Energieleverancier kiezen, waar moet je op letten?Is jouw huidige energiecontract bijna verlopen of ga jij je eerste energiecontract afsluiten? Dan doe je er goed aan om een energieleverancier te gaan kiezen, maar waar moet je nu eigenlijk op letten bij de keuze van een energie aanbieder? Het is niet normaal zoveel energieleveranciers er zijn en allemaal hebben ze fantastische aanbiedingen. Echter zegt jou dit waarschijnlijk niks en wil je gewoon de beste prijs voor Stroom & Gas en daarnaast ook nog eens een goede service en voorwaarde. Om jou te helpen bij het kiezen van een energieleverancier hebben wij van Top-aanbiedingen deze blog geschreven. Hierin gaan wij je vertellen waar je op moet letten om uiteindelijk de beste deal te krijgen.

Het kan natuurlijk zijn dat het jou totaal niet uit maakt hoe je de beste energieleverancier kunt vinden, misschien wil jij wel gewoon de aller beste aanbieding hebben. Dan hebben wij goed nieuws voor je, wij hebben namelijk altijd diverse energie aanbiedingen voor je klaar staan, deze kun je allemaal hier vinden. De aanbiedingen zijn allemaal heel verschillend, zo kun je kiezen uit cashback deals, korting op je eindafrekening of een geweldig cadeau. Waar je ook voor gaat, één ding is zeker jij profiteert van een scherpe deal. Wil je toch eerst weten waar je op moet letten bij het kiezen van een energieleverancier? Lees dan zeker dit artikel verder.

Jouw jaarlijkse verbruik en de energie kosten

Natuurlijk kunnen wij je de beste tips geven echter is het van tevoren belangrijk om te weten wat jouw jaarlijkse verbruik is voor stroom & gas en daarnaast je energie kosten. Pas wanneer je dit inzichtelijk hebt kunt je goed zien welke energieleverancier het goedkoopste is voor jou. Je doet er dan ook goed aan om nu de jaarafrekening erbij te pakken. Op je energienota staan namelijk alle energiekosten die er gemaakt zijn. Met deze prijzen kun jij vervolgens gaan vergelijken en zo zien of je elders voordeliger uit bent.

Om snel en gemakkelijk te kunnen zien wat de te verwachte jaarkosten zijn bij verschillende energie leveranciers kun je gebruik maken van verschillende energie vergelijkers. Door daar simpel weg je postcode in te vullen en je verbruik in te vullen zie je direct de te verwachte jaarkosten van heel veel energieleveranciers. Er zijn verschillende energie vergelijkers, zo hebben wij van Top-aanbiedingen er zelf ook één, deze kun je hier vinden. Wil je liever niet gebruik maken van onze vergelijker maar wil je graag de prijzen vergelijken bij een grote vergelijker? Neem dan eens een kijkje bij Gaslicht.com of Independer. Zoek je een zakelijke energie vergelijker, dan is Minder.nl een echte aanrader. Zoals je kunt zien zijn er meerdere vergelijkers waar jij kunt zien welke aanbieder het goedkoopste is.

Besparen op de prijs? Hou dit dan in de gaten

Wanneer je besluit om over te stappen van energieleverancier wil je natuurlijk zoveel mogelijk besparen op de kosten. Gelukkig kan dit in bijna alle gevallen ook, je doet er dan goed aan om op verschillende dingen te letten. Bij het overstappen moet je namelijk op 4 verschillende punten letten om geld te kunnen besparen. Dit lijkt heel veel maar wanneer je precies weet waar je op moet letten is het eigenlijk heel gemakkelijk. 

Vaste kosten en kosten voor je verbruik

Bij elke energieleverancier betaal je vaste kosten, de vaste kosten zijn bijvoorbeeld leveringskosten. Daarnaast heb je kosten voor je verbruik, hoe meer je verbruikt hoe hoger de kosten zijn. Bij sommige leveranciers zal je dan ook zien dat ze hogere vaste kosten rekenen maar daarin tegen hele lage verbruiks tarieven. Wanneer jij heel veel energie verbruikt kan dit zeker voordeliger uitvallen, daarom is het ook zo belangrijk dat jij je verbruik van tevoren weet. Verbruik je namelijk weinig, dan zal dit een stuk duurder uitvallen dan je wilt. Je doet er dus altijd goed aan om naar de vaste en de verbruikskosten te kijken. Door het juiste contract bij jou verbruik te kiezen kun jij heel veel geld besparen.

Kortingen die je krijgt van de energieleverancier

Een korting is natuurlijk altijd super leuk, echter doe je er wel goed aan om goed te kijken hoe die korting nu in elkaar zit en hoeveel de korting daadwerkelijk is. Zo krijg je bijvoorbeeld vaak korting op de leveringskosten echter geldt deze korting dan weer niet op de transportkosten van de stroom of de belasting. Wel zo fijn natuurlijk als je dit van tevoren weet. Daarnaast zijn niet alle kortingen in euro's maar geregeld ook in centen. In dat geval is de korting dus super laag en soms niet eens zo interessant. Daarnaast is het altijd belangrijk om te weten wat de voorwaarde zijn van de korting.

Prijsgarantie doen of juist niet doen?

Wanneer je gaat voor een energiecontract met prijsgarantie staat de prijs vast voor de duur van je contract. Dit kan natuurlijk super interessant zijn wanneer de prijzen stijgen echter wanneer ze dalen profiteer jij hier niet van. In dat geval betaal je dus meer dan nodig is. Daarnaast zijn contracten met prijsgarantie ook duurder dan de energiecontracten zonder prijsgarantie. Welk contract het beste bij jou past hangt er dus vanaf of jij een risico durft te nemen. In veel gevallen is het contract zonder prijsgarantie het voordeligste echter weet je nooit van tevoren wat de energie prijzen gaan doen.

Een variabele prijs is iets om goed op te letten

Sluit je een energiecontract af met een variabele prijs? Dan mag de energieleverancier de prijzen altijd verhogen, ook terwijl jouw contract nog niet is verlopen. De meeste energiebedrijven doen dit rond 1 juli en 1 januari. Het is dus altijd even slim om na te vragen bij de energieleverancier wat zij verwachten dat de energietarieven gaan doen. Daarnaast doe je er goed aan om altijd even te kijken hoelang een prijs van een aanbieding geldt. Want wanneer je denkt de laagste prijs te hebben en in mei een energiecontract afsluit en de prijzen gaan op 1 juli omhoog, dan kan het aanbod in één keer veel duurder zijn. Dit zou zonder zijn dus let hier zeker goed op.

Duur van het energiecontract

Er zijn verschillende energiecontracten, zo kun je kiezen uit een contract voor onbepaalde en voor bepaalde tijd. Wanneer je gaat voor een energiecontract van onbepaalde tijd zit jij nergens aan vast. Je hebt namelijk geen einddatum afgesproken met jouw energieleverancier. Je kunt dus ieder moment opzeggen zonder dat daar kosten aan verbonden zitten. Het nadeel van deze contracten is dat ze vaak duurder zijn dit omdat de leverancier niet weet hoelang je klant bij hen blijft. Daarnaast heb je nog het contract voor een bepaalde tijd. Bij dit contract hebt je een einddatum afgesproken, zo kun je gaan voor een energiecontract van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer je besluit over te stappen voor het einde van je contract, dan betaal je hier een boete over. De hoogte van de boete vind je terug in de algemene voorwaarde.

