Brievenbusbloemen, boeketten en planten bestel je voordelig bij BloomPost

Aanbiedingen van BloomPost

Iemand verassen is altijd superleuk, de reactie van de ontvanger is namelijk hetgeen waar iedereen blij van wordt. Bij BloomPost hebben ze heel veel boeketten en brievenbusbloemen. Brievenbusbloemen zijn superleuk wanneer je iets origineels wilt geven. Want zoals de naam als zegt gaan brievenbusbloemen gemakkelijk door de brievenbus. Doordat de brievenbusbloemen voorzien zijn van een speciale verpakking weet je zeker dat ze goed en vers aankomen bij de ontvanger, je hoef je daar dus geen zorgen over te maken. Een goede reden dus om nu een bestelling te plaatsen bij Bloempost. Door brievenbusbloemen te geven geef je iemand een brievenbus boeket. Kies dus voor brievenbus bloemen versturen.

BloomPost is opgericht in 2014 en is onderdeel van e-Flora. Het team van BloomPost is jong en groeit door de grote vraag hard. Vol met creativiteit en het enthousiasme van vele cadeaus gaan zij dagelijks gaan de gang om de beste bloemen voor jou te krijgen. Bij BloomPost krijgen ze energie van het versturen van bloemen, planten en cadeaus, niets is ze te gek. Dagelijks helpen ze jou met veel liefde om een ander een goed gevoel te geven.

 

De leuke brievenbuscadeaus bij BloomPost

Wanneer je iemand wilt verrassen door iets leuks te versturen moet de ontvanger wel thuis zijn om het in ontvangst te nemen. Gelukkig heeft BloomPost daar iets op bedacht en dat zijn brievenbusbloemen. De ontvanger hoeft dan niet thuis te zijn want het gaat gewoon door de brievenbus, wel zo handig. De uitvinder van brievenbusbloemen is ook echt BloomPost. Zij hebben een gepatenteerde verpakking kunnen maken waardoor de bloemen gegarandeerd goed worden ontvangen bij de ontvanger thuis. Met goed ontvangen bedoelen ze bij BloomPost topkwaliteit en bloemen met vaasleven. De brievenbus bloemen worden steeds populairder en dat komt omdat het heel gemakkelijk is voor zowel de besteller als de ontvanger. Ga dus nu voor bloemen in brievenbus en ervaar zelf ook het gemak. Bloemen door de brievenbus is gemakkelijk, snel en super voordelig.

BloomPost ook heel veel verschillende boeketten

Wil jij toch liever iemand verassen met een boeket bloemen ook dan kun je terecht bij BloomPost. Zij hebben namelijk heel veel verschillende boeketten in het assortiment. Je kunt het boeket dat je verstuurt persoonlijk maken door een leuke wenskaart of een extra cadeautje. Ook boeketten worden verse bij de ontvanger geleverd, ze worden namelijk vers van het veld verpakt in een slim ontworpen verzenddoos. Plaats jij een bestelling voor 23:00 uur dan wordt de ontvanger morgen al verrast met een mooi boeket, zo snel kan het gaan bij BloomPost.

Planten kopen doe je ook bij BloomPost

Weet jij dat de ontvanger bloemen helemaal niet leuk vindt, dan is het zonde om bloemen te laten bezorgen. Dan kun je bij BloemPost ook kiezen voor planten. Planten zijn mooi maar ook heel leuk om te zien, daarnaast zijn ze ook nog een heel gezond. Bij BloomPost hebben ze verschillende planten, zowel huiskamer planten als buitenplanten. Op het moment van schrijven kun je o.a. de volgende planten kopen bij BloomPost:

  • Lichtplantje
  • Schefflera op lavasteen
  • Ananasplant
  • Gordijnvij
  • Olijfboom

Welke plant je ook besteld, de ontvanger gaat er zeer zeker gelukkig mee zijn. Bestel daarom vandaag nog een plant en laat hem direct bij de ontvanger bezorgen.

Uiteraard ben je niet verplicht om de producten van BloomPost cadeau te doen aan iemand. Wij van Top-aanbiedingen snappen het als geen ander als jij jezelf eens wilt verrassen en dat kan natuurlijk met het assortiment van BloomPost.