Aanbiedingen van Bookspot

Bij Bookspot geldt op werkdagen voor 23.00 besteld, morgen in huis. Altijd inspirerend advies. Snelle levering. 730.000+ artikelen. Zeker altijd scherpe aanbiedingen te vinden. Dus zoek je nieuwe Boeken, Films & Series, Muziek, eBooks, Engelse Boeken, Literatuur dan is Bookspot de plek waar je kan kijken.

Bij BookSpot houden ze ongelooflijk van boeken. Want wat is er mooier dan een boek? Bij elke passie, levensvraag en interesse past minstens één exemplaar. Er schuilt dus eigenlijk een lezer in iedereen.

BookSpot: dé plek voor boeken, games, muziek en films

Bij BookSpot vind je altijd het boek dat je zoekt, ook boeken waarvan je niet wist dat je ze zocht. Ze zijn dé online boekwinkel, maar eigenlijk nog net even wat meer dan dat.
Cadeauzoekers, leestips, advies en meet & greets met auteurs maken BookSpot de beste plek om boeken te ervaren.

Er staan hieronder enkele van de Bookspot Muziek, Film, Boeken en Games aanbiedingen. Niet wat jij zoekt? Kijk dan op de site van Bookspot

Bezoek Bookspot.nl

Actuele boek aanbiedingen van Bookspot

€ 19.95

Journaliste Rose Mary de Boer reisde naar twaalf landen. Daar ontmoette ze kinderen en praatte met hen over hun wereld en hun leven van elke dag. Deze unieke inkijk in het leven van deze kinderen is een boeiend verhaal en geeft veel inzichten in onze multiculturele wereld van vandaag. De landen die in dit boek aan bod komen, zijn Tibet, Bali, de Cookeilanden, China, Marokko, Jamaica, Cuba, Kenia, Nederland, India, IJsland en Curaçao. Kinderen zijn altijd geboeid door andere kinderen! In dit mooie, leerrijke (kijk)boek kunnen kinderen (en grote mensen) op een boeiende manier kennismaken met andere culturen. Met foto's en illustraties.
Bekijk op Bookspot Boeken

€ 14.95

Denk niet te klein Geld maakt niet gelukkig, maar van armoede word je ook niet blij. We willen geldnood vermijden, maar is rijkdom najagen dan het enige alternatief? Kris Vallotton laat het verschil zien tussen gewone rijkdom en de welvaart van het Koninkrijk. Gewone rijkdom draait alleen om geld en is geen garantie voor levensgeluk. Echte welvaart begint bij het kennen van Gods ruimhartigheid. Hij is een Vader die het heerlijk vindt om goed voor zijn kinderen te zorgen. Nog blijer wordt Hij als ook wij vrijgevig zijn. De boodschap van dit boek is duidelijk: God is rijk, dus denk niet te klein. Je mag samen met Hem ondernemen en financieel groeien, zodat je ook meer uit te delen hebt.
Bekijk op Bookspot Boeken

€ 17.99

Angela Clark heeft eindelijk een ring om haar vinger en haar tijdschrift Gloss is een enorm succes. Maar ze werkt zich helemaal uit de naad en heeft nauwelijks tijd voor haar Alex - en dat terwijl hij helemaal klaar is voor de volgende stap: een baby. Angela twijfelt. Het is niet zozeer dat ze geen kinderen wíl, ze is er gewoon nog niet klaar voor.  Dan staat haar jeugdvriendin Louisa ineens op de stoep met peuter Grace en een gebroken hart. Terwijl Jenny zich over Louisa ontfermt, moet Angela voor Grace zorgen, haar relatie met Alex zien te lijmen én Gloss draaiende zien te houden. En Angela zou Angela niet zijn als dat allemaal vlekkeloos verloopt...
Bekijk op Bookspot Boeken

