om te weten is dat er deals te vinden zijn voor zowel één smartphone met abonnement als het kopen van een los toestel. Zo kun jij zelf kiezen wat het beste bij jou past. Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat jij a.s. vrijdag om 14:00 uur klaar zit om de eerste iPhone 12 te bestellen.