Wil je wel of geen duurzame energie

Ondanks dat er bijna geen prijsverschil in zit is het toch goed om te weten dat je kunt kiezen voor groene of grijze stroom. Wanneer je gaat voor duurzame energie, dan kies je voor groene stroom. Iedere energieleverancier is verplicht te vermelden of ze groene of grijze stroom leveren. Kies je voor groene stroom, dan is de energie milieuvriendelijk opgewekt, bijvoorbeeld met zonneparken of windparken. Tegenwoordig leveren bijna alle energieleveranciers groene stroom en wordt is ook meer gepromoot. Dit komt natuurlijk omdat we met ze alle een steentje moeten bijdragen aan het milieu. Heb jij zelf al zonnepanelen, dan moet de energieleverancier in zijn aanbod rekening houden met hetgeen dat je terug levert.

Stroom & gas van één leverancier of juist apart

Het meest makkelijke is natuurlijk als je de Stroom & Gas afneemt bij één energieleverancier. Bij de meeste aanbieders hebben ze hier dan ook de beste aanbiedingen voor. Echter ben je niet verplicht om het beide bij één leverancier af te nemen. Er zijn namelijk ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in alleen stroom of alleen gas. Wil jij dit liever, dan is de keuze natuurlijk geheel aan jou. Het maakt namelijk niet uit waar je voor gaat, het moet goed voelen voor jou. Echter voor het gemak raden wij van Topaanbiedingen je aan om het beide bij één energieleverancier te houden. Zo heb je alles onder één dak en profiteer je weer van een mooiere korting. En zeg nu zelf korting, deals en aanbiedingen daar worden we toch vrolijk van.

Waar moet je op letten bij de Algemene voorwaarden?

Bij iedere energieleverancier krijg je ook een algemene voorwaarden. In deze voorwaarden staan zeer belangrijke dingen, echter snappen wij ook dat je geen zin hebt om dit allemaal door te lezen. Naast de algemene voorwaarden hebben ze vaak ook bijzondere voorwaarden zoals actievoorwaarden. Elke leverancier heeft zijn eigen voorwaarden, bij de ene energieleverancier is de voorwaarde dan ook beter dan bij de andere energieleverancier. Wanneer je de algemene voorwaarden gaat doornemen doe je er goed aan om op het volgende te letten:

  • Wanneer je niet op tijd betaald, krijg je dan een boete?
  • Hoe kun je betalen en wat zijn hiervan de kosten?
  • Wil je overstappen? Wat zijn de kosten wanneer je overstap voor het contract is verlopen?
  • Is je contract verlopen? Wordt hij dan automatisch verlengd?
  • Krijg je van de leverancier een welkomstpremie of welkomst cadeau? Wanneer krijg je deze dan?

Wanneer je op de bovenstaande punten let hebt je de belangrijkste punten uit de algemene voorwaarde doorgenomen. Natuurlijk zijn wij van Top-aanbiedingen niet verantwoordelijk voor wat er in de Algemene voorwaarde staat. Wil jij dus zeker niks over het hoofd zien, dan raden wij je aan om de complete voorwaarde te lezen.

Ik heb mijn keuze gemaakt. Hoe regel ik de overstap?

Alle prijzen heb je vergeleken en je hebt de leverancier met de perfecte voorwaarden. Dan rest er nog maar één ding en dat is natuurlijk overstappen. Dit is eigenlijk heel gemakkelijk, je meld je gewoon aan bij de energieleverancier die je gevonden hebt. Vervolgens regelen zij de rest, jouw huidige energieleverancier wordt dan ook door hen opgezegd. Het maakt in dit geval niet uit of je de aanmelding doet via de leverancier zelf of via de vergelijker, jij hoeft na aanmelding niks meer toe doen. Uiteraard doe je er wel goed aan om altijd even in de gaten te houden of je geen email krijgt voor extra informatie.

Heb je nog geen keuze gemaakt? Dan kun je natuurlijk zoals eerder aangegeven gebruik maken van een vergelijker of kijken tussen de aanbiedingen. Word je hier niet wijzer van en wil je gewoon alle energieleveranciers en vergelijkers zien? Dan kun je deze allemaal vinden op deze pagina. Vervolgens kun je heel gemakkelijk overstappen naar de leverancier die jij op het oog hebt. Enkele grote energieleveranciers zijn natuurlijk Engie, Oxxio, Essent, Budget Energie, Eneco en Vattenfall.

Andere, misschien nog betere aanbieding?