€ 24.99

Deze autobiografie van Klaus Mann vormt de neerslag van een uitermate bewogen en strijdbaar leven, vol dynamiek, hoop, teleurstelling en desillusie. Hij geeft niet alleen een intieme inkijk in zijn eigen ontwikkeling als avontuurlijke outsider maar vertelt ook vele details over zijn beroemde ouders. Het hectische culturele leven in de jaren twintig en het gevaarlijke bestaan van emigranten na 1933 zijn zelden zo levendig en ontroerend beschreven. Het keerpunt is het meest volwassen en kleurrijke werk van Klaus Mann, die als fervent antifascist reeds in 1930 aan een vriend schreef: 'Ik ben bang voor de Hitler-dictatuur.'
Bekijk op Bookspot Boeken

€ 9.95

Daan Kiefsma, beter bekend als Kief de goaltjesdief, doet mee aan een internationaal toernooi. Daarin speelt zijn elftal tegen bekende clubs uit binnen- en buitenland. Op de eerste avond heeft de organiserende vereniging een speurtocht voor alle deelnemers uitgezet. Daans vriend en medespeler Joeri zakt tijdens de zoektocht in de grond. Als ze van de schrik bekomen zijn, doen de jongens een verrassende ontdekking. De volgende dag gaan ze op onderzoek uit en dan blijkt dat het allemaal heel anders in elkaar zit als ze eerst dachten. Veel scouts van bekende clubs zijn aanwezig op het toernooi. Kief speelt de sterren van de hemel. Maar of het goed genoeg is om op te vallen, is de vraag. Een nieuw, spannend verhaal in de serie 'Kief de goaltjesdief'. Deze serie voor jonge voetballiefhebbers vanaf 7 jaar is een uitstekende opstap naar Gerard van Gemerts successerie 'De Voetbalgoden'.
Bekijk op Bookspot Boeken

€ 9.95

Ga op weg naar je bestemming! Jij bent gemaakt voor een doel, een speciale bestemming. Je Schepper nodigt je uit voor een ontdekkingsreis die bestaat uit drie etappes: vriendschap met de Vader (intimiteit), weten wie je bent in Christus (identiteit) en leven door de kracht van de heilige Geest (autoriteit). Inspirerende reisliteratuur en een persoonlijke reisgids komen daarbij goed van pas. In het drieluik Intimiteit-Identiteit-Autoriteit vind je een boeiende beschrijving van de route en deze Reisgids bij het drieluik wijst je de weg. Maak er met je huiskring of gemeente een groepsreis van en ga op weg naar je bestemming! 9789490489229 Intimiteit 9789490489236 Identiteit 9789490489243 Autoriteit 9789490489403 Drieluik-pakket met gratis Reisgids! - Pakketprijs: €29,95
Bekijk op Bookspot Boeken

Actuele game aanbiedingen van Bookspot

€ 15.00

Een stroomschok krijgen als je hardop lacht óf je mond spoelen met zeep als je vloekt? Altijd bij een vreemde op schoot zitten in het openbaar vervoer óf één dag per week uit de vuilnisbak van de buren eten? In dit spel is er maar één echte regel: je MOET kiezen! De absurde dilemma's van Dilemma op Dinsdag zijn in een sociaal en grappig kaartspel gegoten, dat je niet alleen laat lachen, maar ook zorgt voor vurige discussies en duels. Er zijn twee spelopties waar je tussen kunt kiezen, omdat alles in het leven nu eenmaal een dilemma is. In het ene spel is je doel is om een zo moeilijk mogelijk dilemma voor de andere spelers op tafel te leggen en de dilemmaestro te worden. In het andere spel speel je in teams en probeer je te raden wat je teamgenoten kiezen. Zo leer je je vrienden en familie pas echt goed kennen! Het spel bestaat uit 60 helften van een dilemma waardoor het mogelijk is om meer dan 1000 verschillende dilemma's te creëren. Het doel van het spel is, in beiden gevallen, om zo min mogelijk punten te scoren.
Bekijk op Bookspot Games

