Budget Sim Only een voordelig mobiel abonnement

Ben je op zoek naar een Sim Only abonnement? Dan is Budget Sim Only echt iets voor jou. Dit is namelijk een geweldig Sim Only abonnement van Budget Mobiel. Wanneer je op zoek bent naar een Sim Only abonnement wil je er natuurlijk niet teveel voor betalen. Een aantal dingen zijn dan ook belangrijk voor jou, één is dat de prijs super scherp is. Daarnaast wil je natuurlijk ook een snel en stabiel internet hebben, want niks is vervelender dan moeten wachten tot de pagina is geladen. Met het Budget Sim Only abonnement zit dit beide wel goed. Het abonnement is namelijk super scherp geprijsd en ze maken ook nog eens gebruik van het bekende KPN Netwerk. Iedereen in Nederland kent KPN en weet dan ook dat dit een zeer betrouwbaar netwerk is.

Korting door te combineren van verschillende abonnementen. Dat is wat ze bij Budget Thuis doen. Combineer bijvoorbeeld Budget Mobiel & Budget Alles-in-1 en profiteer direct van minimaal € 5,- combikorting. Dat is nog eens een Topaanbieding van Budget Thuis.
Lees Meer... Heel veel combikorting
Hoe gaaf is dat, bij Budget Mobiel heb je onbeperkt aantal MB's, sms'jes en minuten en dat voor slechts € 20,- per maand. Dat is toch wel een hele mooie Sim Only aanbieding en dat ook nog eens op het betrouwbare KPN netwerk.
Lees Meer... Sim Only € 20,- p.m.

Kies één van de twéé Budget Sim Only abonnementen

Iedereen die Budget Mobiel kent weet dat ze twéé verschillende Budget Sim Only abonnementen hebben. Het gaat hier om Budget Mobiel Basis & Budget Mobiel Onbeperkt. Kies je voor het Budget Mobiel Basis abonnement, dan betaal je € 15,- per maand. Je hebt dan 7 GB data en onbeperkt bellen & sms. Ga je toch liever voor Budget Mobiel Onbeperkt dan betaal je slechts € 20,- per maand. Kies je voor dit abonnement dan kun je niet alleen onbeperkt bellen en sms'en maar ook onbeperkt internetten. Dit is dus de beste keus voor iedereen die veel gebruik maakt van het internet op zijn smartphone.

Budget Sim Only is onderdeel van Budget Thuis

Wanneer je voor een Budget Sim Only abonnement gaat en je combineert dit met één van de andere diensten van Budget Thuis dan krijg je Combikorting. Ze hebben bij Budget Thuis namelijk ook Budget alles-in-1 en Budget Energie. Wil jij dus echt een budget thuis hebben dan combineer jij jouw Budget Sim Only abonnement. Zo kun jij wel heel voordelig een Sim Only abonnement afsluiten. Dit is natuurlijk geweldig want zo kun jij echt heel veel geld besparen iedere maand weer. Waar wacht je dus nog op? Ga nu snel naar de website en sluit een Budget Sim Only abonnement af.