Bij Breathesafe kun je mondkapjes kopen tegen een lage prijs

Aanbiedingen van Breathesafe

Bij Breathesafe ben je aan het juiste adres als het gaat om veiligheidsartikelen, het grootste deel van het assortiment bestaat uit mondkapjes die je voordelig online kunt bestellen. Aangezien het team van Breathsafe al jarenlang ervaring heeft in de groothandel weten ze precies wat goed is voor jouw veiligheid. Omdat ze bij Breathesafe.nl een eigen productielijn hebben kunnen ze concurerrerende prijzen bieden, top kwaliteit en een grote voorraad. Bij Breathesafe leveren ze mondkapjes voor privé gebruik maar ook mondkapjes met een certificering voor gebruik in de medische industrie. Bij Breathesafe onderscheiden ze zich van andere aanbieders door de kwaliteit en service die ze bieden, heb jij dus mondkapjes nodig? Bestel ze dan zeker online bij Breathsafe.nl.

Veilig adem halen met de mondkapjes van Breathesafe

Iedereen vindt het belangrijk om veilig te kunnen adem halen, in sommige tijden en plekken is het daarom aan te raden om gebruik te maken van een mondkapje. Denk bijvoorbeeld wanneer je met de trein gaat reizen, er reizen heel veel mensen met de trein en met een mondkapje ben jij toch extra beschermd. Nu wil je mondkapjes natuurlijk snel geleverd hebben en ook nog eens tegen een scherpe prijs. Gelukkig is daar Breathesafe, zij hebben verschillende mondkapjes die je in kleine maar ook in grote aantallen kunt kopen. Hoe meer je er koopt hoe lager de prijs uiteraard is, reis jij dus veel met de trein of wil je gewoon altijd een mondkapjes op wanneer je buiten bent? Dan is het slim om grotere aantallen in te kopen want dit bespaart je uiteindelijk een hoop geld.

Breathesafe.nl alle producten zijn EU gecertificeerd

Natuurlijk wil jij producten hebben die van hoge kwaliteit zijn en ook zijn goedgekeurd. Aangezien ze bij Breathesafe het van groot belang vinden dat jij veilig kunt ademen zijn alle producten EU Gecertificeerd, zo waarborgen ze bij Breathesafe de kwaliteit. Wil jij dus mondkapjes kopen, koop ze dan zeer zeker bij Breathesafe, zo weet jij zeker dat je mondkapjes krijgt van hoge kwaliteit. Zo kun jij veiliger ademen waar je ook maar bent en dat is natuurlijk toch een fijn idee. Kies dus nu het mondkapjes waar jij je goed bij voelt en bestel ze direct online bij Breathesafe.

Bezoek Breathesafe

3 laags Mondkapje | 3 laags | 50 stuks | 2x 25 stuks

€ 15.95

3 laags Mondkapje | 3 laags | 50 stuks | 2x 25 stuks
Comfortabel en ademend mondmasker.Zijn hygiënisch per 50 stuks apart verpakt.Het masker filtert de in te ademen lucht en omsluit het gezicht.Het ontwerp en de neus clip op het masker zorgen er voor dat deze goed aansluiten rondom je mond en neus.FFP1 mondkapjes zijn gecertificeerd volgens de Europese FFP1 classificatie en beschermt de luchtwegen optimaal tegen besmette lucht, fijnstof, dampen, nevels, virussen en bacteriënDit mondkapje is licht van gewicht en heeft een groter huidcomfort door de zachte binnenkant.GevormdSnel op te zettenOptimaal draagcomfortHoog comfort met een stoffilterklasse van P1FFP1 masker: Is de gemiddelde categorie bescherming maskers en heeft een efficiëntie van 94%. Dit masker wordt o.a. gebruikt wanneer er sprake is van een epidemie, zoals Corona
Bekijk de 3 laags Mondkapje | 3 laags | 50 stuks | 2x 25 stuks
100 katoenen mondkapje BLACK

