Aanbiedingen van Bookspot

Bij Bookspot geldt op werkdagen voor 23.00 besteld, morgen in huis. Altijd inspirerend advies. Snelle levering. 730.000+ artikelen. Zeker altijd scherpe aanbiedingen te vinden. Dus zoek je nieuwe Boeken, Films & Series, Muziek, eBooks, Engelse Boeken, Literatuur dan is Bookspot de plek waar je kan kijken.

Bij BookSpot houden ze ongelooflijk van boeken. Want wat is er mooier dan een boek? Bij elke passie, levensvraag en interesse past minstens één exemplaar. Er schuilt dus eigenlijk een lezer in iedereen.

BookSpot: dé plek voor boeken, games, muziek en films

Bij BookSpot vind je altijd het boek dat je zoekt, ook boeken waarvan je niet wist dat je ze zocht. Ze zijn dé online boekwinkel, maar eigenlijk nog net even wat meer dan dat.
Cadeauzoekers, leestips, advies en meet & greets met auteurs maken BookSpot de beste plek om boeken te ervaren.

Er staan hieronder enkele van de Bookspot Muziek, Film, Boeken en Games aanbiedingen. Niet wat jij zoekt? Kijk dan op de site van Bookspot

Bezoek Bookspot.nl

Actuele aanbiedingen Bookspot

€ 20.99

ONE PIECE BURNING BLOOD is ontwikkeld door de bekende Japanse studio Spike Chunsoft Co., LTD en gebouwd volgens het mesjogge en rijke universum van ONE PIECE. De game biedt een volkomen nieuwe ervaring dankzij de face-paced gameplay en de unieke elementen van ONE PIECE! En als we het daar over hebben, de Devil Fruit- en "Haki"-capaciteiten maken deel uit van de game, en een heel aantal van de speelbare personages is al onthuld. - Tag 3vs3: Maak je klaar voor 3 vs 3 gevechten in het strijdgewoel tussen teams van 3 personages. Je moet strategisch nadenken als je je team samenstelt en ze zorgvuldig omwisselen tijdens het gevecht! - Devil fruits-capaciteiten: De Logia Guard for Logia-personages, zoals Sabo, Ace, Ener, Crocodile enz. bieden je de mogelijkheid je te ontdoen van fysieke aanvallen. Je kunt speciale vermogens gebruiken, zoals de Logia Move, om het slagveld als vuur of bliksem te doorkruisen. - Haki-capaciteiten: Aanvallen met Haki kunnen de Logia Guard annuleren. Blijf de Logia Guard voor en kies de tactische en strategische momenten uit om je Haki-aanval los te laten! - Transformaties: Net als in de manga/animatie kunnen sommige personages voor beperkte tijd van gedaante veranderen en toegang krijgen tot krachtige aanvallen. We hebben al laten zien hoe Franky's Shogun, X-Drake Zoan, Ener's Amaru en Luffy's Gear 4th eruit zullen gaan zien.
Bekijk op Bookspot Games

€ 5.99

Deze documentaire concentreert zich op de beste tijd - 1965 tot 1975 - van Hunter S. Thompson. Door middel van nooit eerder vertoonde amateurfilms, geluidsbanden en doorgangen van niet gepubliceerde manuscripten komen we meer te weten over het brein achter onder andere Fear and Loathing in Las Vegas.
Bekijk op Bookspot Films

€ 15.99

Het boek 'Kek Iz Tak' van Carson Ellis koop je bij bookspot.nl, nu voor €15.99!
Bekijk op Bookspot Boeken

€ 6.99

Je hebt volop geoefend voor het grote heksenexamen maar op de dag zelf gaat er iets vreselijks mis. Je brouwt succesvol een lotuselixer maar de boosaardige Hedera heeft de werking van het drankje omgekeerd en nu is jouw lerares Gaya in steen veranderd. Om Gaya te redden, zal je het lotuselixer nogmaals moeten bereiden maar nieuwe ingrediënten zijn moeilijk te vinden. Bereid je voor op een avontuurlijke reis naar bijzondere gebieden! Kaap een vliegend piratenschip en verken de omgeving. Help een wanhopige sjamaan en bevrijd een complete stam uit handen van gemene piraten. Ontdoe je van vernielzuchtige draken en sprokkel alle ingrediënten voor het lotuselixer bij elkaar. Jij bent de enige die deze gevaarlijke reis tot een goed einde kan brengen! Speel Zoek en Vind Scènes, los puzzels op en brouw tal van drankjes. Als je treuzelt, zal Gaya voorgoed van steen blijven. Haast je en maak de spreuk van Hedera ongedaan! Kenmerken: - Brouw drankjes met Denda Games - Red Gaya - Speel intrigerende puzzels - Vind nuttige voorwerpen - Handgetekende voorwerpen - Een meeslepende verhaallijn - Volledig Nederlandstalig
Bekijk op Bookspot Games

€ 12.99

'Fordivi' van Tri O' Trang koop je bij bookspot.nl, nu voor €12.99!
Bekijk op Bookspot Muziek