Op dinsdag 13 oktober 2020 heeft Apple de nieuwe iPhone 12 bekend gemaakt en het gaat dit keer om maar liefst 4 nieuwe toestellen namelijk de iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Lees er hier alles over en bestel hem direct. Op dinsdag 13 oktober 2020 heeft Apple de nieuwe iPhone 12 bekend gemaakt en het gaat dit keer om maar liefst 4 nieuwe toestellen namelijk de iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Lees er hier alles over en bestel hem direct. Wanneer Apple de nieuwe iPhone onthult weet je gewoon zeker dat je weer iets geweldigs te zien krijgt. Dit was dan ook zeker het geval en wij van Top-aanbiedingen zijn hier toch wel heel blij om geworden. Ze hebben bij Apple namelijk vier geweldige toestellen gelanceerd, de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro zijn te bestellen vanaf vrijdag 16-10-2020 14:00 uur. Voor de iPhone Mini en de iPhone Pro Max moet je iets langer wachten, deze zijn te bestellen vanaf 06-11-2020 14:00 uur. Het is dus afhankelijk van welk toestel jij wilt om te bepalen wanneer je hem kunt bestellen. Weet jij dus welk toestel je wilt hebben, dan weet je ook vanaf wanneer jij hem kunt bestellen. De iPhone 12 mini is de kleinste, dunste en lichtste 5G telefoon ter wereld Tegenwoordig zagen we de smartphones steeds groter en groter worden en dat terwijl steeds meer mensen juist liever een iets kleiner model zouden willen. Apple heeft dit ook gemerkt en komt nu met de Apple iPhone 12 mini. Dit toestel is de kleinste, dunste en lichtste 5G-toestel ter wereld. Wil jij dus een toestel die het beste van het beste levert en daarnaast ook nog eens compact is? Dan is de iPhone 12 mini een echte aanrader voor jou. Dit geweldige toestel gaat slechts € 809,- kosten en iedereen die vaker een iPhone heeft weet dat dit echt super voordelig is. Heb jij dus een kleiner budget of wil je gewoon een kleiner toestel hebben, dan is dit het toestel dat jij gewoon moet hebben. De iPhone 12 is lichter en dunner dan zijn voorganger De standaard iPhone 12 heeft toch ook echt wel diverse voordelen ten opzichte van de eerdere iPhone 11. Zo is de nieuwe iPhone 12 11% dunner, 15% kleiner en 16% lichter. Hierdoor houdt hij nog lekkerder in de hand en wordt appen en bellen nog makkelijker. De iPhone 12 heeft een scherm met een grote van 6,1" en heeft vrijwel geen randen waardoor je echt een super groot en mooi beeldscherm hebt. Dit geweldige toestel is nu tijdelijk verkrijgbaar voor maar € 909,- en ook dat is voor de iPhone toch wel heel erg voordelig. Wanneer jij op zoek bent naar een nieuw toestel dan doe je er echt goed aan om dit toestel te kopen. Hij is namelijk echt voorzien van het nieuwste van het nieuwste en heeft daarnaast ook nog eens een opvallend strak design. Zeker wanneer je een echte Apple Fan bent moet je dit toestel gewoon hebben. De iPhone 12 en iPhone 12 mini hebben diverse eigenschappen gemeen Goed om te weten is dat de iPhone 12 en 12 mini de goedkopere toestellen zijn die Apple deze keer uitbrengt. Ze hebben dan ook heel veel dingen gemeen. Zo zijn ze beide sneller dan snelst en dat komt omdat je deze toestellen kunt gebruiken op het 5G netwerk. Ze zijn voorzien van de A14 Bionic, dit is de snelste chip in een smartphone. Door het prachtige OLED-display van rand tot rand heb jij een haarscherp beeldscherm. Doordat deze toestellen voorzien zijn van een Ceramic Shield zijn ze tot wel 4x beter beschermd bij een val. De camera's zijn allemaal voorzien van nachtmodus zodat jij 24/7 de mooiste foto's kunt maken. De randen van de iPhone 12 en iPhone 12 mini zijn voorzien van hoogwaardig aluminium wat zorgt voor een extra strak design. Ze zijn beide verkrijgbaar in 5 frisse kleuren zodat er altijd wel een kleur is die goed bij jou past. Ook is je smartphone super snel opgeladen, dit komt omdat de magneten altijd meteen op hun plek zitten en daardoor het draadloos opladen nog sneller gaat. Dit toestel is direct voorzien van iOS 14 dat voorzien is van allemaal nieuwe widget en heel veel voordelen waardoor jouw toestel nog gemakkelijker en beter werkt. De iPhone 12 Pro en 12 Pro max een grote sprong voorwaarts Wil jij nog net iets minder rand en juist meer scherm? Dan is de iPhone 12 Pro of de iPhone 12 Pro max een echte aanrader voor jou. Deze toestellen hebben namelijk een ultra dunne rand en dat merk je echt. De iPhone 12 Pro Max heeft een beeldscherm van 6,7"en die van de iPhone 12 Pro is 6,1". Het beeldscherm is gemaakt van Ceramic Shield, dit is sterker dan welke smartphone-glas dan ook. Dit is natuurlijk geweldig want je beeldscherm is toch altijd wel weer heel kwetsbaar. Daarnaast zijn de pro varianten waterbestendig volgens IP68-norm. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren Oceaanblauw, goud, zilver en grafiet. Uiteraard hebben ze beide de mogelijkheid om gebruik te maken van het 5G netwerk, hiermee heb jij ultra snel internet en dat is precies wat jij wilt hebben. Leuk om te weten is dat de iPhone 12 Pro en de 12 Pro max voorzien is van Lidar-technologie, dit gebruikt NASA voor zijn volgende missie naar Mars. Met de iPhone kun van jouw ruimte een dieptekaart maken dat dusdanig snel en nauwkeurig werkt met AR-apps. Zo tover jij je kamer in een levensecht regenwoud, maar je kunt ook kijken hoe die sneakers je zullen staan voor je ze bestelt. Daarnaast hebben de camera's een grote update gekregen, hierdoor kun je echt levensechte foto's maken met de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Bekijk hieronder de promotie video van de iPhone 12 Pro. Kortom de nieuwe iPhone 12 serie is meer dan de moeite waard We hebben nu alle 4 de nieuwe toestellen besproken. Wij van Top-aanbiedingen zijn overtuigd en de iPhone 12 staat dan ook zeker op ons verlanglijstje. Als Apple fan moet je natuurlijk wel de nieuwe iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro of de iPhone 12 Pro Max willen hebben. Zoals eerder aangegeven kun je de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro al bestellen vanaf 16-10-2020. Uiteraard zullen wij bekend maken waar je de beste deals kun vinden voor de nieuwe toestellen. Goed om te weten is dat je ze direct a.s. vrijdag kunt bestellen bij bedrijven als KPN, Tele2, T-Mobile, Mobiel.nl en Amac. Zodra alle deals bekend zijn kun je er 3 hieronder vinden en de andere actie kun je vinden op de volgende pagina! Goed om te weten is dat er deals te vinden zijn voor zowel één smartphone met abonnement als het kopen van een los toestel. Zo kun jij zelf kiezen wat het beste bij jou past. Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat jij a.s. vrijdag om 14:00 uur klaar zit om de eerste iPhone 12 te bestellen.
Bekijk de aanbieding