€ 8.99

100 katoenen mondkapje BLACK
Deze van 100% katoen gemaakte mondkapjes kunnen gewassen worden op 60 graden. Met elastiek worden de mondkapjes vastgemaakt achter het oor.Levertijd: 15 juni 2020BeschrijvingDesign mondkapjes gemaakt van 100% katoen, huidvriendelijk materiaal met een groot draagcomfort.Deze katoenen mondmaskers zijn zeer geschikt voor hergebruik, ze hebben een hip design en zijndaarnaast ook nog mileuvriendelijk. Deze hygiensche mondkapjes, verkleinen bij goed gebruik het risico dat er druppels uit mond en neus worden verspreid naar de omgeving. De mondmaskers dienen niet ter vervanging van, maar een aanvulling op de geldende hygiëneregels. Het mondmasker is op 60 graden te wassen in een waszakje en daarna te strijken op de achterkant, hierdoor blijft het kapje mooi.
Bekijk de 100 katoenen mondkapje BLACK
100 katoenen mondkapje RED

€ 8.99

100 katoenen mondkapje RED
Deze tweelaags van 100% katoen gemaakte mondkapjes kunnen gewassen worden op 60 graden. Met elastiek worden de mondkapjes vastgemaakt achter het oor.M: Medium formaat mondkapje (vrouw)L : Lange formaat mondkapje    (man)Levertijd: 15 juni 2020BeschrijvingDesign mondkapjes gemaakt van 100% katoen, huidvriendelijk materiaal met een groot draagcomfort.Deze katoenen mondmaskers zijn zeer geschikt voor hergebruik, ze hebben een hip design en zijn daarnaast ook nog mileuvriendelijk. Deze hygiensche mondkapjes, verkleinen bij goed gebruik het risico dat er druppels uit mond en neus worden verspreid naar de omgeving. De mondmaskers dienen niet ter vervanging van, maar een aanvulling op de geldende hygiëneregels. Het mondmasker is op 60 graden te wassen in een waszakje en daarna te strijken op de achterkant, hierdoor blijft het kapje mooi.
Bekijk de 100 katoenen mondkapje RED
KN95 Mondkapje Mask | FFP2 | CE1 Gecertificeerd | Xinmeit

€ 19.95

KN95 Mondkapje Mask | FFP2 | CE1 Gecertificeerd | Xinmeit
Comfortabel en ademend mondmasker.Zijn hygienisch per 10 stuks apart verpakt en er gaan 20 KN95 FFP2 stofmaskers in een omdoos.Het masker filtert de in te ademenen lucht omsluit het gezicht.Het ontwerp en de neusklip op het masker zorgen er voor dat deze goed aansluiten rondom je mond en neus.KN95 Stofmaskers zijn gecertificeerd volgens de Europese FFP2 classificatie en beschermt de luchtwegen optimaal tegen besmette lucht, fijnstof, dampen, nevels, virussen en bacteriën.Dit mondkapje is licht van gewicht en heeft een groter huidcomfort door de zachte binnenschaal. Centraal CPC uitademventiel reduceert warmteopbouw, wat ademhalen koeler en eenvoudiger maakt.VoorgevormdSnel op te zettenOptimaal draagcomfortHoog comfort met een stoffilterklasse van P2N95 / FFP2 masker: Is de gemiddelde categorie beschermingsmaskers en heeft een efficiëntie van 94%. De zijkant lekkage mag niet meer zijn dan 8%. Ditmasker wordt o.a. gebruikt wanneer er sprake is van een epidemie, zoals Corona.
Bekijk de KN95 Mondkapje Mask | FFP2 | CE1 Gecertificeerd | Xinme
Dr. C.Tuna antibacterial handgel 300 ml pompflacon

