Aanbiedingen van Bookspot

Bij Bookspot geldt op werkdagen voor 23.00 besteld, morgen in huis. Altijd inspirerend advies. Snelle levering. 730.000+ artikelen. Zeker altijd scherpe aanbiedingen te vinden. Dus zoek je nieuwe Boeken, Films & Series, Muziek, eBooks, Engelse Boeken, Literatuur dan is Bookspot de plek waar je kan kijken.

Bij BookSpot houden ze ongelooflijk van boeken. Want wat is er mooier dan een boek? Bij elke passie, levensvraag en interesse past minstens één exemplaar. Er schuilt dus eigenlijk een lezer in iedereen.

BookSpot: dé plek voor boeken, games, muziek en films

Bij BookSpot vind je altijd het boek dat je zoekt, ook boeken waarvan je niet wist dat je ze zocht. Ze zijn dé online boekwinkel, maar eigenlijk nog net even wat meer dan dat.
Cadeauzoekers, leestips, advies en meet & greets met auteurs maken BookSpot de beste plek om boeken te ervaren.

Er staan hieronder enkele van de Bookspot Muziek, Film, Boeken en Games aanbiedingen. Niet wat jij zoekt? Kijk dan op de site van Bookspot

Bezoek Bookspot.nl

Actuele boek aanbiedingen van Bookspot

€ 43.65

De reeks Politiekunde is een uitgave van het Onderzoeksprogramma Politie & Wetenschap, een zelfstandig onderdeel van het Kennisnetwerk van de Politieacademie. Deze studie doet verslag van een landelijk onderzoek naar kenmerken van grootschalige openbare-ordeverstoringen en de rol van notoire orderverstoorders. In kaart wordt gebracht wie notoire ordeverstoorders zijn, hoe zij te typeren zijn en hoe zij te werk gaan.
Bekijk op Bookspot Boeken

€ 32.50

Het arbeidsrecht is door de inwerkingtreding van de Wet werk en zekerheid ingrijpend gewijzigd. De parlementaire geschiedenis laat sommige belangrijke vragen over de nieuwe wet onbeantwoord. Het is aan de rechtspraktijk om deze vragen verder in te vullen. Deze bundel geeft een overzicht van de door de rechter gegeven invulling in het 'eerste jaar' Wwz-rechtspraak. De bundel bevat een overzicht, selectie en analyse van deze rechtspraak. Per gerechtelijke instantie kan worden gezocht in de gepubliceerde uitspraken, onderverdeeld in zeven categorieën: concurrentiebeding, aanzegverplichting, opzegging (inclusief ontslag op staande voet), procesrecht, ontbindingsverzoeken door werkgever, ontbindingsverzoeken door werknemer en beëindiging met wederzijds goedvinden. Vervolgens worden deze categorieën in drie rubrieken behandeld. De eerste rubriek bestaat uit een selectie van de meest exemplarische uitspraken. De tweede rubriek bevat de - soms nog voorlopige en tentatieve - lijnen in de jurisprudentie. Tot slot bestaat de derde rubriek uit een register waarin een chronologisch overzicht én een korte samenvatting van de uitspraken per gerechtelijke instantie zijn opgenomen.
Bekijk op Bookspot Boeken

€ 21.00

We willen allemaal gezond oud worden, het liefst mét een scherp stel hersenen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Harvardgeneticus en voedingsexpert Preston Estep presenteert in 'Het krasse-breindieet' baanbrekende nieuwe inzichten over het effect van voeding op het ouder wordende brein. Want wat blijkt: met het juiste dieet kun je de kans op alzheimer, parkinson en geheugenverlies verkleinen én je brein langer gezond houden. De meeste diëten en voedingsadviezen zijn gericht op het jonge lichaam. Maar als je ouder wordt heeft het brein andere behoeften op het gebied van voeding en is het slim om je eetgewoonten daarop aan te passen. Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat je na je veertigste antioxidanten en ijzer beter kunt vermijden, en brood en pasta juist wel goed zijn. Om je op weg te helpen zijn er ruim 70 makkelijke en lekkere recepten toegevoegd. Preston Estep is hoofd gerontologie bij het Harvard Personal Genome Project, waar onder andere de gewoonten en voedingspatronen van mensen uit verschillende landen en culturen in kaart worden gebracht. Daarnaast is Estep voorzitter van de Mind First Foundation, een organisatie voor geestelijke gezondheid die hij met biologen en scheikundigen oprichtte.
Bekijk op Bookspot Boeken

