Budget Mobiel Sim Only aanbieding een voordelig mobiel abonnement

Aanbiedingen van Budget Mobiel

Bij Budget Mobiel krijg je onbeperkt aantal MB's, sms en minuten voor een vast bedrag per maand. Dit vaste bedrag is alleen geldig binnen Nederland, in het buitenland komen hier dus kosten bij. Het mooie van deze bundel is dat alles van te voren al duidelijk is. Wanneer jij alleen in Nederland gebruik maakt van je abonnement betaal je dus nooit meer. Voorheen was Budget Mobiel bekend als Robin Mobile, inmiddels valt Budget mobiel onder Budget Thuis. Naast dat ze een scherp tarief hebben voor hun Sim Only abonnementen hebben zo ook altijd een Budget Mobiel aanbieding waar je zeker van moet profiteren.

 

Robin Mobile is nu Budget mobiel

Aangezien Robin Mobile al viel onder Budget Thuis hebben ze de naam Robin Mobile veranderd naar Budget Mobiel. Zo is het voor iedereen duidelijk dat het één en dezelfde organisatie is. Het mooie van Budget Mobiel is dat het gemakkelijk gecombineerd kan worden met Budget alles-in-één en Budget Energie. Zo heb jij binnen een mum van tijd een Budget Thuis. Budget Mobile is inmiddels al super bekend, en de meeste zijn er dan ook al aan gewend dat het niet meer Robin Mobile is.

Combinatie korting bij Budget Thuis

Wanneer je naast Budget Mobiel ook Budget alles-in-één of Budget Energie afneemt krijg je combinatie korting, hierdoor ben jij nog voordeliger uit. Mocht je al Budget Alles-in-één of Budget Energie afnemen, ook dan krijg je de combinatie korting wanneer je nu Budget Mobiel afneemt. De Budget Energie Sim Only deal is misschien wel de Beste aanbieding van BudgetMobiel. Dit komt omdat je dan echt profiteer van een te gekke combikorting. Wees dus slim en sluit beide abonnementen af zodat je maximaal profiteert van de Budget Energie Sim Only combinatie. Dit is natuurlijk een geweldige Budget Mobiel actie.

Sim Only abonnement op het KPN netwerk

Als je besluit een Sim Only abonement af te sluiten bij Budget Mobiel, dan kun je deze iedere maand weer opzeggen, je zit er dus niet aan vast. Daarnaast sluit je een abonnement af die werkt op het betrouwbare netwerk van KPN, wat betreft snelheid en stabiliteit hoe jij je dus geen zorgen te maken. Indien je echt niet het Budget Mobiel onbeperkt abonnement wilt, hebben ze ook nog een Budget Mobiel Basis abonnement. Wanneer je voor het basis abonnement kiest ben je net wat voordeliger uit alleen heb je dan geen onbeperkt data.

Waar wacht je nog op, sluit snel een Budget Mobiel Sim Only abonnement af bij Budget Mobiel en profiteer van de voordelen van Budget Thuis.

Altijd verschillende Budget Mobiel aanbiedingen

Goed om te weten is dat de combikorting niet de enige korting is die je bij Budget Mobiel kunt krijgen. Ze hebben namelijk ook regelmatig andere aanbiedingen die echt spectaculair zijn. Neem bijvoorbeeld de aanbieding Budget Mobiel Happy Plugs. Dit is een aanbieding die ze regelmatig hebben. Wanneer je op dat moment over stapt naar Budget Mobiel, dan krijg je gratis Happy Plugs. Dat is natuurlijk een geweldige aanbieding waar heel veel mensen gebruik van maken. Mocht deze aanbieding er zijn, dan is het zeker slim om hiervan te profiteren. Hebben ze op dit moment niet de gratis Happy Plugs, dan is er vast en zeker een andere mooie Budget Mobiel Sim Only aanbieding.