€ 9.95

Dr. C.Tuna antibacterial handgel 300 ml pompflacon
 Deze antibacteriële handgel vermindert bacteriën op de huid die ziekten kunnen veroorzaken. Schone handen zonder het gebruik van water en zeep. De handgel bevat 70% alcohol, gedeminera- liseerd water, glycerine en carbomer (verdikkingsmiddel). Geeft u na ieder gebruik een fris, schoon en zekergevoel. Alleen voor uitwendig gebruik. Verpakt in 300 ml flesje v.v. hersluitbaar drukpompje, aanbevolen voor herhaald gebruik. Dr C.Tuna antibacterieel handgel is geclassificeerd overeenkomstig verordening (EG) nr. 1272/2008.  Breng een kleine hoeveelheid aan op de bovenzijde van de hand,wrijf de handen ermee in en laat drogen zonder af te vegen. Het desinfectiemiddel blijft niet achter op de huid en plakt niet, droogt in enkele seconden en verminderd bacteriën.  verminderd bacteriën op de huid die ziekten kunnen veroorzakenBevat 70% alcohol, gedemineraliseerd water, glycerine en carbomerVerpakt in handzaam flesje v.v. hersluitbaar drukpompjeAanbevolen voor herhaald gebruikgeclassificeerd overeenkomstig verordening (EG) nr. 1272/2008. 
Bekijk de Dr. C.Tuna antibacterial handgel 300 ml pompflacon
100 katoenen mondkapjes in een BOX 1

€ 33.99

100 katoenen mondkapjes in een BOX 1
4 Mondkapjes in een box.Deze tweelaags van 100% katoen gemaakte mondkapjes kunnen gewassen worden op 60 graden. Met elastiek worden de mondkapjes vastgemaakt achter het oor.L : Lange formaat mondkapje    (man)In 1 box zitten 4 mondkapjes.Levertijd: 15 juni 2020BeschrijvingDesign mondkapjes gemaakt van 100%katoen, huidvriendelijk materiaal met een groot draagcomfort.Deze katoenen mondmaskers zijn zeer geschikt voor hergebruik, ze hebben een hip design en zijn daarnaast ook nog mileuvriendelijk. Deze hygiensche mondkapjes, verkleinen bij goed gebruik het risico dat er druppels uit mond en neusworden verspreid naar de omgeving. De mondmaskers dienen niet ter vervanging van, maar een aanvulling op de geldende hygiëneregels. Het mondmasker is op 60 graden te wassen in een waszakje en daarna te strijken op de achterkant, hierdoor blijft het kapje mooi.
Bekijk de 100 katoenen mondkapjes in een BOX 1
Blutsgeschwister Mondkapje Simply Black 2 pack

€ 14.95

Blutsgeschwister Mondkapje Simply Black 2 pack
Blutsgeschwister Mondkapje Simply Black 2-packVrolijke mondkapjes van Blutsgeschwister in verschillende prints en kleuren. Het pakket bevat 2 mondkapjes: een vrolijk geprinte versie en een effen versie. Deze herbruikbare mondkapjes zijn gemaakt van katoen-elasthan waardoor ze ook onderhoudsvriendelijk zijn. Het masker wordt gebruikt om infecties n.a.v. het COVID-19 virus te beperken. 
Bekijk de Blutsgeschwister Mondkapje Simply Black 2 pack
Blutsgeschwister Mondkapje Simply Blue 2 pack

€ 14.95

Blutsgeschwister Mondkapje Simply Blue 2 pack
Blutsgeschwister Mondkapje Simply Blue 2-packVrolijke mondkapjes van Blutsgeschwister in verschillende prints en kleuren. Het pakket bevat 2 mondkapjes: een vrolijk geprinte versie en een effen versie. Deze herbruikbare mondkapjes zijn gemaakt van katoen-elasthan waardoor ze ook onderhoudsvriendelijk zijn. Het masker wordt gebruikt om infecties n.a.v. het COVID-19 virus te beperken. 
Bekijk de Blutsgeschwister Mondkapje Simply Blue 2 pack
SPORT MASK 1 filter

