De beste aanbiedingen vind je online bij Blokker

Aanbiedingen van Blokker

Blokker is één van de grootste winkelketens van Nederland. Met ruim 400 Blokker winkels in Nederland vind je ze in bijna ieder winkelstraat. Naast de winkels hebben ze ook een webshop, hier vind je nog veel meer producten dan in de winkels. Niet iedere winkel heeft namelijk alles dat online staat, het is daarom slim om online te shoppen bij Blokker.

Ze hebben online extreem veel producten, dit komt omdat ze ook wederverkopers op hun platform laten handelen. Dit heeft als voordeel dat er een groter assortiment is, maar het heeft nog meer voordelen. Stel Blokker heeft een product niet maar een andere aanbieder wel, dan kun je dat product alsnog snel geleverd krijgen.

 
Ben je op zoek naar een nieuwe BBQ? Dan hebben wij van Top-aanbiedingen een echte aanrader voor jou. Je kunt nu namelijk de Royal Patio Barbecue Arlington - Grill en smoker online bestellen bij de Blokker. Deze tafel BBQ is niet alleen praktisch, hij is ook nog eens van hoge kwaliteit.
Lees Meer... Royal Patio tafel BBQ
Steelstofzuiger kopen? Dan is deze aanbieding van de Blokker echt iets voor jou. Koop jij nu namelijk de Rowenta steelstofzuiger Air Force Light RH6543 dan kun je hem 90 dagen lang uitproberen. Dit is natuurlijk fantastisch en direct een goede reden om te profiteren van deze aanbieding.
Lees Meer... Nu 90 dagen op proef
Bij de Blokker verlopen ze de Rowenta stofzuiger City Space Facelift RO2669. Wanneer je deze nu besteld kun je hem 90 dagen uitproberen. Kom je er binnen die 90 dagen achter dat je het toch niks vindt? Dan krijg jij je aankoop bedrag terug op je rekening.
Lees Meer... Probeer nu 90 dagen
Ben jij een roker en rook je ook in de auto? Dan is het slim om gebruik te maken van een goede asbak. Deze Auto asbak zwart 10 x 8 cm - sigaret dovende auto asbak is in dat geval een echte aanrader. Hij is namelijk special ontworpen voor in de auto.
Lees Meer... Asbak kopen bij Blokker
Bij de Blokker hebben ze nu een te gekke aanbieding. Jij kunt nu namelijk de Leifheit Regulus Aqua PowerVac draadloze vloerreiniger 2in1 kopen met korting. Hierdoor betaal je er nu tijdelijk slechts € 229,-,- voor en dat is natuurlijk super voordelig.
Lees Meer... Dweil en stofzuiger in één
We kunnen hier eigenlijk wel praten over iets unieks. Blokker heeft vanaf heden namelijk eigen koffiecups op de markt gebracht. En deze cups kun je echt super voordelig kopen. Voor 20 koffiecups betaal jij namelijk maar € 2,49. Dat betekent wereldkoffie, Blokkerprijs.
Lees Meer... Koffie kopen bij de Blokker
Bij de Blokker hebben ze nu een te gekke aanbieding. Je kunt nu namelijk de JAP Tornado S3 kruimeldief super voordelig kopen. Dit is een echte topper die je gemakkelijk even kan pakken wanneer je geknoeid hebt. Het is dan ook zeker aan te raden om hem nu te kopen.
Lees Meer... Kruimeldief kopen
Iedereen is bekend met de webwinkel Blokker. Dit komt omdat zij een zeer grote webwinkel zijn. Ze hebben er heel veel producten zoals bijvoorbeeld de Sauber steelstofzuiger R20. Deze kun je online heel voordelig bestellen bij de Blokker.
Lees Meer... Sauber steelstofzuiger R20
Heb jij thuis een zwembad? Dan wil je deze natuurlijk schoon houden. Gelukkig kan dit door gebruik te maken van chloortabletten welke je bij de Blokker kunt kopen. Je gebruik je geen chloortabletten, dan geeft je bacteriën de kans om jouw zwembad echt goed vies te maken. Dit is niet goed voor je gezondheid want je kunt hier goed ziek van worden.
Lees Meer... Chloortabletten kopen
Shop jij ook maar al te graag online bij de Blokker en wil je precies weten wat er in de folder staat? Dan hebben wij van Top-aanbiedingen goed nieuws voor je, want je kunt de folder van de Blokker gewoon online vinden en hij staat altijd bomvol met spectaculaire aanbiedingen.
Lees Meer... Bekijk de online folder
Een reiskoffer heb je nu eenmaal nodig wanneer je op vakantie gaat, als je dan een nieuwe reiskoffer moet kopen dat wil je er één met korting. Bij Blokker hebben ze heel veel aanbiedingen voor een nieuwe reiskoffer, bekijk ze dus snel en profiteer van hoge kortingen.
Lees Meer... Reiskoffers bij Blokker

Vele bekende merken bij Blokker

Het mooie van Blokker is dat zij eigenlijk alle bekende merken aanbieden. Zo koop je er stofzuigers van de o.a. de merken Philips, Bosch, Bestron, Tristar, Inventum en Miele. Uiteraard hebben ze nog veel meer merken voor stofzuigers. Naast alle A-merken hebben ze ook een groot assortiment met B-merken, dit is dan weer ideaal voor de mensen die minder te besteden hebben.

Bij Blokker hebben ze extreem veel producten, deze zijn allemaal onderverdeeld in de volgende categorieën. Elektronica, Schoonmaak & Huishouden, Koken & Bakken, Eten & Tafelen, Tuin, Wassen & Strijken, Reizen & Vrije tijd, Speelgoed, Wonen, Baden & Slapen, Boeken & Kantoorartikelen en Baby & Persoonlijke verzorging.

Het eigen merk van Blokker

Aangezien Blokker heel erg groot is hebben ze ook een eigen merk. Ook dit eigen merk heet Blokker, dit merk heeft super veel verschillende producten. Het merk Blokker heeft producten in de categorieën elektra, eten & tafelen, koken & bakken en schoonmaken & huishouden. Het mooie van Blokker eigen merk is dat het minstens zo goed is alleen stukken goedkoper.

Zo koop je heel voordelig een Blokker magnetron, Blokker huishoudtrap, Blokker pannenset, Blokker staafmixers of een Blokker waterkoker. Online op Blokker.nl hebben ze ruim 1.800 producten staan, zo kun jij heel veel verschillende producten tegen lage prijzen kopen.

Altijd een aanbieding bij Blokker

Bij Blokker vind je het hele jaar door de beste aanbiedingen. Iedere week opnieuw hebben ze weer andere aanbiedingen, zo krijg je de ene week kortingen en de andere weer gratis producten. Naast de vele weekaanbiedingen hebben ze ook iedere dag weer een dagaanbieding. Deze aanbieding is zoals de naam al zegt één dag geldig. Wanneer je dus een dagaanbieding ziet die je wel wilt hebben, dan moet je wel snel wezen want voor je het weet is de aanbieding voorbij.