BookBeat heerlijk genieten van meer dan 800.000 luisterboeken

Aanbiedingen van BookBeat

Ben jij een liefhebber van boeken en dan vooral luisterboeken? Dan ben je bij BookBeat aan het juiste adres. Zij hebben namelijk meer dan 800.000 luisterboeken die je kunt luisteren voor een vast bedrag per maand. Er zijn verschillende abonnementen verkrijgbaar en je kunt altijd gratis proberen. Een goede reden dus om je eens aan te melden zodat je heerlijk kunt genieten van het geweldige aanbod van BookBeat. Het BookBeat aanbod is zo uitgebreid dat er voor iedereen meer dan genoeg keuze is. Daarnaast kun jij jouw abonnement iedere maand aanpassen of opzeggen. Je zit dus nergens aan vast als je kiest voor BookBeat. Een goede reden dus om vandaag nog een account aan te maken.

 

In iedere categorie een groot aanbod luisterboeken bij BookBeat

Bij BookBeat weten ze als geen ander dat iedereen van ander soort boeken houdt. Daarom hebben ze een zeer groot aanbod aan verschillende categorieën. Deze staan allemaal bomvol met interessante boeken voor jou. Je kunt boeken ontdekken in o.a. de categorieën Romans, Misdaad, Biografieën, Romantiek, Persoonlijke Ontwikkeling, Non-fictie, Fantasy, Sciencefiction, Komedie en Humor, Klassiekers, Korte verhalen, Drama & Poëzie, Kinderboeken en Young Adult. Ook hebben ze er boeken in allemaal verschillende talen. Vind jij Engelse boeken bijvoorbeeld leuker, dan hebben zij een ruime keuze voor jou. Met BookBeat hoef jij je voorlopig niet te vervelen, dat is één ding dat zeker is.

Bij BookBeat hebben ze ook een abonnement voor het gehele gezin

Zijn er in jouw gezin meer liefhebbers van luisterboeken? Dan hebben ze bij BookBeat ook een upgrade voor het gehele gezin. Voor slechts een klein bedrag per maand extra kunnen er 5 mensen binnen jouw gezin genieten van de beste luisterboeken van dit moment. Aangezien ze in iedere categorie een groot aanbod hebben kan echt iedereen zich vermaken. Dit is natuurlijk fantastisch, want een gezin upgrade is veel goedkoper dan 2 losse abonnementen. Een gezin upgrade is gemakkelijk aan en uit te zetten, blijkt toch dat jij de enige bent die luistert naar de leukste boeken, dan zet je hem gewoon weer uit. Zo betaal je nooit onnodig te veel, wel zo fijn toch?

Stream de leukste boeken of download gemakkelijk bij BookBeat

BookBeat is één van de grootste streamingdiensten voor luisterboeken. Je kunt bij hen een boek streamen en dus direct luisteren, echter kun je ze ook downloaden. Het voordeel van downloaden is dat je ze kunt beluisteren op een later moment wanneer je geen internet hebt. Bijvoorbeeld in het vliegtuig. Veel mensen maken hier dan ook gebruik van, want zo kun jij altijd genieten van jouw favoriete boek. Daarnaast is het ook goed om te weten dat BookBeat Apple CarPlay en Apple Watch ondersteund. Zo kun je echt altijd genieten van de beste luisterboeken.