€ 19.99

SPORT MASK 1 filter
Goede kwaliteit sport mondkapje. Het masker is makkelijk te wassen. Bij het masker leveren wij een filter voor optimale bescherming. Een filter kan 2-4 dagen worden gebruikt.1 maat die bij iedereen past.Levertijd: 8 juniSport MaskVeiliger sporten is met dit mondkapje weer mogelijk!De sport mask is comfortabel en door het klittenband aan de achterkant zakt het tijdens het sporten niet af. De dubbele eenrichtingskleppen zorgen voor een gemakkelijkere afvoer vanwarmte en zuurstof én voor een probleemloze ademhaling. ">Het masker is gemaakt van Nylon en heeft een verstelbare neusclip. De stof is goed doorademend en kan zowel in de winter en zomer gedragen worden. Het masker kan meer dan 2 jaar worden gebruikt, wij bevelen aan om het filter na 2-4 dagen te vervangen.
Bekijk de SPORT MASK 1 filter
3 laags mondkapjes | Type IIR Medisch | Rexperia | 50 stuks | 2x 25 stuks

€ 16.95

3 laags mondkapjes | Type IIR Medisch | Rexperia | 50 stuks | 2x 25 stuks
Comfortabel en ademend mondmasker.Zijn hygiënisch per 50 stuks apart verpakt.Het masker filtert de in te ademen lucht en omsluit het gezicht.Het ontwerp en de neus clip op het masker zorgen er voor dat deze goed aansluiten rondom je mond en neus.De mondkapjes zijn gecertificeerd volgens de Europese classificatie en beschermt de luchtwegen optimaal tegen besmette lucht, fijnstof, dampen, nevels, virussen en bacteriënDit mondkapje is licht van gewicht en heeft een groter huidcomfort door de zachte binnenkant.GevormdSnel op te zettenOptimaal draagcomfort3 laags masker: Is de gemiddelde categorie bescherming maskersen heeft een efficiëntie van 94%. Dit masker wordt o.a. gebruikt wanneer er sprake is van een epidemie, zoals Corona
Bekijk de 3 laags mondkapjes | Type IIR Medisch | Rexperia | 50 s
100 katoenen mondkapje NAVY

€ 8.99

100 katoenen mondkapje NAVY
Deze tweelaags van 100% katoen gemaakte mondkapjes kunnen gewassen worden op 60 graden. Met elastiek worden de mondkapjes vastgemaakt achter het oor.M: Medium formaat mondkapje (vrouw)L : Lange formaat mondkapje    (man)Levertijd: 15 juni 2020BeschrijvingDesign mondkapjes gemaakt van 100% katoen, huidvriendelijk materiaal met een groot draagcomfort.Deze katoenen mondmaskers zijn zeer geschikt voor hergebruik, ze hebben een hip design en zijn daarnaast ook nog mileuvriendelijk. Deze hygiensche mondkapjes, verkleinen bij goed gebruik het risico dat er druppels uit mond en neus worden verspreid naar de omgeving. De mondmaskers dienen niet ter vervanging van, maar een aanvulling op de geldende hygiëneregels. Het mondmasker is op 60 graden te wassen in een waszakje en daarna te strijken op de achterkant, hierdoor blijft het kapje mooi.
Bekijk de 100 katoenen mondkapje NAVY
100 katoenen mondkapje CAMOU GREEN

€ 8.99

100 katoenen mondkapje CAMOU GREEN
Deze tweelaags van 100% katoen gemaakte mondkapjes kunnen gewassen worden op 60 graden. Met elastiek worden de mondkapjes vastgemaakt achter het oor.L : Lange formaat mondkapje    (man)Levertijd: 15 juni 2020BeschrijvingDesign mondkapjes gemaakt van 100% katoen, huidvriendelijk materiaal met een groot draagcomfort.Deze katoenen mondmaskers zijn zeer geschikt voor hergebruik, ze hebben een hip design en zijn daarnaast ook nog mileuvriendelijk. Deze hygiensche mondkapjes, verkleinen bij goed gebruik het risico dat er druppels uit mond en neus worden verspreid naar de omgeving. De mondmaskers dienen niet ter vervanging van, maar een aanvulling op de geldendehygiëneregels. Het mondmasker is op 60 graden te wassen in een waszakje en daarna te strijken op de achterkant, hierdoor blijft het kapje mooi.
Bekijk de 100 katoenen mondkapje CAMOU GREEN
100 katoenen mondkapjes in een BOX 4