In de tijd van Corona worden er veel verkocht van items waar eerder amper wat van verkocht werd. Eén ding daarvan is mondkapjes, maar doe je er nu goed aan om ze nu nog te kopen en te dragen? En ga je voor wasbare mondkapjes of juist wegwerp mondkapjes? In deze blog van Top-aanbiedingen lees je alles over mondkapjes en natuurlijk waar je ze kunt kopen. In de tijd van Corona worden er veel verkocht van items waar eerder amper wat van verkocht werd. Eén ding daarvan is mondkapjes, maar doe je er nu goed aan om ze nu nog te kopen en te dragen? En ga je voor wasbare mondkapjes of juist wegwerp mondkapjes? In deze blog van Top-aanbiedingen lees je alles over mondkapjes en natuurlijk waar je ze kunt kopen. Sinds het Corona Virus zijn er heel veel bedrijven die mondkapjes verkopen of hebben ontwikkeld. Dit komt natuurlijk omdat de vraag gigantisch groot is echter zijn er ook heel veel vragen over de mondkapjes en in deze blog hopen wij van Top-aanbiedingen je vragen te beantwoorden. Zijn mondkapjes nu echt nodig om te dragen? Op het moment dat wij deze blog schrijven is het nog niet verplicht om een mondkapje te dragen, echter is er wel een dringend advies om dit te doen. Vandaag 13-10-2020 is aangegeven door het Kabinet dat dit wel verplicht gaat worden op korte termijn. Inmiddels weet iedereen dat mondkapjes niet 100% werkend zijn tegen het Corona Virus, echter draagt het wel bij om het te voorkomen. Aangezien iedereen zijn eigen gezondheid natuurlijk van groot belang vindt doe je er dus goed aan om een mondkapjes te dragen zeker wanneer jij je bevind in openbare ruimtes. Op de vraag zijn mondkapjes nu echt nodig om te dragen kunnen wij van Top-aanbiedingen alleen maar zeggen dat je er goed aan doet om het wel te doen. Elk stukje bescherming dat je kunt hebben tegen het Corona Virus is natuurlijk mooi mee genomen. Met een mondkapje weet je namelijk zeker dat je veilig kunt ademen en dat is toch wel een goed gevoel lijkt ons zo. Ik ben duurzaam bezig, zijn mondkapjes wel goed voor het milieu? Natuurlijk is dit een hele goede en vooral ook een belangrijke vraag. Want ja tegenwoordig zijn we steeds meer bezig met het milieu en dus moet het geen slechte invloed hebben. Wanneer je gebruik maakt van wegwerp mondkapjes dan moet je deze na één keer gebruiken toch echt weggooien. Dit is natuurlijk niet heel goed voor het milieu, aan de andere kant is dit natuurlijk wel heel hygiëne en dat is ook van groot belang. Toch snappen wij als je zegt van het is niet duurzaam en dus wil ik geen wegwerp mondkapjes, in dat geval is er wel een goede oplossing voor je. Je kunt namelijk gaan voor wasbare mondkapjes. Deze gooi je na het dragen dus niet weg, maar deze kun je wassen. Ze kunnen gewassen worden op 60 graden in de wasmachine. Daarnaast kun je hem ook even goed afspoelen onder de warme kraan. Wil jij dus duurzaam bezig zijn, ga dan zeker voor een wasbaar mondkapje. Zo kun jij met een fijn gevoel een mondkapje dragen. Mijn bril beslaat wanneer ik een mondkapje op heb, wat nu? Het is een zeer bekend probleem, wanneer iemand een bril op heeft en vervolgens een mondkapje besluit te dragen dan zullen de bril glazen beslaan. Dit is natuurlijk erg vervelend, want in dat geval kun je haast niks zien en dat is niet wat je wilt. Gelukkig is dit niet nodig, er is namelijk een geweldige oplossing die helpt om te voorkomen dat jouw bril glazen gaan beslaan. Om dit voor elkaar te kunnen krijgen zal je het volgende moeten doen: Om te beginnen moet jij je handen grondig wassen met water en zeep Heb je dit gedaan dan maak jij je brilglazen nat en smeer je ze vervolgens goed in met handzeep Zijn de brilglazen goed ingesmeerd? Dan spoel je de glazen af onder lauwwarm water. Belangrijk hierbij is dat er geen zeepresten achterblijven Na het spoelen droog je de bril voorzichtig met een schone, zachte handdoek of brillendoekje Wanneer je bovenstaande stappenplan volgt heeft dit als resultaat dat je bril niet meer beslaat en jij dus gewoon goed zicht hebt wanneer je een mondkapje op doet. Dit is natuurlijk geweldig want zo kun jij als brillendrager ook gewoon zonder gedoe met een mondkapje over straat lopen. Ik ben overtuigd en wil mondkapjes kopen Na het lezen van de bovenstaande tekst hopen wij natuurlijk dat je besluit om een mondkapje te gaan dragen wanneer je bijvoorbeeld de boodschappen gaat doen. Het is tenslotte zo dat wij samen met ze allen de strijd aan moeten gaan met het Corona Virus. Wil jij nu mondkapjes kopen, dan wil je natuurlijk wel keuze hebben en als het even kan profiteren van een mooie aanbieding. Gelukkig zijn er online heel veel bedrijven waar jij mondkapjes kunt bestellen. Hierbij moet je denken aan bedrijven als Voordeelvanger, Prepz, Conrad, Breathesafe, terStal, Amazon en Bol.com. Natuurlijk zijn er nog veel meer bedrijven die mondkapjes verkopen. Wil jij dus een mondkapje bestellen? Dan kan dat bijna overal wel en dat is toch wel heel erg fijn in deze tijd. Mondkapjes kopen? Dan doe je natuurlijk met een hoge korting Omdat er zoveel bedrijven zijn die mondkapjes verkopen is er een grote concurrentie en dat is weer goed nieuws voor jou. Hoe meer concurrentie er namelijk is hoe meer aanbiedingen er zijn. Dat is dan ook zeker het geval, er zijn echt heel veel mondkapjes te koop met korting en daarom kun je bij heel veel bedrijven de mondkapjes nu super voordelig kopen. Dit is natuurlijk super fijn voor jouw portemonnee maar het heeft nog meer voordelen. Doordat er altijd aanbiedingen zijn kun je ze super goedkoop bestellen, hierdoor is het toegankelijk voor iedereen en dat is natuurlijk wel fijn. Want wanneer jij het niet breed hebt wil je natuurlijk niet dat jij geen mondkapjes kunt kopen, het gaat tenslotte om je gezondheid. Wil jij dus mondkapjes kopen met korting? Dan kun je hier alle aanbiedingen vinden voor mondkapjes! Nu snappen wij als geen ander dat het lastig is om te bepalen hoeveel mondkapjes jij moet bestellen, want te weinig bestellen is natuurlijk niet slim maar je wilt er natuurlijk ook niet teveel hebben. Toch raden wij je aan om er eerder teveel dan te weinig te bestellen. Dit komt omdat je mondkapjes in de toekomst altijd nog kunt gebruiken voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld wanneer je wilt gaan klussen zoals schuren dan kan een mondkapje van pas komen, want je wilt tenslotte niet stof happen. Daarnaast zijn er nog andere opties waar je mondkapjes kunt gebruiken, je hoeft ze dus zeker niet weg te gooien wanneer je ze over hebt. Waar wacht je dus nog op, bekijk nu snel het grote aanbod met mondkapjes! Ga naar de website toe waar jij de mondkapjes het liefste besteld en zorg ervoor dat jij altijd meer dan voldoende mondkapjes in huis hebt. Zo kom je nooit te kort en dat is natuurlijk altijd fijn. Top-aanbiedingen vraag je aandacht voor het volgende Voor ons in Nederland is het gelukkig vrij gemakkelijk om aan een mondkapje te komen. Helaas is dit niet het geval wanneer je in Zuid-Afrika woont. In Zuid-Afrika zijn er heel veel MAMAS die dagelijks kinderen verzorgen die in armoede leven. Deze MAMAS lopen dagelijks het risico om besmet te worden puur omdat zij geen mondkapje kunnen kopen. Daarom vragen wij van Top-aanbiedingen om Kinderfonds MAMAS te steunen. Wanneer jij nu een mondkapje doneert krijg je zelf ook een mondkapje. Dit werkt als volgt, wanneer jij besluit om maandelijks een vast bedrag te doneren, dan help jij de MAMAS in Zuid-Afrika. Wil jij de MAMAS dus ook beschermen? Help dan nu mee en doneer! Wil je meer informatie over deze actie? Dan lees je dit hier!