€ 21.99

EA SPORTS UFC 2 innoveert met mooie, realistische animaties en karakters, een volledig nieuw Knockout Physics System en authentieke gameplay features, en nodigt alle vechters uit om terug in The Octagon te stappen voor de ultieme battle. Dit spel moet elke vechtfan gespeeld hebben. Het bevat vijf spiksplinternieuwe spelmodi, een vernieuwde Career Mode waarin je voor het eerst in de geschiedenis van UFC-games vrouwelijke vechters kan creëeren, en een nieuw Title Chase-systeem voor Online Championships. Welk soort vechter je ook bent, er is altijd wel een modus die bij je speelstijl aansluit… Dien de genadeslag toe in de gloednieuwe KO Mode met destructieve knock-outs, bewerk en creëer een kampioenenteam in UFC Ultimate Team, of stel je eigen droomaffiche samen in de Custom Event Creator. Voor elke vechtfan heeft EA SPORTS UFC 2 wel een geschikte modus. Ondertussen leert EA SPORTS UFC 2 je alles over MMA door je vanuit de hoek van de ring tools en tips mee te geven. Bereid je fights als de echte pro's voor in het fitnesscentrum in Practice Mode of volg de visuele aanwijzingen op in Grapple Assist: een in-game tool die je door takedowns, overgavetechnieken en nog veel meer loodst. Van de walk-out tot de knock-out: EA SPORTS UFC 2 biedt een intense, authentieke en superspannende spelervaring. KNOCKOUT-GAMEPLAY • Knockout Physics System - Het revolutionaire, nieuwe physics-gedreven systeem voor knock-outs en stoten levert nog authentiekere, bloederigere, en bevredigendere KO's op dan ooit. Elke knock-out wordt uniek, en de genadeslag toedienen gaf nog nooit zoveel voldoening. • Betere overgavetechnieken - Verras je tegenstander met een snelle overgang van een knieklem naar een hielhaak, of een vliegende armklem uit de clinch. Door staande overgavetechnieken en combinaties (reeksen) wordt het grappling van EA SPORTS UFC 2 naar een hoger niveau getild. • Dynamische grappling - Voor het eerst in de geschiedenis van MMA-games bestuur je vechters vrij en onafhankelijk in elke grappling-situatie. Doordat er gelijktijdige interactie is tussen twee vechters, is er meer gevoeligheid en variatie en voelt het grondgevecht levensecht aan. • Ultieme verdediging - Wat je niet kan raken, kun je ook geen pijn doen. Door een betere controle over de hoofdbewegingen van je fighter kan je inkomende aanvallen verbazend makkelijk ontwijken en afslaan. Daarbovenop komt nog een verbeterd blok- en afweersysteem, wat je nieuwe tools biedt om de meest vernietigende aanvallen van de tegenstander af te weren.
Bekijk op Bookspot Games

€ 10.99

De zon scheen, de natuur was overweldigend mooi en jouw dochtertje Jessica straalde. Jullie uitje was een groot succes. Toch ging het mis. In de buurt van een kasteel werd Jessica door een afschrikwekkend monster ontvoerd. Hoewel het ongetwijfeld levensgevaarlijk is, ben je onmiddellijk het nabijgelegen kasteel binnengedrongen. Houdt het monster Jessica daar gevangen? Jessica is ontvoerd door een zielenverzamelaar en ze is niet de enige! Overal in het kasteel tref je vreemde wezens aan die hun verhaal graag met je delen. Hun zielen zijn aan het monster overgeleverd. Om Jessica en de gegijzelde zielen te bevrijden, zal je tot het uiterste moeten gaan. Omzeil de sluw geplaatste valstrikken in het kasteel, vind nuttige voorwerpen en verken uitgestrekte gebieden. Het is moederliefde versus het kwaad. Wie of wat zal uiteindelijk als winnaar uit de bus komen? Kenmerken - Verken een mysterieus kasteel - Een waterspuwer voorziet je van hints - Vind alle spiegelscherven - Een intrigerende verhaallijn - Doorgrond de geheimen van het kasteel - Red Jessica - Gedetailleerde graphics - Prachtige, afwisselende gebieden - Volledig Nederlandstalig Systeemeisen: - Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8 - Processor: 1.0 GHz - Geheugen: 1024 MB RAM - DirectX: Versie 9.0 of hoger
Bekijk op Bookspot Games

