Aanbiedingen van Blokker

Maak het thuis gezellig met Blokker. Bestel gemakkelijk en snel en laat thuisbezorgen of haal af bij één van de bijna 600 Blokker winkels. Als je bij Blokker online voor 22:00 uur besteld dan heb je de bestelde producten de volgende werkdag al in huis. Daarnaast heb je 30 dagen bedenktijd waardoor je dus genoeg tijd hebt om het weer terug te sturen. Blokker is de online huishoudwinkel waar je vertrouwd & voordelig je huishoud artikelen kunt bestellen.

Je kunt onder andere bij Blokker terecht voor:

Uiteraard biedt Blokker nog veel meer aan en vind je er artikelen van de merken: Liefheit, Brabantia, Phillips, Tefal, Curver, Bosch, Tomado en nog veel meer.

Blokker.nl is de website waar jij terecht kan voor een zeer uitgebreid assortiment met de mooiste aanbiedingen. Bekijk snel de folder en zie alle lopende aanbiedingen samen gebundeld. 

Bezoek Blokker

Actuele aanbiedingen Blokker

€ 25.99

Maar buiten is het feest
Bekijk op Blokker

€ 35.99

De klokkenluider van de Notre-Dame
Bekijk op Blokker

€ 60.50

Scheur door de straten op deze flitsende step. Deze Milly Mally Sport Scooter is een echte blikvanger met zijn grote wielen en coole groene kleur.
Bekijk op Blokker

€ 13.99

Meesterwerken bij de vleet
Bekijk op Blokker

€ 17.99

Veiligheid in huis
Bekijk op Blokker

€ 13.99

Leven en liefde
Bekijk op Blokker

€ 16.95

Leg alle sprookjeskaarten op de juiste plek met KooKoo Puzzels.
Bekijk op Blokker

€ 16.49

Gonnie en Gijsje
Bekijk op Blokker

€ 18.89

De geheime tuin
Bekijk op Blokker

Ja je leest het goed, Blokker heeft weer een geweldige aanbieding. Ruil nu jouw oude pan in en krijg 30% korting op een nieuwe BK pan. Dat is nog eens een inruilactie waar je vrolijk van wordt.
Bekijk de actie