Boldking aanbiedingen met hoge kortingen tot wel 30%

Aanbiedingen van Boldking

Ben jij al bekend met het merk Boldking? Zij zijn natuurlijk bekend geworden met de scheermesjes, echter hebben ze tegenwoordig meer dan alleen dat. Naast scheermesjes koopt je er namelijk ook huidverzorging en accessoires. Het leuke van Boldking is dat je er producten kunt kopen, maar ook een abonnement kunt afsluiten. Bij een abonnement ontvang jij om de zoveel maanden nieuwe scheermesjes. Jij kunt zelf de periode bepalen, je kunt je kiezen voor iedere maand, maar ook iedere 5 maanden. Kies simpelweg wat voor huid je hebt, bepaald de frequentie van levering en bestel het online. Ga je liever voor losse producten? Hou dan zeker de aanbiedingen in de gaten en profiteer zo van hoge kortingen tot wel 30%.

 
Positie
Shop
Product
Prijs
Jouw voordeel
Bezoek Shop
Totaal aantal aanbiedingen beschikbaar: 18

BoldkingRepeat super populair en daardoor een echte aanrader

Bovenaan deze pagina hebben we het er al over gehad, het abonnement van Boldking. Dit abonnement noemen ze ook wel BoldkingRepeat. Wanneer je voor dit abonnement gaat, krijg je altijd korting op je scheermesjes en alle andere producten. Aangezien wij van korting houden raden wij je zeker aan om een abonnement te overwegen. Het voordeel van BoldkingRepeat is dat je het ieder moment kunt stopzetten. Ga jij op vakantie? Zet het abonnement dan gewoon tijdelijk op pauze. Je zit dus nergens aan vast en kunt het aanpassen aan jouw wensen. Beter gaat het dus eigenlijk niet worden. Bij een abonnement betaal je ook nog eens geen verzendkosten, hoeveel redenen heb je nog nodig om te gaan voor deze deal?

Denk aan het milieu en kies voor Recycling van Boldking

Ga jij voor de scheermesjes van Boldking, dan kun je ook ervoor kiezen om te recyclen. Dit werkt heel gemakkelijk, je kunt bij Boldking namelijk een Recycling Envelope mee bestellen. Hier kun jij al je gebruikte mesjes in stoppen om deze vervolgens weer terug te sturen naar Boldking. Zij gaan dit sorteren en maken er vervolgens de travel caps van die Boldking verkoopt. Dat is nog eens duurzaam bezig zijn. Een goede reden dus om jouw mesjes niet zomaar weg te gooien, maar ze juist altijd terug te sturen. Dus ja, waarom zou je nog kiezen voor andere scheermesjes als je weet dat Boldking gewoon weg het merk is.

Boldking heeft een uitgebreid assortiment met cadeaus

Wanneer jij zoekende bent naar een leuk cadeau, dan ben je bij Boldking aan het juiste adres. Zij hebben namelijk een zeer groot assortiment met verschillende cadeaupakketten. Koop vandaag nog een leuk cadeau en verwen er iemand mee. In vrijwel iedere prijsklasse is er een mooi cadeau te vinden bij Boldking. Hierdoor kan iedereen er slagen. Genoeg gepraat nu, tijd om de aanbiedingen te bekijken op de website van Boldking. Want voor je het weet is de actie verlopen en moet je wachten op een nieuwe deal.