€ 14.90

Wij zijn er trots op om onze nieuwste titel voor te stellen: Tovy en Joly op het Wondereiland. Het is een levendig, fantasievol verhaal voor kinderen die van avonturen houden. Twee tieners, Tovy en Joly, verblijven met hun ouders in een vakantiehuis. Op een nacht sluipen ze weg en verdwalen hopeloos. Ze komen op een wonderlijk eiland, vol geheimen. In hun poging de weg naar huis terug te vinden, worden ze geholpen door nieuwe vrienden. Ze maken samen de meest spannende en ongewone avonturen mee. Dit is een heerlijk avonturenboek voor kinderen om zelf te lezen óf door ouders voor te laten lezen. Kinderen en ook ouders zullen hier veel plezier aan beleven.
Bekijk op Bookspot Boeken

€ 15.85

Een goede taalvaardigheid is een essentiële competentie van een jurist. Het recht is immers bij uitstek een talig beroep: de taal is het belangrijkste werkinstrument waarvan de jurist zich bedient. Dat de aandacht voor juridische taalvaardigheid nodig blijft, blijkt uit de aanhoudende klachten van rechtzoekenden over het te moeilijke taalgebruik van juristen. Dat een toegankelijke en correcte rechtstaal wel mogelijk is, bewijzen rechters en advocaten die aandacht hebben voor hun taalgebruik. Het is daarbij even veel een kwestie van willen als van kunnen. Aan dat kunnen hopen de auteurs alvast met dit boek bij te dragen. Het bevat de belangrijkste struikelblokken voor juristen op taalkundig en communicatief vlak en tips om tot een efficiëntere en toegankelijkere communicatie te komen, zowel tussen juristen onderling als tussen juristen en rechtzoekenden. Dit boek vormt het eerste deel van een reeks van drie, waarvan de volgende delen zullen handelen over schrijven in de juridische praktijk en rechts-wetenschappelijk schrijven.
Bekijk op Bookspot Boeken

€ 13.95

Deborah Haan is een alleenstaande moeder van achtendertig jaar oud, die net een moeizame relatie achter de rug heeft met een verbaal gewelddadige man, en een nieuw leven wil gaan opbouwen samen met haar dochtertje Destiny Haan van zes jaar oud; in een andere stad, in een ander land en met een nieuwe baan. Op haar huidige werk kan zij het absoluut niet vinden met haar Office Manager. Deborah en Destiny hebben al veel meegemaakt in het verleden en denken een rooskleurige toekomst tegemoet te gaan. Het verhaal begint als Deborah zich (onterecht) ziek meldt op haar werk om op sollicitatiegesprek te kunnen gaan voor een andere baan in Brussel. Door een terroristische aanslag verandert haar leven compleet. Het boek beschrijft hoe iets of iemand je leven totaal kapot kan maken, hoe je tegen een aanslag op jezelf kan vechten én of je dat te boven komt. Doe je dat alleen of is er hulp van buitenaf? Het verhaal is eigentijds, anno 2016, in moderne, heldere taal geschreven en makkelijk te lezen. Een aantal andere maatschappelijke problemen, zoals bijvoorbeeld (on)terechte ziekmeldingen op het werk, relatieproblematiek, financiële problemen en problemen met Bureau Jeugdzorg zijn in het verhaal verwerkt. Het is voor eenieder toegankelijk, zodat een breed publiek bereikt kan worden met de boodschap die achter het verhaal schuil gaat. Wat die boodschap is, is aan de lezer om te ontdekken! Deze novelle is bedoeld om bijvoorbeeld te gebruiken als (relatie)geschenkboekje; een kadootje voor uzelf of om weg te geven, als steuntje in de rug. 'ik IS kapot' is te bestellen op de website van Era Nova: www.era-nova.nl Bezoek de Facebookpagina van Deborah Haan Publications: www.facebook.com/deborahhaan
Bekijk op Bookspot Boeken