Bekijk de aanbieding
Een wasmachine, in iedere huishouden kun je er wel één vinden en dat is natuurlijk ook logisch. Een wasmachine maakt het namelijk heel gemakkelijk om de vuile was schoon te krijgen. Wanneer je wasmachine kapot is wil je natuurlijk zo snel mogelijk een nieuwe hebben. Een wasmachine, in iedere huishouden kun je er wel één vinden en dat is natuurlijk ook logisch. Een wasmachine maakt het namelijk heel gemakkelijk om de vuile was schoon te krijgen. Wanneer je wasmachine kapot is wil je natuurlijk zo snel mogelijk een nieuwe hebben. De meeste starten nu Google op en zoeken daar naar een wasmachine aanbieding. Want ja zeg nu eerlijk wanneer jij een nieuwe wasmachine wilt gaan kopen profiteer je natuurlijk het liefst van een mooie korting. Echter kom je er al snel achter dat er zoveel verschillende aanbiedingen en wasmachine zijn dat het gewoon lastig is om te bepalen waar jij voor moet gaan. Om jou een beetje op weg te helpen hebben wij van Top-aanbiedingen enkele punten uitgeschreven waar je op moeten letten. Na het lezen van deze blog weet jij direct waar je de beste wasmachine aanbieding kunt gaan vinden. Het vulgewicht van de wasmachine is van groot belang Om te bepalen welke wasmachine goed is voor jou is het goed om te weten hoeveel vuile was jij iedere week weer hebt. Want jouw doel is natuurlijk om zo min mogelijke de wasmachine te laten draaien. Bestaat jouw huishouden uit twee personen dan is het niet nodig om heel veel vulgewicht te hebben. Echter wanneer er ook kinderen in het huishouden zitten zul je meer was hebben dat in de wasmachine moet. In dit geval doe je er goed aan om juist te kiezen voor meer vulgewicht. Hiermee kun je namelijk voorkomen dat je de wasmachine extra moet laten draaien. Het is dus goed om van tevoren te bepalen hoeveel vuile was er in jouw toekomstige wasmachine moet. Door hier goed over na te denken voorkom je onnodige energie kosten en dat is toch wel wenselijk voor iedereen lijkt ons zo. Energie- en waterverbruik om de kosten onder controle te houden Nederlanders staan nu eenmaal bekend als mensen die letten op de kleintjes. Gelukkig is daar niks verkeerds aan, sterker nog als je dit op de juiste momenten doet kan dit je een hoop geld besparen. Dit geldt ook op het moment dat jij besluit een wasmachine te kopen. Want er zijn zoveel verschillende wasmachines en ja die verbruiken allemaal energie en water. Maar hoeveel water en energie ze verbruiken verschilt per wasmachine. Je doet er dus goed aan om van tevoren te bepalen hoe zuinig jij wilt dat je wasmachine is. Uiteraard is het zo dat de wasmachine duurder wordt wanneer hij zuiniger is. Aan de andere kant zal je energie rekening dalen op het moment dat jij bijvoorbeeld kiest voor een wasmachine met energielabel A+++. Hoe meer plusjes er achter de A staan hier zuiniger hij is in energie- en waterverbruik. Een ander belangrijk voordeel aan een zuinige wasmachine is dat het ook nog eens goed is voor het milieu. Je doet er dus goed aan om te gaan voor een wasmachine die zuinig is. De snelheid en efficiëntie spelen een grote rol Heb jij het ook altijd maar super druk en ben je altijd super blij als je even op de bank kunt ploffen? Dan wil jij waarschijnlijk niet al te veel tijd kwijt zijn aan het wassen van wasgoed. Gelukkig hoeft dit ook helemaal niet meer wanneer je gaat voor snelheid en efficiëntie. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende wasmachines die voorzien zijn van een optie voor een snelle was. Wanneer de wasmachine voorzien is van deze optie, dan duurt hij veel korter over het programma en dat zonder verlies van zijn werking. Want ook al is het programma kort, jij wilt natuurlijk wel een schone was. Daarnaast wil jij natuurlijk een wasmachine die je efficiënt kunt gebruiken. Gelukkig kun je tegenwoordig wasmachines kopen die voorzien zijn van een tijd optie. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat hij om een bepaalde tijd aan moet gaan. Het voordeel hiervan is dat jij bijvoorbeeld in de ochtend de wasmachine aan kunt zetten en hem zo kun instellen dat die klaar is als je thuis komt. Jij kunt dan direct de wasmachine uitruimen en genieten van je avond. Zo dan wat maakt die wasmachine een herrie zeg Niks is vervelender dan een wasmachine die heel veel herrie maakt. Denk je even een dagje thuis te werken of te studeren gooit de wasmachine roet in het eten. Gelukkig worden de wasmachines steeds beter en zijn er al heel veel wasmachines verkrijgbaar die niet meer zoveel herrie maken. Hierdoor kun jij gewoon thuis werken of studeren zonder dat je last hebt van geluidsoverlast. Wel goed om te weten is dat er nog steeds heel veel wasmachines zijn die veel zorgen voor veel geluidsoverlast. Je doet er dan ook goed aan om hier echt even goed op te letten. Daarnaast kan een trilmat ook zeker geen kwaad, deze zorgt er namelijk voor dat de wasmachine een stuk minder herrie maakt. Echter is dit een leuke toevoeging, maar een wasmachine die zelf al minder herrie maakt is natuurlijk veel beter. Gelukkig zijn er al heel veel wasmachines waar je geen last meer hebt van het harde geluid en dat is nu net waar jij waarschijnlijk naar op zoek bent. Allemaal heel leuk maar ik weet nu nog niet waar ik de beste aanbieding kan vinden He geweldig dit allemaal, ik heb een heel verhaal gelezen, maar ik weet nog steeds niet waar ik het best een wasmachine aanbieding kan vinden. De reden hiervan is dat het voor ons van Top-aanbiedingen eigenlijk niet te zeggen is waar je de beste wasmachine aanbieding kunt vinden. Dit komt omdat jij eerst moet bepalen wat je wilt, wij kunnen je heel veel wasmachines laten zien die in de aanbieding zijn. Alleen als jij niet weer welke wasmachine je wilt is het lastig te bepalen welke aanbieding het beste voor jou is. Natuurlijk hebben wij wel een pagina waar je verschillende wasmachines met korting kunt vinden. Deze pagina vind je hier! Wanneer er voor jou geen mooie aanbieding tussen staat, dan doe je er goed aan om het assortiment met wasmachines te bekijken van bijvoorbeeld Coolblue, Bol.com of Expert. Zij hebben allemaal een zeer groot aanbod met wasmachines waar je altijd wel een mooie aanbieding kunt vinden. Heb je een mooie wasmachine kunnen vinden maar wil je graag weten of de prijs wel goed is? Dan doe je er goed aan om de wasmachine in prijs te vergelijken. Eén van de betere vergelijkers hiervoor is Señor Cheapo, bij hun kun je namelijk heel veel verschillende wasmachines vergelijken. Om nog even kort alles op een rijtje te hebben. Wanneer jij van tevoren goed besluit welke wasmachine het beste bij jou past kun je zelf heel gemakkelijk en snel de beste wasmachine aanbieding vinden. Want de kans is namelijk heel groot dat de wasmachine die jij wilt wel ergens verkocht wordt met korting. Is hij toch nergens in de aanbieding? Dan kun je door gebruik te maken van Señor Cheapo wel de beste prijs vinden voor de wasmachine die jij graag wilt hebben. Vond je deze blog leerzaam en wil je ook onze andere blogs lezen? Dan is onze blog pagina een echte aanrader voor jou. Wil je alle blogs zien? Dan kun je hier al onze blogs lezen!
