Aanbiedingen van Blokker

Maak het thuis gezellig met Blokker. Bestel gemakkelijk en snel en laat thuisbezorgen of haal af bij één van de bijna 600 Blokker winkels. Als je bij Blokker online voor 22:00 uur besteld dan heb je de bestelde producten de volgende werkdag al in huis. Daarnaast heb je 30 dagen bedenktijd waardoor je dus genoeg tijd hebt om het weer terug te sturen. Blokker is de online huishoudwinkel waar je vertrouwd & voordelig je huishoud artikelen kunt bestellen.

Je kunt onder andere bij Blokker terecht voor:

Uiteraard biedt Blokker nog veel meer aan en vind je er artikelen van de merken: Liefheit, Brabantia, Phillips, Tefal, Curver, Bosch, Tomado en nog veel meer.

Blokker.nl is de website waar jij terecht kan voor een zeer uitgebreid assortiment met de mooiste aanbiedingen. Bekijk snel de folder en zie alle lopende aanbiedingen samen gebundeld. 

Bezoek Blokker

Actuele aanbiedingen Blokker

€ 16.94

Mijn mama en ik
Bekijk op Blokker

€ 24.79

Muursticker Giraffe 50x130cm
Bekijk op Blokker

€ 17.30

Grappige Minions Muursticker Brandkraan leuk voor in de kinderkamer of in een wachtruimte waar veel kinderen komen. De sticker is eenvoudige te verwijderen en op een andere plaats waar op te plakken.
Bekijk op Blokker

€ 20.48

Joden op drift
Bekijk op Blokker

€ 39.75

Eindelijk slapen in een echte jongensdroom, met dit stoere fotobehang Ferrari 232 x 158 cm
Bekijk op Blokker

€ 21.95

Prachtige Disney Frozen Muurstickers. Wilt u de kinderkamer van uw kleine Frozen fan op een eenvoudige wijze omtoveren in een Frozen slaapkamer dan kan dit met deze prachtige muurstickers van Elsa Anna, de..
Bekijk op Blokker

€ 16.98

3 - Dat heb ik weer!
Bekijk op Blokker

€ 14.95

Dirkjan 17
Bekijk op Blokker

€ 14.75

Meten wordt vanaf vandaag een feest met deze meetlat van de Minions. Deze sticker wordt geleverd in twee delen.
Bekijk op Blokker