Actuele game aanbiedingen van Bookspot

€ 11.99

Voorkom dat een slechterik een wereld zonder emoties creëert in een spannend zoek en vind avontuur vol levensgevaarlijke opdrachten! Sinds kort ben je werkzaam voor het Curio Genootschap, een geheime organisatie die probeert te voorkomen dat gevaarlijke artefacten in verkeerde handen vallen. Toch is Frederick, een oude vijand, erin geslaagd een bijzonder gevaarlijk artefact te stelen. Hij wil het gebruiken om de wereld volledig van menselijke emoties te ontdoen! Frederick heeft met het artefact een drankje dat mensen emotieloos maakt gebrouwen. Werk samen met dappere verzetsleden en probeer een tegengif te bemachtigen. Verken een uitgebreide en intrigerende spelwereld terwijl je talrijke puzzels en prachtige zoek en vind scènes voltooit. Alleen als je bereid bent tot het uiterste te gaan om het tegengif te bemachtigen, zal het je lukken Frederick te verslaan! Kenmerken: - Stop de meedogenloze Frederick - Voorkom dat emoties verdwijnen - Verken een uitgebreide spelwereld - Sluit je aan bij het verzet - Creëer een krachtig tegengif - Prachtige zoek en vind scènes - Uiteenlopende puzzels en minispellen - Speciale “Collector's Edition” inclusief bonushoofdstuk, spelgids, wallpapers en meer! - Volledig Nederlandstalig Systeemeisen: - Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10 - Processor: 1.4 GHz - Geheugen: 1024 MB RAM - DirectX: Versie 9.0
Bekijk op Bookspot Games

€ 11.99

Achterhaal de ware bedoelingen van een wel heel vrijgevige televisiefabriek in een avontuur vol verbluffende gebeurtenissen! Door de komst van een televisiefabriek verandert het slaperige stadje Twola in een bruisende stad met banen voor iedereen. De inwoners zijn dolblij met de gratis televisies die het bedrijf uitdeelt maar een aantal wetenschappers is kritisch. Zij beweren dat de fabriek mensen probeert te hersenspoelen. Iedereen lacht de wetenschappers uit maar dan komt een aantal inwoners op mysterieuze wijze om het leven… Reis naar Twola om de vreemde sterfgevallen te onderzoeken. Zijn de slachtoffers werkelijk allemaal tijdens het televisiekijken gestorven? Stel een onderzoek naar de televisiefabriek in terwijl je prachtige puzzels en smaakvolle zoek en vind scènes speelt. Wie is eerlijk tegen je en wie liegt je voor? Schuw geen enkel gevaar om te voorkomen dat Twola opnieuw een spookstadje wordt! Kenmerken: - Een meeslepend verhaal - Verken een uitgebreid gebied - Hebben de wetenschappers gelijk? - Mysterieuze sterfgevallen - Prachtige zoek en vind scènes - Gevarieerde minispellen en puzzels - Speciale Collector's Edition inclusief bonushoofdstuk, spelgids, wallpapers en meer! - Nederlandstalig spel Systeemeisen: - Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10 - Processor: 2.0 GHz - Geheugen: 1024 MB RAM - DirectX: Versie 9.0
Bekijk op Bookspot Games

€ 19.99

'Buurman En Buurman Knutselschort Kids' en al je andere favoriete games koop je bij bookspot.nl, nu voor €19.99!
Bekijk op Bookspot Games

€ 15.95

De enorm zachte vacht van Woezel maakt het extra fijn het lijfje vast te pakken, een heerlijke knuffel voor de allerkleinste. De knuffel is 28cm lang
Bekijk op Bookspot Games

€ 10.99

Voorkom dat een droom vernietigd wordt en een wondermedicijn in verkeerde handen valt in een spookachtig avontuur vol duistere complotten! De wanhopige Sara Goodwin roept jouw hulp in. Hoewel de regering had beloofd het laboratorium van haar vader te renoveren, zijn ze nu van plan alles met de grond gelijk te maken. Door de sloop zal het levenswerk van haar vader verloren gaan en dat wil Sara koste wat kost voorkomen! Natuurlijk ben jij bereid haar te helpen. Op naar het laboratorium! Wanneer je samen met Sara het laboratorium betreedt, zien jullie hoe een bouwvakker door een vreemd energiewezen wordt aangevallen. Ook een aantal andere werklieden verkeert in een benarde positie. Speel smaakvolle zoek en vind scènes en intrigerende puzzels om te achterhalen wat in het lab gaande is. Het is van het grootste belang dat het wondermedicijn en de droom van dokter Goodwin niet verloren gaan! Kenmerken: - Een spookachtige sfeer - Red het levenswerk van dr. Goodwin - Voorkom de sloop van het lab - Ontrafel een duister complot - Talrijke intrigerende puzzels - Vind alle verborgen voorwerpen - Wallpapers, conceptkunst en muziek - Volledig Nederlandstalig Systeemeisen: - Besturingssysteem: Win XP, Win Vista, Win 7, Win 8, Win 10 - Processor: 1.5 GHz - Geheugen: 512 MB RAM
Bekijk op Bookspot Games