Bekijk de aanbieding
Ondanks dat ze sinds 12 december 2020 verloofd waren maken ze vandaag bekend dat ze definitief uit elkaar gaan. Wij hebben het hier dan natuurlijk over André Hazes en Monique Westenberg. Eind 2019 was het stel ook al voor een aantal maanden uit elkaar. Dit was de periode waar André Hazes samen was met Bridget Maasland. Ondanks dat ze sinds 12 december 2020 verloofd waren maken ze vandaag bekend dat ze definitief uit elkaar gaan. Wij hebben het hier dan natuurlijk over André Hazes en Monique Westenberg. Eind 2019 was het stel ook al voor een aantal maanden uit elkaar. Dit was de periode waar André Hazes samen was met Bridget Maasland. Het nieuws is vandaag dus naar buiten gebracht dat ze niet meer op één lijn liggen en de verloving dus verbreken. Voor vele vrouwen is dit misschien geweldig nieuws, want ja André is weer vrijgezel. Voor de kranten in Nederland is dit direct een moment om de mooiste krantenartikelen te schrijven en dat is dus ook gebeurd. Enkele van deze artikelen kun je hieronder vinden. Zo ontdek je wat verschillende kranten allemaal te vertellen hebben. André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) hebben opnieuw besloten om uit elkaar te gaan. Het management van de zanger bevestigt het einde van hun verloving aan De Telegraaf na berichtgeving van Story. Hazes laat in een reactie aan RTL Boulevard weten dat het ondanks de "overwonnen hobbels" toch niet meer werkt tussen hem en Westenberg. "Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn", aldus Hazes. Het management van de zanger laat weten dat alles goed leek te gaan, nu Hazes een gezonder leven leidt. "Ook thuis leek het in eerste instantie allemaal goed te gaan. Alles heeft hij eraan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden", reageert het management van Hazes. Bovenstaande stuk komt van Nu.nl. Wil jij het complete artikel lezen? Dan kan dat hier! André bevestigt breuk met Monique: ‘Het blijkt toch niet te werken’ André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) zijn opnieuw uit elkaar. Daarmee is hun verloving, waarvoor de zanger op 12 december flink uitpakte in het Wereld Museum in Rotterdam, ook verbroken. ‘We hebben een hele hoop meegemaakt afgelopen jaren, en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier’, laat Hazes’ management namens de zanger weten. André Hazes leek er zo zeker van te zijn: na een turbulente tijd, waarin de twee meermaals uit elkaar gingen en de zanger zelfs even de liefde vond bij Bridget Maasland, is Monique tóch de ware voor hem. Op 12 december verrast hij zijn nietsvermoedende Monique in het Wereld Museum in Rotterdam: in een romantische setting gaat hij op zijn knieën voor de liefde van zijn leven. Monique zegt uiteraard ja. Hoe rooskleurig het er na het huwelijksaanzoek ook allemaal uitzag: de relatie tussen André en Monique weet dus opnieuw geen stand te houden. Weekblad Story meldde eerder vandaag op basis van een betrouwbare bron dat het stel de verloving zou hebben verbroken en André is vertrokken uit hun gezinswoning. Mogelijk is hij vertrokken naar zijn oude woning in Vinkeveen, die nog op zijn naam blijkt te staan. De bom zou zijn gebarsten na hun reis naar Bonaire, waar ze vorige week waren om hun adoptie-ezeltjes voor de eerste keer te ontmoeten. Dit artikel kwam uit Het Algemeen Dagblad. Wanneer je het complete artikel wilt lezen, dan kan dat hier! Wil jij graag een kranten abonnement voor Het AD? Dan kun je die hier vinden! Ben jij ook vrijgezel? Dan kun je nu zoeken naar een relatie Vrijgezel zijn is helemaal niet zo leuk. De kans is dan ook groot dat André en Monique uiteindelijk wel weer de liefde bij een ander gaan vinden. Ben jij op dit moment ook vrijgezel en op zoek naar een partner? Dan wordt het hoogste tijd om eens online te gaan daten. Online daten is namelijk heel eenvoudig en je kunt dit doen wanneer het jou uitkomt. Special voor jou hebben wij heel veel mooie dating aanbiedingen geselecteerd. Deze aanbiedingen kunt je hier vinden. Je inschrijven op een datingsite is vrijwel altijd gratis. Wanneer je echt wilt gaan daten zonder beperkingen, dan zal je een dating abonnement moeten nemen. Deze kun je vinden op de site waar jij wilt gaan daten. Waar wacht je dus nog op? Schrijf je nu in en start met online daten.
Bekijk de aanbieding
De leukste kerst cadeau voor 2020 vinden? Bij Top-aanbiedingen hebben wij de top 10 kerstcadeaus voor jou uitgezocht die je voordelig online kunt bestellen. Lees daarom snel onze blog en maakt van jouw kerst ook een geweldige kerst. Ieder jaar weer op 25 en 26 december is het kerst, voor dat de kerst echt begint hebben we natuurlijk nog kerst avond dat valt op 24 december. Met kerst wordt natuurlijk de geboorte van Jezus gevierd. Echter is kerst voor het grootste deel van de mensen gezellig samen komen, genieten van heerlijk eten en de gezelligheid van vrienden en familie om je heen. Een top kerst is het natuurlijk pas wanneer er ook cadeau aanbod komen. Want wanneer er geen cadeaus onder de boom liggen is de kerst natuurlijk niet compleet. Nu snappen wij van Top-aanbiedingen dat het niet altijd even makkelijk is om te bepalen welke cadeau nu echte aanraders zijn. Daarom helpen wij jou maar al te graag met de top 10 beste kerstcadeaus voor 2020. Om de nummer 1 nog even spannend te houden starten we bij nummer 10. 10. Xbox One S console 500GB Je zult nu vast en zeker denken, de Xbox One S 500GB zou toch veel hoger in het lijstje moeten staan? Ergens is dit ook wel zo, maar toch staat hij op nummer 10. Het is namelijk een geweldig cadeau waar zeker mannen heel blij van zullen worden. Echter is het ook een super duur cadeau. Vanwege de prijs staat hij dus op 10, maar laten we eerlijke zijn tussen alle miljoenen cadeau die er zijn is een plek 10 zeker niet verkeerd. Nu kunnen wij begrijpen dat je misschien eerst iets meer over de Xbox wilt weten? In dat geval kun je alle informatie over de Xbox hier vinden. Ben je al overtuigd en wil je hem gewoon kopen? Dan kun je de Xbox hier bestellen bij Bol.com. 9. L.O.L Surprise OMG Remix vliegtuig 4-in-1 Het kan je haast niet zijn ontgaan dat L.O.L Surprise super populair is. Heel veel kinderen spelen hier regelmatig mee en hebben dan al een hele verzameling. Je hebt er namelijk ook echt van alles in, van dekbedovertrekken tot agenda’s. De L.O.L Surprise artikelen zijn zeker populair bij de meiden. Heb jij dus een dochter, dan is de L.O.L Surprise OMG Remix vliegtuig 4-in-1 een perfect cadeau. Dit item is namelijk vrij nieuw en ook nog eens super populair. Omdat die vrij nieuw is weet jij bijna zeker dat ze deze nog niet heeft en daarom staat die op plek 9 van de top 10 beste kerstcadeaus. Wil jij voor je dit vliegtuig koop meer weten over L.O.L Surprise? Lees het dan allemaal hier. Weet jij al precies wat L.O.L Surprise is en wil je gewoon dit vliegtuig kopen? Dan kun je dat hier doen bij Wehkamp. 