€ 33.99

100 katoenen mondkapjes in een BOX 4
4 Mondkapjes in een box.Deze tweelaags van 100% katoen gemaakte mondkapjes kunnen gewassen worden op 60 graden. Met elastiek worden de mondkapjes vastgemaakt achter het oor.M: Medium formaat mondkapje (vrouw)L : Lange formaat mondkapje    (man)Levertijd: 15 juni 2020BeschrijvingDesign mondkapjes gemaakt van100% katoen, huidvriendelijk materiaal met een groot draagcomfort.Deze katoenen mondmaskers zijn zeer geschikt voor hergebruik, ze hebben een hip design en zijn daarnaast ook nog mileuvriendelijk. Deze hygiensche mondkapjes, verkleinen bij goed gebruik het risico dat er druppels uit mond en neus worden verspreid naar de omgeving. De mondmaskers dienen niet ter vervanging van, maar een aanvulling op de geldende hygiëneregels. Het mondmasker is op 60 graden te wassen in een waszakje en daarna te strijken op de achterkant, hierdoor blijft het kapje mooi.
Bekijk de 100 katoenen mondkapjes in een BOX 4
100 katoenen mondkapje PAINT

€ 8.99

100 katoenen mondkapje PAINT
Deze tweelaags van 100% katoen gemaakte mondkapjes kunnen gewassen worden op 60 graden. Met elastiek worden de mondkapjes vastgemaakt achter het oor.BeschrijvingDesign mondkapjes gemaakt van 100% katoen, huidvriendelijk materiaal met een groot draagcomfort.Deze katoenen mondmaskers zijn zeer geschikt voor hergebruik, ze hebben een hip design en zijn daarnaast ook nog mileuvriendelijk. Deze hygiensche mondkapjes, verkleinen bij goed gebruik het risico dat er druppels uit mond en neus worden verspreid naar de omgeving. De mondmaskers dienen niet ter vervanging van, maar een aanvulling op de geldende hygiëneregels. Het mondmasker is op 60 graden te wassen in een waszakje en daarna te strijken op de achterkant, hierdoor blijft het kapje mooi.
Bekijk de 100 katoenen mondkapje PAINT
100 katoenen mondkapjes in een BOX 3

€ 33.99

100 katoenen mondkapjes in een BOX 3
4 Mondkapjes in een box.Deze tweelaags van 100% katoen gemaakte mondkapjes kunnen gewassen worden op 60 graden. Met elastiek worden de mondkapjes vastgemaakt achter het oor.M: Medium formaat mondkapje (vrouw)In 1 box zitten 4 mondkapjes.BeschrijvingDesign mondkapjes gemaakt van 100% katoen, huidvriendelijk materiaal met een groot draagcomfort.Deze katoenen mondmaskers zijn zeer geschikt voor hergebruik, ze hebben een hip design en zijn daarnaast ook nog mileuvriendelijk. Deze hygiensche mondkapjes, verkleinen bij goed gebruik het risico dat er druppels uit mond en neus worden verspreid naar de omgeving. De mondmaskers dienen niet ter vervanging van, maar een aanvulling op de geldende hygiëneregels. Het mondmasker is op 60 graden te wassen in een waszakje en daarna te strijken op de achterkant, hierdoor blijft het kapje mooi.
Bekijk de 100 katoenen mondkapjes in een BOX 3

Vanwege het Corona Virus zijn mondkapjes super populair. Er zijn dan ook heel veel webshops die nu mondkapjes verkopen waaronder Breathesafe. Goed om te weten is dat ze bij Breathesafe net alle prijzen van de mondkapjes hebben verlaagd. Je kunt nu dus nog voordeliger mondkapjes kopen.
Mondkapjes kopen