€ 20.99

Assassin's Creed Rogue, het meest duistere deel in de Assassin's Creed-franchise, wordt opnieuw uitgebracht op PlayStation 4 en Xbox One. Assassin's Creed Rogue Remastered bevat de mogelijkheid om op PS4 Pro en Xbox One X in 4K te spelen en op PS4 en Xbox One in 1080p. Speel de game nu met nog mooiere beelden en verbeterde schaduwen en belichting. De 18e eeuw, Noord-Amerika. Shay Patrick Cormac is een onbevreesd, jong lid van de orde van de Assassins. Hij ondergaat, tussen het geweld van de Franse en Indiase oorlog door, een duistere transformatie, welke de toekomst van de broederschap voor altijd verandert. Na een ruzie over een missie die tragisch afliep, wordt Shay verraden door de Assassins die hem proberen te vermoorden. Aan de kant gezet door zijn broeders, maakt Shay het tot zijn doel om elke Assassin die zich tegen hem keerde te vermoorden, om zo de meest gevreesde Assassin-jager ooit te worden. Ervaar in Assassin's Creed Rogue Remastered de transformatie van Assassin naar Assassin-jager als Shay. Volg je eigen regels en begin aan een ongelooflijke reis door New York, de River Valley en ver weg naar de koude wateren van de Noord Atlantische Oceaan, met als einddoel; het uitschakelen van de Assassins. Assassin's Creed Rogue Remastered is inclusief twee bonusmissies van de originele deluxe editie, namelijk The Armor of Sir Gunn en The Siege of Fort de Sable. De Master Templar- en Explorer-pakketten bevatten speciale uitrustingen, wapens en aanpassingsvoorwerpen. Kenmerken: De mooiste versie van de game- Speel Assassin's Creed Rogue met een verbeterde visuele kwaliteit op moderne platforms: - Verhoogde resolutie waarmee je op PS4 Pro en Xbox One X in 4K speelt en op PS4 en Xbox One in 1080p. - Verbeterde graphics met dichtere menigtes, mooiere omgevingen, scherpere schaduwen en nog veel meer! Word de ultieme Assassin jager- Ervaar Assassin's Creed vanuit het perspectief van een Tempelier. Speel als Shay, die zowel de dodelijke vaardigheden van een Master Assassin beheerst, als de wapens en vaardigheden van de vijand: - Gebruik Shays dodelijke luchtgeweer, dat zowel op lange als korte afstanden effectief is. Leid af, verwar of schakel je vijanden uit met verschillende soorten ammunitie, inclusief speciale granaten. - Bescherm jezelf van verborgen Assassins in menigtes met jouw verbeterde 'eagle vision'. Gebruik je zicht om constant jouw omgeving in de gaten te houden en om Assassins te zien, die zich verstoppen in de schaduw, op daken en in menigtes. Daal langzaam af, de duisternis in- Bekijk hoe Shay transformeert van een avontuurlijke Assassin naar een sombere en toegewijde Tempelier, die zijn voormalige broeders opjaagt. Ervaar de gebeurtenissen die Shay naar een duister pad leiden en het lot van de Assassins voor altijd verandert. Verbeterde zeevaartsgameplay- Assassin's Creed Rogue bouwt voort op de geprezen zeevaart-ervaring uit Assassin's Creed IV Black Flag. Ga op reis in jouw schip, The Morrigan, en baan je een weg door de ijzige zeeën van de Noord Atlantische Oceaan en de smalle wateren van de River Valley. Onvoorspelbare tactieken: verdedig jezelf tegen de Assassins terwijl ze jouw schip aanvallen en de bemanning willen overnemen. Sla ze zo snel mogelijk van je af om zo veel mogelijk bemanningsleden te behouden. - Verschillende wapens zoals brandende olie, dat een spoor van vuur achterlaat en schepen verbrandt. En het 'puckle'-geweer, waarmee je jouw vijand bestookt met machinegeweer-achtige kogels. - Gebruik de Noordpool in jouw voordeel: vernietig ijsbergen om meer buit te verkrijgen, of ram door het ijs om vijandige schepen over te nemen. Enorme, diverse open wereld om te ontdekken- Shays verhaal laat je drie unieke omgevingen ontdekken: - De Noord-Atlantische Oceaan. Ervaar de koude winden en ijsbergen van de Noordpool.
Bekijk op Bookspot Games

Actuele film aanbiedingen van Bookspot

€ 23.99

'Carlos Santana - Santana IV - Live At The House Of B' en al je andere favoriete films koop je bij bookspot.nl, nu voor €23.99!
Bekijk op Bookspot Films