8. Een heerlijke foute kersttrui met een knipoog Met kerst is het natuurlijk ook leuk om een grappig kerstcadeau te geven met een knipoog. Ben jij hier naar op zoek? Dan is een kersttrui een echte aanrader. Bij Bonprix hebben ze heel veel kersttruien in het assortiment voor zowel dames, heren en kinderen. Het is dus zeker aan te raden om het aanbod van Bonprix te bekijken om hier een leuke kersttrui te kopen. Het kan natuurlijk niet anders dan dat de ontvanger het geweldig vindt en juist daarom is het zeker slim om nu de website van Bonprix te bekijken. Het assortiment is zo uitgebreid dat er voor iedereen wel iets leuks tussen zit. Ze hebben kersttruien in alle maten, dus dat moet helemaal goed komen. Je kunt de kersttruien hier vinden. 7. Een mooi horloge tegen een scherpe prijs Bijna iedereen in Nederland draagt een horloge, dit is dan ook een geweldig item om te geven, ook omdat het persoonlijk is. Een horloge is een geweldig cadeau voor iedereen, want zowel mannen, dames als kinderen worden er blij van. Toch is een horloge een echte aanrader voor dames en heren. Wil jij graag een horloge cadeau geven? Dan is het slim om het assortiment van Horloge.nl te bekijken. Zij hebben namelijk een super groot assortiment met horloges voor iedereen en in elke prijsklasse, zo kun jij het zo duur maken als je zelf wilt. Ook kun je bij Horloge.nl alle grote merken vinden zoals Calvin Klein, Casio, Diesel, Fossil, Guess, Hugo Boss, Ice-Watch, Micheal Kors en nog heel veel andere bekende merken. Wacht daarom niet langer en bekijk hier het complete assortiment van Horloge.nl. 6. Ga voor een sieraad van het merk Buddha to Buddha Wil jij echt een persoonlijk cadeau geven? Dan is het aan te raden om voor een sieraad van Buddha to Buddha te gaan. Dit is een zeer bekend merk als het gaat om sieraden en daarnaast is de kwaliteit ook nog eens super goed. Dit is natuurlijk net wat jij wilt. Ze hebben bij Buddha to Buddha sieraden voor zowel mannen als vrouwen. Goed om te weten is dat je bij Buddha to Buddha heel veel verschillende sieraden kunt vinden, denk bijvoorbeeld aan ringen, hangers, kettingen, armbanden en oorbellen. Dit zijn allemaal sieraden die door heel veel mensen dagelijks worden gedragen. Omdat iedereen blij wordt van de sieraden van Buddha to Buddha is dit het nummer 6 kerstcadeau dat jij deze kerst kunt geven. Bekijk daarom hier snel het assortiment van Buddha to Buddha. Bekijk welke jij mooi vindt om te geven en bestel het direct. 5. De Heineken Blade biertap starterpakket Heel veel mensen kunnen het zich haast niet voorstellen een leven zonder bier. Dit komt omdat er in Nederland heel veel bierliefhebbers wonen. Bij Heineken weten ze dit als geen ander en daarom hebben zij de Heineken Blade biertap op de markt gebracht. Deze compacte biertap ziet er niet alleen super gelikt uit, hij schenkt jou ook nog eens de lekkerste biertjes en dat helemaal vers. Want zeg nu zelf bier van de tap is toch veel lekkerder dan uit een flesje of blikje? Bij Heineken weten ze ook als geen ander dat niet iedereen een liefhebber is van hetzelfde bier. Daarom hebben ze Heineken Blade starterpakketten, bij elk pakket zitten er weer andere bier soorten zodat jij het pakket kunt nemen dat het beste bij jou past. De Heineken Blade is een perfect kerstcadeau voor de bierliefhebber. Wil jij deze gave biertap bestellen? Dan kun je hem hier vinden! Wil jij eerst meer weten over deze geweldige biertap? Dan lees je dit hier! 4. Heerlijke parfum geef je natuurlijk als cadeau Het is al jaren lang één van de meest gegeven cadeau, wij hebben het dan natuurlijk over een lekker luchtje. Zowel mannen als vrouwen vinden het geweldig om een lekker luchtje in ontvangst te mogen nemen. Dit komt ook omdat iedereen het dagelijks gebruikt en eigenlijk nooit genoeg parfum kan hebben. Wanneer je een lekker luchtje zoekt als kerstcadeau, dan is het zeker slim om de website van ICI Paris XL te bekijken. Zij hebben namelijk heel veel heerlijke geurtjes voor hem en haar. Daarnaast kun je er alle bekende merken vinden en daardoor dus eigenlijk altijd slagen. Wil jij dus een lekker geurtje kopen? Bekijk dan snel hier het assortiment van ICI Paris XL. 3. De Nintendo Switch een echte aanrader voor met de kerst Zeg nu zelf, iedereen kent de Nintendo Switch en de kans is dan ook groot dat je er wel eens op hebt gespeelt. Dit komt omdat het een super populaire gameconsole is die al heel veel mensen hebben. Echter zijn er nog heel veel mensen die de Nintendo Switch maar al te graag willen hebben. Hierdoor is het ook een echt top cadeau voor met de kerst. Het kan haast niet anders dan dat de ontvanger er super blij mee is. Er zijn heel veel verschillende varianten van de Nintendo Switch, denk hierbij aan de volgende varianten: Fortnite, Blauw/rood, Animal Crossing New Horizons en Pokémon. Natuurlijk zijn er nog meer varianten verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld diverse varianten vinden bij Bol.com, dat doe je door hier te drukken. 2. Maak iemand blij met een Rituals pakket Rituals is één van de bekendste merken als het gaat om cadeaupakketten. Niet voor niks is dit één van de meest gekochte cadeau voor met de kerst. Dit komt ook omdat je pakketten hebt voor iedereen, zo hebben ze de mooiste pakketten voor hem en haar. Er zijn heel veel verschillende Rituals Cadeausets verkrijgbaar. Heel veel van deze sets kun je kopen bij Douglas, zo hebben ze cadeaupakketten vanaf € 15,- en lopen de prijzen op tot wel € 70,-. Zo is er altijd een pakket verkrijgbaar waar jij blij van wordt. Wil jij graag meer weten over Rituals? Dan kan je dat hier lezen. Wil jij graag de verschillende cadeaupakketten van Rituals bekijken om er vervolgens één te kopen? Dan kan je dat hier doen bij Douglas. 1. Het beste cadeau is natuurlijk Monopoly Wij van Top-aanbiedingen kunnen begrijpen dat jij Monopoly niet als nummer 1 kerst cadeau had verwacht. Toch vinden wij dit wel en dat heeft de volgende reden. Kerst draait natuurlijk om het samen komen met vrienden en familie. Het spel Monopoly zorgt hier al jaren voor, het is namelijk een spel dat dagelijks nog steeds door heel veel mensen gespeeld wordt en inmiddels zijn er dan ook al heel veel verschillende edities. Geeft jij nu Monopoly als cadeau, dan kun je het die zelfde dag nog met de hele familie spelen en daardoor kun jij de kerst echt helemaal compleet maken. Zoals al aangegeven zijn er verschillende Monopoly varianten, hieronder een rijtje met enkele zeer populaire edities van Monopoly Monopoly Classic Nederland Monopoly Slechte Verliezers Monopoly Junior Monopoly Super Elektronisch Bankieren Monopoly Extreem Bankieren Monopoly Efteling Monopoly Friends Monopoly Gamer Mario Kart Monopoly Turbo Monopoly voor Millennials Monopoly Fortnite Monopoly Game of Thrones Monopoly L.O.L Surprise Monopoly Valsspelers Editie Monopoly Editie Leiden 2020 Zoals je kunt zien zijn er heel veel verschillende edities van Monopoly, maar er zijn er nog heel veel meer. Je kunt bijna alle varianten van Monopoly hier vinden bij Bol.com. Bestel dus zeker één van de edities van Monopoly en geeft dit al kerstcadeau voor 2020. Het kan niet anders dan dat je de ontvanger er blij mee maakt. Wij van Top-aanbiedingen hopen je op deze manier een beetje geholpen te hebben met het kiezen van een kerstcadeau. Vind je het nog steeds lastig en heb je het juiste cadeau nog niet mogen vinden? Bekijk dan hier alle aanbiedingen en wie weet kom jij nog een mooie aanbieding tegen die je wel interessant vindt.