€ 15.95

De enorm zachte vacht van Buurpoes maakt het extra fijn het lijfje vast te pakken, een heerlijke knuffel voor de allerkleinste. De knuffel is 28cm lang
Bekijk op Bookspot Games

€ 42.99

Kruip in de huid van Link, Impa en andere personages uit The Legend of Zelda, en maak korte metten met enorme hordes vijanden door de sensationele, krachtige aanvallen te gebruiken waar Dynasty Warriors bekend om staat. Tijdens deze krachttoer door de mooiste plekken van Hyrule kom je de meest geduchte vijanden uit de Zelda-reeks tegen. Denk na over je tactiek en voltooi missies zo efficiënt mogelijk om Hyrule te redden! Het evenwicht van de Triforce is verstoord, en Hyrule wordt opnieuw verscheurd door een duistere macht, die dit keer onder leiding staat van de duistere tovenares Cia. De legendarische held Link moet slag leveren met massa's vijanden en prinses Zelda zien te vinden. Naarmate je verderkomt in het verhaal, speel je nieuwe speelbare personages vrij met unieke aanvallen en wapens. Verzamel Rupees en andere handige voorwerpen om de wapens en bonussen van je krijgers te versterken. Gebruik dan je verpletterende aanvallen en combo's om de ene golf Bokoblins na de andere te weg te vagen. Dit keer moet je je handen vuilmaken om Hyrule te redden. - Speel met populaire personages als Link en, voor het eerst in de reeks, Impa! - Neem het op tegen de sterkste vijanden uit The Legend of Zelda op talloze locaties in Hyrule. - Laat je vijanden in het stof bijten met overdonderende, efficiënte aanvallen, en intense combo's. - Denk na over je tactiek om missies op de meest efficiënte wijze te voltooien.
Bekijk op Bookspot Games

€ 24.99

In het spannende Buurman & Buurman dobbel- en bordspel ligt een hele stapel klussen op je te wachten. Goed dat Buurman & Buurman zo handig zijn. En jullie gaan ze helpen. Om een klus af te krijgen probeer je het juiste gereedschap bij elkaar te dobbelen. Je wint door 6 klusjes te doen óf door te kiezen voor grotere klussen, waardoor je snel aan 40 punten kunt komen. Klus jij sneller dan je medespelers? Dan roep je "A JE TO!". Het is snel te leren, spannend tot aan het eind maar bovenal ontzettend leuk om te spelen, dus goed voor uren speelplezier voor jong en oud!
Bekijk op Bookspot Games

Actuele film aanbiedingen van Bookspot

€ 10.99

Ga samen met de Paw Patrol op 6 besneeuwde avonturen, waaronder een extra lange Kerstaflevering! De pups repareren de slee van de Kerstman, brengen pinguïns terug naar hun ijskoude huis, helpen Everest een handje bij reddingen in de sneeuw en nog veel meer!
Bekijk op Bookspot Films

€ 19.99

'Andre Rieu: Happy Birthday! - A Celebration Of 25 Years Of The Johann Strauss Orchestra' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €19.99!
Bekijk op Bookspot Films

€ 35.99

Ontkenning. Conflicten. Liefdesproblemen. In Treatment volgt vijf patiënten tijdens hun sessies bij hun psychotherapeut. In het allereerste half uur durende drama van HBO maken we kennis met Paul, een therapeut die bij de behandeling van zijn patiënten groot inzicht en zelfvertrouwen aan de dag legt, maar tijdens bezoeken aan zijn eigen therapeut Gina worstelt met verlammende onzekerheden. En zijn zorgen nemen alleen maar toe als zijn vrouw Kate duidelijk maakt dat ze zich verwaarloosd voelt en het zat is voortdurend om zijn aandacht te moeten strijden. Onder Pauls patiënten zijn een jonge arts die verliefd op hem is geworden, een marinepiloot die probeert zijn leven weer zin te geven na een mislukte missie in Irak, een jonge turnster met zelfmoordneigingen en een gepassioneerd koppel dat op alle andere vlakken in hun leven met grote problemen kampt... De serie In Treatment is winnaar van 2 Emmys en 1 Golden Globe.
Bekijk op Bookspot Films