€ 6.99

'Fragments And Fractions' van Satanic Surfers koop je bij bookspot.nl, nu voor €6.99!
Bekijk op Bookspot Muziek

€ 12.50

Op een gure januaridag komen vier Nederlandse jongeren aan op Mortimer Mansion, een kostschool voor bijzonder onderwijs in Cornwall. In dit typisch Britse kasteel met zijn wonderlijke esoterische staf en zijn ruige omgeving belanden ze in de brugklas. Ze beleven van alles wat je kunt verwachten van pubers die bij hun ouders weg zijn... en nog veel meer. Op deze unieke school wordt de ochtend gegroet, voor het eten gedankt en het leven gevierd - zij het lang niet altijd helemaal op de manier die ouders en docenten voor ogen stond! Louise is verliefd, en niet zomaar een beetje. Enorm, ontiegelijk, onontkoombaar verliefd. Voor eeuwig en altijd - denkt ze zelf. Maar haar ouders vinden dat ze overdrijft. Ze mag wel wat afkoelen, zeggen ze. Samen met haar tweelingbroer wordt Louise naar een nieuwe school gestuurd. Een kostschool, helemaal in Engeland! Mortimer Mansion is een school voor bijzonder onderwijs, met vreemde vakken, vies eten, jolige rondedansen en een hele nieuwe klas. Zou Louise er ooit kunnen wennen? Er zijn in ieder geval erg leuke paarden bij de school en... wie weet ook wel leuke jongens. Ieder van de vier hoofdpersonen in deze serie beleeft zijn eigen avontuur, en worstelt met zijn eigen probleem. Maar tegelijk zijn de vier boeken onderling sterk verstrengeld. Ze zijn los van elkaar te lezen, maar vormen samen op unieke wijze een kwaliteitssoap.
Bekijk op Bookspot Boeken

€ 24.99

Hét trivia-bordspel over de 20e eeuw, met ruim 2200 vragen over Nederlands én wereldnieuws. Verkrijgbaar in klassieke doos en uniek blik. Het Spel van de Eeuw is een bordspel met ruim 2200 vragen over alle bijzondere personen en gebeurtenissen en ontwikkelingen uit de 20e eeuw. Speel het bord rond en verover alle gekleurde fiches voor de eindoverwinning. Zeer volledig uitgevoerd spel over een fascinerend tijdperk. Inhoud: 1 spelbord, 224 quizkaarten, 5 speelfiguren, 1 dobbelsteen en spelregels
Bekijk op Bookspot Games

€ 11.99

'Le Siecle D Or - Leau Vive' van Guy Beart koop je bij bookspot.nl, nu voor €11.99!
Bekijk op Bookspot Muziek

€ 9.99

Het avontuur gaat verder... Ga met de dappere Samantha Swift mee op haar reis over de wereld om de mysteries rond het “Goud van Koning Midas” te ontrafelen! Als Samantha's opdrachtgever haar vraagt om Alexander's Rol van Rijkdom op te sporen, lijkt de uitdaging te mooi om waar te zijn - de zoektocht naar de rol terwijl ze fantastische voorwerpen voor het Museum van Verloren Geheimen kan verzamelen! Ze weet echter niet dat een geheim broederschap iedere beweging die ze maakt in de gaten houdt en dat ze veel meer zal moeten zoeken om de ware schat te kunnen vinden. Reis naar exotische locaties als je Samantha helpt om de eeuwenoude geheimen en mysteries die het Goud van Midas omhullen, te ontrafelen! - De prachtige mysterieuze locaties zetten de toon voor dit uitdagende Zoek & Vind Avontuur - Los puzzels op, verzamel artefacten en combineer de aanwijzingen met elkaar om de geheimen achter het Goud van Midas te onthullen - Volledig nieuwe levels, achtergronden en puzzels - Spoor de voorwerpen op die je verder helpen in het avontuur - Populairste game op meest toonaangevende downloadportalen wereldwijd - Nederlandstalige game Systeemeisen: - Besturingssysteem: Windows XP / Vista - Processor: 1 GHz - Geheugen: 256 MB RAM - DirectX: versie 8.1 of hoger
Bekijk op Bookspot Games

€ 9.99

Na 50 jaar zijn de verhalen van Meneer de Uil terug! Volg de avonturen van Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever tijdens hun strijd om de Grote Dierenbos-spelen. In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland; Peter Panda uit China. Hij is de neef van Droes de Beer en op wereldreis. Juffrouw Ooievaar vindt het maar niets, zo'n dier uit een ver land. Maar de nieuwkomer komt goed van pas als scheidsrechter bij de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Welk team zal er winnen?
Bekijk op Bookspot Films

€ 14.99

Misschien zul je mij niet helemaal begrijpen. Waarom ik mezelf pijn doe bijvoorbeeld. Of waarom ik zo raar doe tegen dat meisje uit het ziekenhuis. Waarom ik denk dat ik een jongetje kan redden van kanker. Misschien zul je mij niet helemaal begrijpen. Maar ik zal proberen het uit te leggen. Ik ben Lauren. En dit is mijn verhaal.
Bekijk op Bookspot Boeken