Bekijk de aanbieding
Een konijn, het is één van de meest gehouden huisdieren. Wij van Top-aanbiedingen snappen dit wel want eerlijk is eerlijk konijnen zijn gewoon super lief. Wanneer je besluit een konijn te gaan kopen, moet je er ook rekening mee houden dat je een konijnenhok moet kopen. Je doet er het beste aan om een konijnenhok online te bestellen. Dit zodat je hem gewoon thuis kun laten bezorgen en alvast in elkaar kunt zetten voordat je het konijn gaat ophalen. Maar nu luid natuurlijk de vraag welk konijnen hok heb ik nodig, want er is zoveel keus. Een konijn, het is één van de meest gehouden huisdieren. Wij van Top-aanbiedingen snappen dit wel want eerlijk is eerlijk konijnen zijn gewoon super lief. Wanneer je besluit een konijn te gaan kopen, moet je er ook rekening mee houden dat je een konijnenhok moet kopen. Je doet er het beste aan om een konijnenhok online te bestellen. Dit zodat je hem gewoon thuis kun laten bezorgen en alvast in elkaar kunt zetten voordat je het konijn gaat ophalen. Maar nu luid natuurlijk de vraag welk konijnen hok heb ik nodig, want er is zoveel keus. Om te kunnen bepalen waar je op moet letten en welk konijnenhok het beste voor jou is moet je jezelf een paar vragen stellen. Zo moet je eerst weten hoe groot het konijn wordt dat je gaat kopen. Daarnaast is het van belang om te weten hoeveel konijnen er in het hok moeten komen. Stel jij koopt één konijn, dan kan het hok kleiner zijn dan bij twee konijnen. Wanneer je dit van tevoren goed bepaald wordt het al een stuk gemakkelijker om te bepalen welk konijnenhok jij zou moeten kopen. Weet je nog niet welk konijn je neemt of voor hoeveel konijnen je gaat, dan doe je er beter aan om nog even te wachten met het kopen van een konijnenhok. Ik weet het formaat van het konijn en hoeveel konijnen ik neem Oké je weet nu in ieder geval al meer, dus nu kun je bepalen wat het juiste formaat is. Om te bepalen welk formaat hok je gaat kopen moet je een paar dingen bepalen. Zo is het belangrijk om te weten waar het hok komt te staan. Kunnen de konijnen los in de tuin lopen of alleen in het hok verblijven. Ieder konijn heeft voldoende slaap ruimte en speel ruimte nodig. Wanneer de konijnen dus niet buiten het hok kunnen lopen dan doe je er goed aan om een groot hok te kopen met twee verdiepingen. Jouw konijn heeft in dat geval meer beweegruimte en dat zou het konijn goed doen. Er zijn ook konijnenhokken verkrijgbaar met daaraan vast een ren, dit is natuurlijk perfect want zo kan het konijn toch naar buiten maar niet rond lopen in jouw tuin. Kijk dus vooral hoeveel ruimte je beschikbaar hebt en zorg dat het hok zo groot mogelijk is, want hoe meer ruimte het konijn heeft hoe beter het is. Bepaal welk materiaal jij wilt hebben voor je konijnenhok Konijnenhokken worden van verschillende materiaal gemaakt. De meeste hokken zijn van hout of kunststof. Beide hebben voor- en nadelen, zo ziet hout er vaak wat mooier uit alleen heeft dit onderhoud nodig. Kunststof zie er vaak iets minder luxe uit echter hoef je dit niet te onderhouden. Bepaal dus zelf goed van tevoren wat je wilt. Wel goed om te weten is dat konijnen van knagen houden, dit betekent dus dat ze aan het houten hok gaan knagen. Dit is natuurlijk zonde daarom doe je er goed aan om het hok direct te voorzien van knaagstrips. Zo kunnen ze niet aan jouw mooie houten konijnenhok knagen waardoor hij er nog lang mooi uit ziet. Een groot voordeel van kunststof is dat dit veel gemakkelijker schoon te maken is, aangezien je een konijnenhok geregeld schoon moet maken doe je er dus goed aan om te kiezen voor kunststof. Uiteraard bepaald jij helemaal zelf waar je voor gaat. Hoe dan ook, beide soorten materiaal hebben voor- en nadelen. Ferplast konijnenhokken zijn super populair in Nederland Eigenlijk kent iedereen het merk Ferplast wel toch? Zij hebben heel veel verschillende konijnenhokken tegen zeer scherpe prijzen. Een konijnenhok kopen van Ferplast is eigenlijk altijd een goede keuze. Wil jij dus binnenkort een konijnenhok gaan kopen dan doe je er zeker goed aan om even het assortiment met konijnenhokken van Ferplast te bekijken. Je kunt een Ferplast konijnenhok kopen bij bijvoorbeeld Zoo&Zo of Bol.com. Bekijk daarom zeker even snel hun assortiment met Ferplast konijnenhokken en kijk of deze hokken iets voor jou zijn. Bij Ferplast hebben ze konijnenhokken van zowel hout als kunststof. Ook hebben ze konijnenhokken voor binnen en buiten. Zo is er echt altijd een hok te vinden voor jou tegen een scherpe prijs. Heel veel aanbiedingen voor konijnenhokken op de markt Heel veel bedrijven verkopen konijnenhokken en dat is alleen maar goed voor jou. Dit betekent namelijk een grote concurrentie en dus kun je heel voordelig een mooi konijnenhok kopen. Dit maakt het natuurlijk nog leuker om een konijn te houden. Er zijn bij verschillende webshops ook altijd wel mooie aanbiedingen te vinden. Je doet er dus altijd goed aan om even goed bij de aanbiedingen te kijken. Want als jij inmiddels precies weet welk konijnenhok je moet hebben, dan is het tijd om er één te kopen. Dit wil je natuurlijk zo goedkoop mogelijk echter wil je wel een konijnenhok die voldoet aan jouw eisen. Dus het juiste formaat en het materiaal. Zoek dus snel naar het konijnenhok dat het beste bij jou past en bestel die nu bij één van de aanbieders online. Het voordeel is dat het dan gewoon bij jou thuis wordt geleverd en hoef je dus niet moeilijk te gaan doen om hem in je auto te krijgen. Uiteraard krijg je wel een bouwpakket geleverd. Alles bekend en duidelijk? Dan wordt het tijd om te bestellen Oké, je weet nu welk formaat je nodig hebt en waar je op moet letten om dit te kunnen bepalen. Ook weet je precies welk materiaal jij wilt hebben, ga je voor hout of juist voor kunststof. Je hebt waarschijnlijk nu ook al de konijnenhokken van Ferplast bekeken en je weet precies waar je het voordeligste een konijnenhok kunt kopen. Dan rest er eigenlijk nog maar één ding en dat is het konijnenhok bestellen. Dit doe je natuurlijk bij één van de bekende webshops. Zo bestel je bijvoorbeeld een konijnenhok bij Zoo&Zo, Bol.com, VidaXL, Pets Place of Amazon. Natuurlijk zijn er nog meer webshops waar jij een mooi konijnenhok kunt bestellen. Om jou een beetje op weg te helpen hebben wij verschillende aanbiedingen opgezocht voor een mooi konijnenhok. Al deze geweldige aanbiedingen kun je gemakkelijk hier vinden. Bekijk ze dus allemaal en bepaal welke aanbieding het beste bij jou past. Vervolgens bestel je het door jou gevonden hok bij de goedkoopste webshop. Vond jij deze blog ook interessant en wil je graag meer blogs lezen? Dit kun je hier doen. Iedere week weer zullen wij hier nieuwe blogs plaatsen om jou te helpen bij je aankoop.
Bekijk de aanbieding