€ 5.99

De viering van 4 Juli in het gezellige badplaatsje Claridge, Maryland liep in 2009 uit op een bizar bloedbad. Nu pas zijn de beelden die daarvan zijn gemaakt achter elkaar gezet en is te zien wat er misging op deze zonovergoten dag aan de Chesapeake Bay. En wiens schuld het was dat niet op tijd is ingegrepen. Was het de burgemeester, die het alarm negeerde van twee Franse waterbiologen die een duizelingwekkend hoog niveau bacteriën in het water vonden? Was het de kippenboer die enorme hoeveelheden kippenmest in de baai loosde waardoor de bacterie muteerde tot een parasiet? Feit is dat de bewoners van Claridge op die fatale dag te maken kregen met een vijand die niemand zag aankomen. Een vijand die aanviel van binnenuit… hun eigen lichamen.Van de makers van de Paranormal Acitivity franchise en Oscarwinnaar Barry Levinson.
Bekijk op Bookspot Films

€ 23.99

In een meer op het indrukwekkende Nieuw-Zeelandse Zuidereiland staat de twaalfjarige Tui Mitcham in het ijskoude water. Ze blijkt vijf maanden zwanger. Kort nadat ze hulp krijgt aangeboden verdwijnt het meisje. De jonge, onverschrokken detective Robin Griffin (Elisabeth Moss - Mad Men) bijt zich obsessief vast in de zaak, en graaft zo pijnlijke geheimen op uit haar eigen verleden. Het decor voor dit mysterie is een adembenemend, maar ook afgelegen en onherbergzaam terrein. De perfecte setting voor een verhaal over hoe onze zoektocht naar paradijselijk geluk zo snel kan omslaan in een confrontatie met onze grootste angsten.
Bekijk op Bookspot Films

€ 9.99

Rome, het jaar 67 na Christus. Twee Romeinse soldaten krijgen de opdracht om een beruchte crimineel te bewaken. Hij heet Simon Petrus en komt uit Galilea in Israël. Hij is een apostel, en een persoonlijke vriend van Jezus, die ook wel Christus wordt genoemd. Tot de dood veroordeeld laat de oude Petrus zijn leven aan zich voorbij trekken. Het verhaal van een man die begon als eenvoudige visser en uitgroeide tot een van de belangrijkste figuren in het vroegere Christendom. Terwijl Petrus zich voorbereid afscheid te nemen van zijn aardse leven, maakt hij een diepe indruk op zijn Romeinse bewakers. Wat als het allemaal waar is, wat Petrus vertelt?
Bekijk op Bookspot Films

Actuele muziek aanbiedingen van Bookspot

€ 13.99

'Backgammon -Digi-' van Ost koop je bij bookspot.nl, nu voor €13.99!
Bekijk op Bookspot Muziek

€ 8.99

'Sponge State -MCD-' van Slotface koop je bij bookspot.nl, nu voor €8.99!
Bekijk op Bookspot Muziek

€ 17.99

'Keep In Your Heart' van Chronos koop je bij bookspot.nl, nu voor €17.99!
Bekijk op Bookspot Muziek

€ 14.99

'Hiperasia' van El Guincho koop je bij bookspot.nl, nu voor €14.99!
Bekijk op Bookspot Muziek

€ 6.99

'Kings' van Images At Twilight koop je bij bookspot.nl, nu voor €6.99!
Bekijk op Bookspot Muziek

€ 26.99

'Quiero Volver A.. -Digi-' van David Xirg, Gorka Benitez koop je bij bookspot.nl, nu voor €26.99!
Bekijk op Bookspot Muziek