€ 14.99

Asunción, Paraguay. Chela en Chiquita, beiden afkomstig uit welgestelde familie's, zijn al meer dan 30 jaar een stel. In de loop der jaren hebben ze een vaste rolverdeling ontwikkeld. Extraverte Chiquita is verantwoordelijk voor het runnen van hun leven. Chela daarentegen geeft er de voorkeur aan de dag door te brengen aan haar schildersezel. Hun financiële situatie dwingt hen sommige van hun geërfde, geliefde meubels te verkopen. Wanneer Chiquita vanwege fraude naar de gevangenis wordt gestuurd, blijft Chela plotseling alleen achter. Ze gebruikt haar oude Daimler om een taxiservice te bieden aan de rijke, oudere dames in de buurt. In haar nieuwe rol als chauffeur ontmoet ze een van hun dochters - de jonge en levenslustige Angy. De ontmoeting lokt de nogal passieve Chela uit haar schulp en helpt haar verlangens te herontdekken.
Bekijk op Bookspot Films

€ 14.99

Dit is het verhaal van de 75-jarige Magnumfotograaf Harry Gruyaert, wiens leven werd gered door kleur. Harry groeide op in een streng katholieke gezin in Vlaanderen. Van zijn vader, die werkt bij Agfa Gevaert, mag hij geen fotograaf worden omdat dat zondig zou zijn. En dus besluit Harry om het huis te verlaten en te gaan reizen. Verstikt door zijn grijze, beklemmende achtergrond, ontdekt hij plots een wereld van licht en kleur. Gedreven door een liefde-haatverhouding en de onweerstaanbare drang om fotograaf te worden, groeit Harry Gruyaert uit tot de Europese pionier van de kleurenfotografie.
Bekijk op Bookspot Films

€ 14.99

De straatarme weduwe Annie Quaintain en haar twee kinderen zijn weggejaagd uit hun dorp en worden gedwongen om een nieuw leven te starten in Jericho, een afgelegen sloppenwijk in het uitgestrekte en ruige Yorkshire. Jericho is de thuisbasis van een gemeenschap van grondwerkers en pioniers, prostituees en zwervers, die zullen leven en sterven in de schaduw van het viaduct waar ze zijn samengebracht om te bouwen. Ruw en rustiek, maar met een wild west, carnaval -achtige sfeer. Het is een plek waar geheimen worden verborgen en waar de liefde tot bloei kan komen tegen alle verwachtingen in.
Bekijk op Bookspot Films

€ 7.99

Eigenzinnige onderzoeksjournalisten Dana Lievens (Kiki van Deursen) en Tom Waardenburg (Peter Blok) werpen in elke aflevering nieuw licht op een bestaande, geruchtmakende affaire. Ze proberen doofpotten te lichten en de onderste steen boven te krijgen. Wie zit er achter de affaire? En vooral, wat was het motief? Het gaat om journalistieke kwesties die in de werkelijkheid met een mysterie omkleed zijn en de gemoederen nog steeds bezig houden. Intrigerend drama én onthullende onderzoeksjournalistiek smelten zo samen tot een spannende dramaserie.
Bekijk op Bookspot Films

€ 19.99

Deze Britse detective speelt zich af aan de prachtige, door weer en wind geteisterde kust van Cornwall, helemaal in het zuidwesten van Engeland. Hoofdinspecteur Wycliffe geeft leiding aan een speciaal onderzoeksteam dat wordt ingeschakeld om een zeer ingewikkelde moordzaak op te lossen. Tijdens hun speurwerk stuiten Wycliffe en de zijnen op een web van leugens en bedrog en krijgen ze te maken met ontvoerders, brandstichters, psychopaten en andere angstaanjagende criminelen. Alleen door uitstekend teamwork zullen ze de daders kunnen grijpen...
Bekijk op Bookspot Films

Actuele muziek aanbiedingen van Bookspot

€ 30.99

'Bring Me My Shotgun- The Essential Collection' van Lightnin' Hopkins koop je bij bookspot.nl, nu voor €30.99!
Bekijk op Bookspot Muziek

€ 10.99

'Harry Warren & Vincent..' van Oscar Peterson koop je bij bookspot.nl, nu voor €10.99!
Bekijk op Bookspot Muziek

€ 22.99

'Street-Legal' van Bob Dylan koop je bij bookspot.nl, nu voor €22.99!
Bekijk op Bookspot Muziek

€ 30.99

'Ancestor Boy' van Lafawndah koop je bij bookspot.nl, nu voor €30.99!
Bekijk op Bookspot Muziek

€ 10.99

'At The Sands + Welcome..' van Nat King Cole koop je bij bookspot.nl, nu voor €10.99!
Bekijk op Bookspot Muziek

€ 10.99

'Ella & Louis -Digi-' van Ella Fitzgerald & Louis koop je bij bookspot.nl, nu voor €10.99!
Bekijk op Bookspot Muziek